Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
BraveGirl spune:
Mama ce viteza aveti la scris ...nu pot tine pasul cu voi.
noi am fost marti la eco...dezamagire totala. dupa ce am asteptat 50 de minute pt ca au bagat peste programari amniocentezele, nu am vazut mai nimic. Se vedea super prost si nici monitor sa vad si eu nu avea. am plecat asa dezamagita norocul meu ca maine ma duc la medicul meu.
In rest suntem bine, bebe tare jucaus, mie imi e in continuare rau, obosita, dar bebe e bine, mai maricel cu 3 zile decat are dupa UM. Si simt eu ca e baiat, desi eu tare as mai vrea o fetita
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
12+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BraveGirl spune:
Am uitat...am si eu o rugaminte/propunere: pt ca, cred ca suntem destule care nu avem cum sa citim tot in fiecare zi, haideti sa scriem chestiile importante, legate de bebe (gen rezultate eco, analize, durreri, crocobauri) cu o culoare sau macar bolduit. asa sar in ochi si vedem si noi, cele care nu avem timp, si felicitam si noi mamicile pt bebei din burtica, sau raspundem la intrebari. eu am maxim 10 min pe zi de net si cam o jumatate de ora seara. peste zi arunc un ochi, si dc as vedea cu o culoare/bold as citi mesajul.
E doar o opinie
==========
Corina
12+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
lorin7774 spune:
Felicitari pentru "ecografiste" !
si noi mergem azi, la ora 8, sa-i mai numaram inca o data!
ecograful nu e performant, deci nu o sa vin cu cine stie ce noutati gen centimetri, batai/minut sau alte alea, dar macar sper sa aflu cati sunt....
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu 8+
BraveGirl spune:
Lorin, bafta! dar cum adica cati sunt? ai facut FIV? eu nu am mai citit de mult si nu sunt la curent
==========
Corina
12+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Lorin, bafta! dar cum adica cati sunt? ai facut FIV? eu nu am mai citit de mult si nu sunt la curent ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
nu am facut FIV, nici macar stimulare ! dar la eco de 8 saptamani, abdominal, mi-a zis ca e sarcina gemelara.
M-a intrebat chiar daca vreau s-o pastrez ! Era foarte sigura dr. pe ce vorbea !
Apoi am facut tv si nu s-a mai vazut decat unul....se grabea, ca nu e pozitia buna, ca bla,bla.....si m-a lasat in ceata !!!
Azi ma duc la alt dr. mai experimentat. Poate asta stie sa numere mai bine !
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
![](teiubesc.gif)
cu ajutorul lui Dumnezeu
![](gravida.gif)
ishulina spune:
Buna dimineata tuturor viitoarelor mamici si felicitari pentru ursuleti!
Ma alatur si eu in calitate de viitoare mamica.
Va citesc de ceva timp, insa abia acum ma pot alatura cu sufletul si trupul .....sunt o viitoare mamica de decembrie, cu ajutorul lui D-zeu.
Cristina
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Mama ce viteza aveti la scris ![]() noi am fost marti la eco...dezamagire totala. dupa ce am asteptat 50 de minute pt ca au bagat peste programari amniocentezele, nu am vazut mai nimic. Se vedea super prost si nici monitor sa vad si eu nu avea. am plecat asa dezamagita ![]() In rest suntem bine, bebe tare jucaus, mie imi e in continuare rau, obosita, dar bebe e bine, mai maricel cu 3 zile decat are dupa UM. Si simt eu ca e baiat, desi eu tare as mai vrea o fetita ![]() ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Bravegirl, felicitari pentru bebe! Sunt de acord sa bolduim subiectele si ce este mai important.
Unde ai fost la ecograf? Tu erai cea care merge la Steriu?? Satu prost cu neuronul
![](icon_smile_big.gif)
MIRUNA cu Alexandru
![](auto.gif)
![](gravida.gif)
douradoudou spune:
lorin ce inseamna ca ai facut tv???
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
simona-maris si eu am cateodata o pacla pe creier asa..Uit ce fac..de ce fac. Iar faza cu liftul am patit-o si eu fix la fel cu mentiunea ca eu am urcat pana la et 8 ...desi liftu era jos la parter da nu mai avea becu aprins cand statea jos. trebuia decat sa trag de use. A, aveam si cainele personal de 8kg la subrat. Vis da?
sugubina +8