Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *261*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Am admirat toti clopotzeii: Sofia (de stancutza), Andrei si Marc (de roli), Sonia si Casian (de ralu), Eleni & toata gasca din vacanta.
Este asa bine sa-ti incepi ziua admirand frumuseti!

Un pt Ramo.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu am ramas datoare cu un "La multi ani!" din tot sufletul pentru Mary, mami de Iuly si Dariuca.

Miri, dragutza esti tonica, desteapta, frumoasa cu sau fara adaos...Ia spune-ti ca nu se mai poarta slabutzele (decat la ele acasa)! Te o doamna mai rubensiana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

roxana... trebuie sa fug acum dar... iti impartasesc cand ma intorc experienta mea cu cresa. eleni merge din septembrie la o cresa de stat din militari...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Sa vii repedeeeeee ca mor de curiozitate

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

zic si eu ca Laura : REMEMBER ME?

Raspunsul ar trebui sa fie : HARD TO REMEMBER

... in ciuda faptului ca n-am scris v-am urmarit din umbra si am fost alaturi de MIRI la nasterea lui Jeremy caruia vreau sa-i urez "BUN VENIT pe lumea asta! Sa fii sanatos, pui frumos, sa ai o viata frumoasa, plina de bucurii!!!" si tie mami "La multi ani! fericiti alaturi de baietii tai"

Am vazut poze si v-am citit mereu, doar ca n-am postat nimic de o groaza de vreme.

Lala - "Pletosel" e un frumusel fara plete...e scumpic foc.

Ralu - felicitari pentru micul crestin...e tare dragut si pare foarte cumintel iar surioara Sonia are niste ochi superbi.

Stancutz - ca-i place lui tati sa faca poze si le face foarte frumoase, e clar, dar si-a gasit si cu cine...mamaruta asta mica adora sa pozeze...a mea fuge de aparat cum il vede...foarte greu reusesc sa o surprind.

Am citit cat mananca piticii vostri ...a mea mananca foarte greu...astept sa terminam cu maselele astea si sper sa se indrepte situatia...e tot la categoria balerina - 91 cm si 12,4 kg, dar e fericita si vioaie.
Face de toate singurica, turuie intr-una, manaca singurica...dar nu face la olita nici in ruptul capului Ma anunta foarte frumos: Mami am facut caca...ma chimbi? eu ii spun ca nu o schimb, sa stea asa cu caca la fund, iar ea incepe sa se linguseasca: Hai mami chimba-ma...se ilita funduletu'

Am fost si noi intr-o mini-vacanta pe la Fundata si Brasov...a fost minunat. Daca aveti chef sa ne vedeti : http://community.webshots.com/album/577571413kAZGPO

Va spuneam acum cateva luni ca m-a invitat Dl. Sot intr-o vacanta de WE noi doi...fara copii la Istambul...ei bine plecam in 14 (si s-a cumulat cu un targ la care Horia tre' sa mearga asa ca stam pana pe 20), DARRRRRRRR...nici nu stiu cum sa reactionez...sa ma bucur sau sa spun ca deja imi tzatzaie fundul ce se va intampla acasa, daca se descurca sau nu maica-mea cu ele...

...si inca o intrebare din capitolul vacante: A fost cineva in Thasos?

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

La multi ani si pentru Mary si pentru toti sarbatoritii si sarbatoritele din perioada ion care n-am mai scrisd pe aici

Roli - ce scumpi sunt...parca-s ingerasi de cumintei...hihihi dar eu stiu ca nu-i asa

Lauriciule - bine-ai revenit din vacanta! Ce fotografii frumoase, cred ca a fost tare bine...mi-am amintit vazandu-ti pozele ce frumoasa e partea aceea de tara...vino inapoi si povesteste

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Buna ziua , dragelor !

Ceska , tinem pumnii stransi sa reusesti la interviu ! Multa bafta si spune-ne ca ai job-ul !

Am vazut o gramada de poze superbe :
Stancutza , voi doua sunteti poezie , imi plac la nebunie pozele in care apareti amandoua

Roli , piticii tai par a se intelege foarte bine , din pozele voastre emana spiritul de fraternitate ! Voi in ce parc mergeti de regula , veniti si in IOR ? Poate ne vedem...

Raluca , sa va traiasca micul crestin ...e o frumusete de bebe. Si Sonia este o domnishorica frumoasa foc , m-a dat pe spate cu ochisorii ei...

Laurici D , bine ai venit din vacanta ! Se pare ca v-ati simtit minunat , cu asa o gashca mare si plina de copii !

Natalia , welcome back ! Cred ca a fost superb la Fundata ...mie imi place la nebunie aceasta zona Rucar-Fundata-Bran , mi se pare cea mai pitoreasca zona montana de la noi ( din cate am vazut eu pana acum . Stefi a crescut mult , aproape sa n-o recunosc...imi place mult poza aia in care e manjita de inghetata . Si tu , mami , arati trasnet . Are tati trei fete superbe , cred ca-l bate gandul sa-si ia pusca , sa le pazeasca bine, ca tare-s frumoase !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata fetelor,

Am admirat toti clopotzeii: Sofia (de stancutza), Andrei si Marc (de roli), Sonia si Casian (de ralu), Eleni & toata gasca din vacanta.
Este asa bine sa-ti incepi ziua admirand frumuseti!

Un pt Ramo.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Roxule , tu nu ne mai zici nimic de voi ? ...Ori esti suparata ?

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Natalia ce au crescut mandrele!
Imi era dor de tine

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laura te-a luat sefu' de proaspata dupa vacanta ?
Bine ai revenit
Ce amintiri mi-ai trezit cu fotografiile , am batut zona aceea mult cand eram mica
Se pare ca si voua v-a placut .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

stancutsa, pupici! ziceai de filmulete... sincer, eu evit sa le vad dintr-un egoism greu de inteles:) adica ai mei sunt departe de a face, spune sau canta ceva deosebit... cand o vad pe saratel su pe benji sau pe andrei, pe buburuza sau pe gaza de cristacoman - astea-s niste nume care-mi vin imediat in minte - mi se face inima mica si-i declar pe ai mei retardati:( poze, ma uit cu zecile deodata, dar sa-i vad in actiune... am mereu senzatia ca ai mei nu vor fi niciodata copii normali...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mirikule , i-a vezi , ca acu' vin cu shlapu' la tine ! Cum sa fie mei retardati frumoshii tai ? Sti si tu ca orice copil care aude mai multe limbi odata isi da mai greu drumul la vorbit...ori , cum la voi se vorbesc 3 limbi ( sau 4 ?) , e normal sa fie copilul derutat si sa-si gaseasca mai greu cuvintele . Dar si cand si-or da drumul , cine o sa mai aiba poligloti ca ai tai ?

Povestea nasterii

Mergi la inceput