Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *261*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Pupam miku pe burtica sa nu mai deranjeze! Si pe mami o pupam si-i amintim ce poze sexy mamma are! Poate ar fi bine sa arunce un ochi la ele si sa-si dea seama ca tot ea era acolo si avea deja doi copii! Si dupa al treilea va ajunge tot la fel de sexy mamma, chiar si daca ar mai avea ceva rotunjimi in plus!

Apropos de asta, aduce Luca aseara un tap dintr-un fel de plastic si-mi explica el mie ca pus intr-un vas cu apa, domnul tap isi va mari dimensiunile de 6 ori! Azi dimineata sotul mi-a comandat sa trec si eu in vasul cu apa ca poate am sanse sa fac ce face si tapul din poveste! Morala: Formele rubiconde sunt sexy, mama!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Nu renuntam asa repede, doar suferim in tacere . Il ducem o luna si daca face la fel de urat, renuntam.
Dimineata sotul a uitat sa ii schimbe incaltarile si la masina si-a adus aminte. Cand s-a intors, el inca plangea in clasa

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna ziua,

anuntam in gura mare ca am "pierdut" pletele
De azi nu ni se mai potriveste porecla de "pletoshel", suntem baietoi

Si cam asa arata Andrei tuns , cu atat de putin par in cap nu a fost de cand avea cam 3 luni

http://family.webshots.com/photo/2961616870104978132qhhvHz

Inca imi mai trebuie timp sa ma obisnuiesc si eu

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Buna ziua,

anuntam in gura mare ca am "pierdut" pletele
De azi nu ni se mai potriveste porecla de "pletoshel", suntem baietoi

Si cam asa arata Andrei tuns , cu atat de putin par in cap nu a fost de cand avea cam 3 luni

http://family.webshots.com/photo/2961616870104978132qhhvHz

Inca imi mai trebuie timp sa ma obisnuiesc si eu

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Tot dulce este !
Si, mie una, imi place mult mai mult asa, decat cu 'cositze'

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sunt tot aici!

alinush de plush! corectam: eram sexy mama dupa sacha! unde cand am nascut eram mai slaba cu un kil decat cand ramasesem gravida. ma rog, nu ma plang de kile in special, ci de forma cazuta a burtii, d epielea multa ramasa mare, de pliul care-l face peste operatie. absolut dizgratios. intotdeauna am avut burta - adica n-am fost scobita ca-s model cu burta si stomac si sani mici, in afara d eperioada alptatului - si nah; cand ma gandesc ca va trebui s amai traiesc cu mine inca cel putin 30 de ani... si sa fiu dorita de sot macar tot pe-atat... grrrrr...

doniro, o luna nu ajunge... asteapta pana la vacanta. si nu va lasati impresionati prea tare (daca se poate). sa-i spuneti mereu ca mergeti dupa el ca sa se obisnuiasca cu gandul ca nu e parasit.

lala, ptiu pe el ce frumusel e!!!!! il prefer asa! e un baietel chipes cu sau fara plete! si te cred ca iti trebuie timps a te obisnuiesti. dar daca chiar vrei, poti sa le lasi sa creasca iar:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

doniro, o luna nu ajunge... asteapta pana la vacanta. si nu va lasati impresionati prea tare (daca se poate). sa-i spuneti mereu ca mergeti dupa el ca sa se obisnuiasca cu gandul ca nu e parasit.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Ma gandeam si eu sa il lasam totusi pana la vacanta... Om vedea cat de urat face si cat il tin protestele... si mai ales cata putere are tati

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello , hello !

Lala , sa va fie de bine cu noua tunsoare....e la fel de frumushel pitikul si fara plete ...si e si mult mai comod si pentru tine , si pentru el. Sara , de cand a vazut ce si cum cu tunsul , a inceput sa ma innebuneasca ..."viau la coafol , viau sa ma tunzi !". Cred ca nu-i voi mai face codite in veci-pururi , ca nu mai suporta parul mare. Ne-am uitat si aseara dupa voi in parc , vad ca si lui Andrei ii place pe toboganul in spirala ...Sara cred ca s-a dat aseara de vreo 30 de ori pe el .

Ceska , de ce sa te simti vinovata ca-ti mai permiti si tu din cand in cand cate o clipa de rasfats ?...trebuie sa invatam sa redevenim femei in primul rand , nu numai mame ! Sunt sigura ca pitikului i-ar merge super la gradi , la program lung daca tu vei merge la serviciu , nu e deloc mic ...si tu te-ai simti mai bine stiind ca faci si altceva in afara de crescut copil si treburi gospodaresti , parol!

Ana-Maria , rarut de tot pe la noi !Deci Pufoshel merge la gradi ? Sunt intr-u totul de acord ca bunicii nu sunt capabili sa ofere o educatie la nivelul cerintelor actuale , sunt depasiti...chiar si noi suntem depasiti . Pai , cand vad cum turuie copiii de 4-5 ani in engleza si in germana prin parc , imi dau seama ca musai trebuie gradinita , altfel , daca sta la tara cu mama , cand o voi da la scoala va avea un handicap serios printre ceilalti copii , oricat de isteata ar fi ea.
Mi-e tare teama si de astea cateva luni care le va sta in vara asta la tara...ii si spuneam maica-mii "Vezi , poate devine fata mea o muta sau poate o aud vorbind ca aia micii de la tara cu "fata" , "fa" ...sau altele de genu' , ca ai incurcat-o !" .Maica-mea e genul care nu prea comunica , degeaba ii tot atrag atentia sa vorbeasca mult cu Sara , sa-i raspunda la intrebari , oricat de stupide ar fi , sa incerce sa gaseasca raspunsuri pertinente , nu s-o expedieze. Pe de-o parte , ma simt prost ca-i pun maica-mii atatea conditii , ca o stresez , dar mai bine sa o stresez decat sa-mi spuna ca nu face intr-un anumit fel pentru ca nu i-am zis.

Roxana , imi statea pe limba ( sau pe degete ) sa-ti spun ieri ca va bucurati prea devreme...tin pumnii ca perioada de acomodare si de urlete sa tina cat mai putin

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Acum trebuie sa recunosc ca si eu imi spuneam ca e prea frumos si usor sa fie adevarat... Dar am zis sa nu cobesc.
Acum am vb cu sotul si cica s-a linistit imediat dimineata, iar acum miroase a patrunjel, deci a mancat. Maine il lasam si la nani.
Multumesc, fetelor, pt sprijin!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Of, Miri,
iti inteleg si chiar impartasesc gandurile referitor la fizic si recuperare... Eu nici macar nu ma pot lauda ca tine cu trei sarcini purtate si trei Feti frumosi. Nici acum dupa aproape 2,5ani nu am ajuns sa-mi revin la forma dinainte de a ramane insarcinata. So, it`s bad!
Dar tu ai aratat ca vrei si poti. Sunt sigura ca de indata ce e posibil si Jeremy merge la Chantal, tu te intorci la job, la zumba si eventual la balonul gastric sau gasesti alta solutie pentru tine si duci totul la capat.
Alina023 are dreptate-ce poze cu sexy am vazut in concediul din Turcia si chiar acum cu bb J in brate tot sexy esti. As mai zice-desi nu vreau sa-ti diminuez propria constiinta de sine- ca ai tot ce unele femei ar mai trebui sa obtinuta: sot, copii, job, casa. Nu vreau sa zic ca noi te iubim oricum, fiindca nu suna chiar a incurajare dar noi stim ca poti, poti multe!

Mie imi vajaie la propriu capul, mi-e rau si imi vie intr-una sa vomit. Cred ca fac o criza de fiere desi nu am chiar chef de ea. Azi noapte am dormit de la 4-6 doar. Probleme cu noua locuinta si proprietara, discutii cu dl sot care se face ca ploua,etc.
Si maine e ziua cea mare.... am rezolvat sa mi-l tina peste program la gradi. Merge mai tarziu pe la 10:30-11 si il iau pana la 16 ori eu ori taica-su. Stiu ca e din scurt, nu stiu cum va reactiona dar sarim amandoi in apa rece, tinandu-ne de mana la figurat. O sa ia pranzul acolo si incearca sa doarma. Mai bine asa decat carat dupa mine, pierdut timpul asteptand cu bunicul in masina. La noi e rece rau, bate vantul si ploua aproape non-stop. Altfel il ducea bunicul in parc sa la un loc de joaca si venea sa ma ia cand termin.
Urati-mi noroc sa nu ma imbolnavesc pe bune nici eu nici copilul peste noapte si sa pot sa ma prezint convingator maine.
Suteti singurele care m-ar putea incuraja, mai mult decat ati facut-o deja.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

sunt tot aici!

alinush de plush! corectam: eram sexy mama dupa sacha! unde cand am nascut eram mai slaba cu un kil decat cand ramasesem gravida. ma rog, nu ma plang de kile in special, ci de forma cazuta a burtii, d epielea multa ramasa mare, de pliul care-l face peste operatie. absolut dizgratios. intotdeauna am avut burta - adica n-am fost scobita ca-s model cu burta si stomac si sani mici, in afara d eperioada alptatului - si nah; cand ma gandesc ca va trebui s amai traiesc cu mine inca cel putin 30 de ani... si sa fiu dorita de sot macar tot pe-atat... grrrrr...

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Miri , nici problema asta cu burta nu-i un capat de tara ...si sunt sigura ca nu va ramane la forma de acum , nu ai decat o luna de cand ai nascut...eu si dupa o juma de an de la nastere aveam o burta de parca eram in 6 luni. Important este sa scapi de excesul de grasime pe cai naturale ( gimnastica , masaj , electrostimulare , etc ) si dupa ce reduci masa adipoasa , daca nu-ti convine cum cade pielea , potzi face o interventie chirurgicala de eliminare a pielii in exces . Costa ceva , dar ai rezultate bune . Nu recomand insa lipoabsorbtia , de-aia zic ca trebuie scapat de grasime pe cai naturale.

La cum te stiu de ambitioasa , cred ca postul anterior cu tenta de resemnare a fost scris intr-un moment prost al tau

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput