K2 or Annapurna
Raspunsuri - Pagina 7
iulianm spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
tu crezi ca a fost ea acolo? a dat copy paste la niste poze si cu asta basta. tu kirliguta ai merge cu 1 copil de 18 luni pe K2 sa maninci cu serpasii din farfurii si sa dormi cu ei in cort? |
Guestus, tu iesi vreodata din starea asta de "I'm a jerk and I love it"? Ever?
Da tu copy&paste si obtine poze de aceeasi calitate cu cele puse de mine. Plus ciinele aferent.
In fine....you're welcome. Adica "cu placere".
Karligutza, nu-i asa de pustiu, e destul de greu de facut fotografii fara turisti in ele. Oricit de off-season mergi.
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulianm Guestus, tu iesi vreodata din starea asta de "I'm a jerk and I love it"? Ever? |
e luni si am intrat pe setarea "I am jerk and I love you"
iulianm spune:
citat din mesajul lui Laura25 Si eu am poze cam la fel de pe Ceahlau si de pe langa lacul de la Bicaz (bucatile unde nu se vad pet-urile, offcorse). Frumoase poze, dar nu m-au impresionat ca innaltime si spectaculozitate. |
Bicaz: Muntele Sima 1147m
Ceahlau: Toaca (1904 m) and Ocola#351;ul Mare (1907m ).
Santa Fe (town): 2134m
Aspen Vista Trail: 3048-3671m
Atalaya Trail: 2511.5 – 2682m
Nambe Lake Trail: 3200m
iulianm spune:
citat din mesajul lui Guestus e luni si am intrat pe setarea "I am jerk and I love you" |
Total, iremediabil si atemporal neinteresata. Cum se spune pe la noi adica, "thanks but no thanks".
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulianm
Total, iremediabil si atemporal neinteresata. Cum se spune pe la noi adica, "thanks but no thanks". "Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble." |
ca asta parca tu o decizi
Guestus spune:
"From 1880 to 1920 many people flocked to Santa Fe’s dry climate for its health benefits. The high altitude and sunny dry weather was a natural remedy against tuberculosis. People who suffer from allergies and various respiratory conditions are still attracted to this area."
uite ce zice lumea de santa fe. pare o zona interesanta.
tu cum ai ajuns fix la santa fe...ai vrut direct sa mergi acolo sau ai gasit job sau sotul sau cum?
Laura25 spune:
http://picasaweb.google.com/LauraRsiB/Ceahlau2009#
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
iulianm spune:
citat din mesajul lui Guestus "From 1880 to 1920 many people flocked to Santa Fe’s dry climate for its health benefits. The high altitude and sunny dry weather was a natural remedy against tuberculosis. People who suffer from allergies and various respiratory conditions are still attracted to this area." uite ce zice lumea de santa fe. pare o zona interesanta. tu cum ai ajuns fix la santa fe...ai vrut direct sa mergi acolo sau ai gasit job sau sotul sau cum? |
Jobul.
Cu alergiile treaba e discutabila, foarte multa lume capata alergii (polen) la citiva ani dupa mutarea in zona. Dupa cinci ani am declarat si eu razboi la junipers si chamisa.
In rest, iernile sunt blinde (-5/-10C) si verile nu foarte calde (25-30C), majoritatea zilelor insorite (peste 300 anual), iar temperatura scade la jumatate noaptea. In general, ca anul asta vremea e cu dosul in sus, dupa citeva saptamini de ~20C si copaci infloriti, saptamina trecuta ne-a fulguit iar.
iulianm spune:
citat din mesajul lui Guestus Parca in new mexico raporteaza astia ca vad OZN in fiecare an. este? |
La citi "flower power children" s-au aciuat pe aici, nu-i nici o mirare. Chit ca ultimul major event larg publicizat a avut loc hat in '45.
Ori te referi la focurile verzi?