K2 or Annapurna

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Beren, Fagaras e pe lista, numa sa mai creasca Gh :)

Adica mai astepti vreo zece ani, Sabina, pentru un traseu complet de creasta...

Tata lui Toma, cool pics! Sunt in cautare de sugestii pentru trasee in Anzi, poate ajung pe-acolo in decembrie, hunauz.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

daca nu ne arati o poza de la 3000m nu te credem. sau iti este frica ca nu pare prea idilic...si iar comentez ca sint prea multi bolovani si cactusi. pune o poza...sa vedem si noi frumusetile de care te bucuri doar tu.

Poftim, Guestus, citeva pics din ultimii doi ani. Daca gasesti mata' vreun cactus- ti-l trimit
Enjoy your coffee break!

http://outdoors.webshots.com/album/577520906qMcvlX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Chiar asa sus nu am ajuns. Dar da, am urcat pe Himalaya chiar anul acesta de Paste, insarcinata si cu bebe de 18 luni. Motiv pt care nu ne-am aventurat prea sus.
Daca chiar vrei sa ajungi in varf de Everest te costa oricum cam 30.000 de lire de persoana - echipament, serpasi,provizii + taxa agentiei etc ( nu stiu cat mai e lira, faceti voi calculul).
Noi ne gandeam sa incercam la anul, fara copii, bineinteles, dar £60.000 pt mine si sot mi se pare prea mult.Vad 20 de tari de banii astia si chiar toate la all inclusive, 5 stele, bla , bla ,bla .LOL
Sigur daca nu vi se pare mult si e pasiunea vostra de o viata si cea mai importanta dorinta, go for it. Pt noi nu e chiar asa de important cat de sus am urcat ..
Dar nu trebuie neaparat sa ajungeti in varf, puteti face trekking daca vreti sau apropos de avion: se fac zboruri zilnice din Khatmandu cu avioane de mici dimensiuni care ajung ff aproape de cele mai importante varfuri.
Costa approx 150-300 de lire depinzand de avion / traseu/durata. Daca vizibilitatea e redusa vi se returneaza banii. Copiii mici au gratuitate.
Va spun pretul in lire ca asa am intrebat / facut calculul caci pe noi asa ne intereseaza. Asta pana sa zica Guestus ca in Nepal nu se plateste in lire.

Lara w21+ Jamie and Errie 19mths

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lara_c

Chiar asa sus nu am ajuns. Dar da, am urcat pe Himalaya chiar anul acesta de Paste, insarcinata si cu bebe de 18 luni. Motiv pt care nu ne-am aventurat prea sus.
Daca chiar vrei sa ajungi in varf de Everest te costa oricum cam 30.000 de lire de persoana - echipament, serpasi,provizii + taxa agentiei etc ( nu stiu cat mai e lira, faceti voi calculul).
Noi ne gandeam sa incercam la anul, fara copii, bineinteles, dar £60.000 pt mine si sot mi se pare prea mult.Vad 20 de tari de banii astia si chiar toate la all inclusive, 5 stele, bla , bla ,bla .LOL
Sigur daca nu vi se pare mult si e pasiunea vostra de o viata si cea mai importanta dorinta, go for it. Pt noi nu e chiar asa de important cat de sus am urcat ..
Dar nu trebuie neaparat sa ajungeti in varf, puteti face trekking daca vreti sau apropos de avion: se fac zboruri zilnice din Khatmandu cu avioane de mici dimensiuni care ajung ff aproape de cele mai importante varfuri.
Costa approx 150-300 de lire depinzand de avion / traseu/durata. Daca vizibilitatea e redusa vi se returneaza banii. Copiii mici au gratuitate.
Va spun pretul in lire ca asa am intrebat / facut calculul caci pe noi asa ne intereseaza. Asta pana sa zica Guestus ca in Nepal nu se plateste in lire.

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

ai mers tu cu 1 copil de 18 luni in himalaya?....tu care te plingeai ca nu ai WC ecologic si masa de schimbat pampersul la aeroportul otopeni.

pina la ce inaltime ai urcat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lara_c

ai mers tu cu 1 copil de 18 luni in himalaya?....tu care te plingeai ca nu ai WC ecologic si masa de schimbat pampersul la aeroportul otopeni.

pina la ce inaltime ai urcat ?

Era Baneasa by the way.
Si ai mai scris faza asta si la alt subiect.E deja expirata.
Ti-am mai raspuns ca eu ma astept la diferente intre lumea a treia si Romania.Si intre un aeroport 'european' si varfu' muntelui. Vad ca tb sa ma repet.
Cel mai binear fi sa mergi si tu si pe urma mai vorbim , ca de dat din gura din fata calculatorului .............si calatorit pe google...

Si am fost in juma de Asia cu copilu' si o sa ma mai duc si in cealalata jumatate cu 2 dar de facilitatile de toata jena dintr-un aeroport cica european tot o sa spun daca ma intreaba cineva.Ca nu m-am plans ci am relatat situatia cuiva care avea impresia ca va gasi camere pt copii si adolescenti care merg neinsoriti pe avion si alte facilitati de genul...

Tot n-am inteles care e legatura , tu faci in boscheti si acasa ca doar pt ca in varf de munte oricum nu e wc???
Nu te speli niciodata ca doar cand mergi pe muinte nu ai dus?

Sau ai anumite conditii acasa / in lumea civilizata si te adaptezi la alte conditii pe munte?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Citat:

daca nu ne arati o poza de la 3000m nu te credem. sau iti este frica ca nu pare prea idilic...si iar comentez ca sint prea multi bolovani si cactusi. pune o poza...sa vedem si noi frumusetile de care te bucuri doar tu.

Poftim, Guestus, citeva pics din ultimii doi ani. Daca gasesti mata' vreun cactus- ti-l trimit
Enjoy your coffee break!

"Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble."

superbe poze! mi-am clatit ochii numai cu frumuseti dar cred ca mi-ar fi frica sa ajung prin pustiurile acelea... asa-s eu mai fricoasa!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

spune domle la ce inaltime ai fost cu copchilul si lasa teoria cu google
ce ai mincat..unde ai dormit pe munte...cite zile ai stat..in ce perioada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Chiar la 4000m nu am ajuns dar ne-am catarat cu copiii la 600m in Sächsische Schweiz. Este zona perfecta pentru sport impreuna cu familia. Au si munte, au si apa. Se pot face catarari si canotaj.
http://img130.imageshack.us/img130/8205/schsischeschweiz.jpg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

Citat:

Citat:

Enjoy your coffee break!

superbe poze! mi-am clatit ochii numai cu frumuseti dar cred ca mi-ar fi frica sa ajung prin pustiurile acelea... asa-s eu mai fricoasa!

tu crezi ca a fost ea acolo? a dat copy paste la niste poze si cu asta basta.
tu kirliguta ai merge cu 1 copil de 18 luni pe K2 sa maninci cu serpasii din farfurii si sa dormi cu ei in cort?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Citat:

Enjoy your coffee break!

Si eu am poze cam la fel de pe Ceahlau si de pe langa lacul de la Bicaz (bucatile unde nu se vad pet-urile, offcorse). Frumoase poze, dar nu m-au impresionat ca innaltime si spectaculozitate.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput