K2 or Annapurna

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

daca s-ar face o expeditie care dintre voi s-ar inscrie?...e lipsa mare de voluntari.

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Timisoara-Salvatorul_alpinistilor_0_251975284.html

ti-ai gasit sa intrebi pe un forum de femei cu copii

Andries

pai vrei sa intreb pe un forum de alpinism? aici e spectaculos sa gasesti pe cineva dornic sa se cocoate la 8000 m

deci un 4100 e max si e tata lu toma la egalitate cu beren.

2504 are sabina si e pe locul 2....sabina..daca te urcai in circa sotului la virful omul erai 2505 m si aveai locul 2 fara discutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Beren, Fagaras e pe lista, numa sa mai creasca Gh :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:

iulianm...busy? ..tot nu ai facut calculul la cit oxygen trebuie pt 1 l de benzina de 99

Pai busy, Guestus, ce sa fac daca tre' sa ma duc la treaba.
Nu-sh de unde ai luat tu ideea ca-mi poti trasa "tema pt acasa". De vrei consultanta, da, iti fac si rabat, $150/hr plus reduced benefits (medical/dental/vision/legal/life insurance).

Ultimul trail pe care m-am catarat a fost prin imprejurimi, Aspen Vista. Ajungi la 3657m, dar trisezi un pic, masina o lasi la vreo 3050m ((: Privelistea face toti banii (am sa pun poza, dar dupa ce pleaca Guestus acasa ).

Si daca tot o amestecat Guestus muntii si masinile: in Co, Loveland Pass (3650m) e unul din locurile unde "the Big 3" isi testeaza masinile. Ne-am intersectat si noi de citeva ori cu trupa, masinile sint "mascate" cu prelate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Citat:

iulianm...busy? ..tot nu ai facut calculul la cit oxygen trebuie pt 1 l de benzina de 99

Pai busy, Guestus, ce sa fac daca tre' sa ma duc la treaba.
Nu-sh de unde ai luat tu ideea ca-mi poti trasa "tema pt acasa". De vrei consultanta, da, iti fac si rabat, $150/hr plus reduced benefits (medical/dental/vision/legal/life insurance).

Ultimul trail pe care m-am catarat a fost prin imprejurimi, Aspen Vista. Ajungi la 3657m, dar trisezi un pic, masina o lasi la vreo 3050m ((: Privelistea face toti banii (am sa pun poza, dar dupa ce pleaca Guestus acasa ).

Si daca tot o amestecat Guestus muntii si masinile: in Co, Loveland Pass (3650m) e unul din locurile unde "the Big 3" isi testeaza masinile. Ne-am intersectat si noi de citeva ori cu trupa, masinile sint "mascate" cu prelate.

"Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble."

dupa cum fac "the big 3" masinile yo cred ca nici macar nu le testeaza. ..auzi si tu "masinile sint mascate cu prelate"...hehehe

ok...deci tu ai fost 3657 m? daca da tu esti pe 2 si sabina trece pe 3

Mergi la inceput

Citat:

dupa cum fac "the big 3" masinile yo cred ca nici macar nu le testeaza. ..auzi si tu "masinile sint mascate cu prelate"...hehehe

Poti sa ma scoti de pe lista, eu am avantajul ca traiesc la 2200-2300m, deci ca sa urc la peste 3000m nu e asa un efort.

Masinile is mascate pt ca vorbim de prototipuri si modele care nu sunt inca pe piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
eu am avantajul ca traiesc la 2200-2300m, deci ca sa urc la peste 3000m nu e asa un efort.

Urca si tu pe Truchas, e la doi pasi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

need that and that

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Poti sa ma scoti de pe lista, eu am avantajul ca traiesc la 2200-2300m, deci ca sa urc la peste 3000m nu e asa un efort.

Masinile is mascate pt ca vorbim de prototipuri si modele care nu sunt inca pe piata.

"Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble."

daca nu ne arati o poza de la 3000m nu te credem. sau iti este frica ca nu pare prea idilic...si iar comentez ca sint prea multi bolovani si cactusi. pune o poza...sa vedem si noi frumusetile de care te bucuri doar tu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Doi pasi, asa, mai largi. Ma trimiti sa-mi rup gitul? Nah, ma multumesc sa-i admir zilnic la intoarcerea acasa. Ca sa nu mai spun ca noi nu am terminat inca iarna, ne-a nins ieri.

Mergi la inceput

Citat:

daca nu ne arati o poza de la 3000m nu te credem. sau iti este frica ca nu pare prea idilic...si iar comentez ca sint prea multi bolovani si cactusi. pune o poza...sa vedem si noi frumusetile de care te bucuri doar tu.

Ti-am scris ca pun dupa ce pleci tu acasa, asa, de-a naibii ce sunt. Las' ca le vezi luni la cafeaua de dimineata. [aseza-te-ai intr-un cactus weekendul asta, sa-ti treaca obsesiile )

Mergi la inceput