Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o cartofii noi n-au iesit? in viena, inainte de Paste, se gaseau. ma gandesc ca la un hipermarket gasim... 'ai? 13 |
da' taaaaaaaaaaaaaaaaaaci!
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o cartofii noi n-au iesit? in viena, inainte de Paste, se gaseau. ma gandesc ca la un hipermarket gasim... 'ai? 13 |
Am gasit de import dar sunt grasani, nu sunt din aia cat rosiile cherry, care merg prajiti intregi si nici nu fac crusta
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
gabriella1 spune:
Ano,io stau mai aproape de raketi decat de Viena,si daca nu taci,iti trimit 2 in 1,ca tot e oferta de primavara !
Gabriela
7+
rala spune:
Cartofi noi... mama mi-a spus ca au adus la Billa, probabil sunt noi in Turcia sau cine stie pe unde, dar sunt crocanti, i-am incercat.
Gabriela, poti sa fii 100% sigura ca acum stie tot ce nu i-ai spus.
10+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
celesta spune:
M-ati omorat cu mancarurile voastre
Ma duc sa curat niste cartofi sa-mi prajesc si pe langa un ou, ceva acrituri de pe la borcane si gata... cand ma intorc sper sa fiu mai calma si sa pot citi linistita ca unele mananca sarmale si mai stiu eu ce
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”
12+
ral_eli spune:
dar fi minunat sa fie puse instructiunile de deschidere cap nou pe prima pagina, eu promit solemn ca o sa incerc sa fac cap
9+
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Am gasit de import dar sunt grasani, nu sunt din aia cat rosiile cherry, care merg prajiti intregi si nici nu fac crusta MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+ |
sa-i faci in ceaun de tuci. sa fie mici si sa nu tai.ii pui intregi. moama, moaaaaaaaaaaaaama, moaaaaaaaaaaaaaama.Doamne, Doamne de ce nu mi-am luat taran fermier si mi-am luat gabor?
Gabriela
7+
lorin7774 spune:
rad cu lacrimi....de una singura in birou....
vad ca tot subiectu viseaza la cartofi prajiti, din aia noi, nu de ori si care, si Gabriela se vaita ca al ei e "gabor" nu taran...
fetele, in ritmul asta nu stiu ce ne facem 9 luni.....o sa fie jale pe aici..
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+