Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
diana.b spune:
ana_o de ce ai comandat ulei de argan de la naturashop cand era mai ieftin la biomonde?
9+
gabriella1 spune:
in tigaia mea de tuci sfaraie deja doo cartoafe
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 deci ma apuc de balotat: felu' 1: bors cu perisoare, cu taitei de casa ,inacrit cu bors de casa,acruuu-ca m-o flocait mama fro juma' de ora numai sa iasa acru. felu'2: sarmale in foi de varza, fierte cu bors de putina desert:prune , tort de cioco Gabriela 7+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Daca tu gatesti toate astea, imi fac drum si iti aduc cateva kg de cartofi de la Matache
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Daca tu gatesti toate astea, imi fac drum si iti aduc cateva kg de cartofi de la Matache MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+ |
vin incoa' la mama, sa vezi ce mancare fac io, ca la noi, in Moldova! numa' tortu'-i cumparat si prunele culese. Da' de gatit ,gatesc mama! crezi ca dijeaba am barbat di nouaj'da kile?
Gabriela
7+
diana.b spune:
ce va invidiez pe cele care:
- puteti dormi cand vreti
- puteti manca cand vreti
- va puteti plimba cand vreti
eu sunt legata de scaun pana pe la 18h00 - 18h30
9+
diana.b spune:
citat din mesajul lui lorin7774 LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA cu ajutorul lui Dumnezeu 8+ |
subscriu.........
9+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui diana.b ce va invidiez pe cele care: - puteti dormi cand vreti - puteti manca cand vreti - va puteti plimba cand vreti eu sunt legata de scaun pana pe la 18h00 - 18h30 9+ |
baga program de 6 h
msymo zi-mi si mie care e procedura sa primesti reducere de 6 h
Doamne ai grija si de noi 10+
mirunam spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
vin incoa' la mama, sa vezi ce mancare fac io, ca la noi, in Moldova! numa' tortu'-i cumparat si prunele culese. Da' de gatit ,gatesc mama! crezi ca dijeaba am barbat di nouaj'da kile? Gabriela 7+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Viiin!!! Am vecina moldoveanca si stiu ce puteti face Pe barbat nu ti-l aduc ca are 115 kg si consuma mult
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
gabriella1 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mirunam
Viiin!!! Am vecina moldoveanca si stiu ce puteti face Pe barbat nu ti-l aduc ca are 115 kg si consuma mult MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+ |
eh,ce mi-e 90 ce mi-e 100?
Gabriela
7+