Bravo ANDRADA ! Flori de liliac mai-iun'10 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Neata, fete!

Cred ca toate visam ciudatenii (cand reusim sa dormim, adica, , noroc ca nu se intampla prea des...)
Raportez si eu insomnii, oboseala, dureri de spate, dureri sub burta...in meniu, ce sa mai vorbim...
Am terminat curatenia aia generala, mai am mici retusuri de facut. Maine vine preotul. Maine dimineata am un control...luni schimbam si noi semnatura la 40...o sa fiu ca in bancul cu baba la cimitir "si mai pleci acasa?"...

Sper sa-i las intaietate Aniskai...1 mai...o mica muncitorita...pupam mamica, nastere usoara!

Mai stie cineva ceva de cristina? Parca luni incepuse sa piarda dopul, nu? A mai intrat de atunci?

Sorana, insista cat poti de mult, dar daca n-o fi sa fie cu nororc, nu trebuie sa innebunesti pe tema asta, Mai important e sa fii tu linistita (eu vorbesc, care am plans 2 saptamani ca nu am avut lapte)...stiu ca e greu.

Mira, nu cred ca vei putea sa vezi vreodata piciorusul ca in poza aia, mie una mi se pare trucata fotografia...gandeste-te numai cate straturi de diverse sunt intre tine si bebe. Sigur ca o sa vezi piciorul, dar grosier, nicidecum cu calcai si degetele. Pe mine cel mai mult ma distreaza cand se formeaza galma (piciorusul) si apoi il plimba dintr-o parte a burticii in cealalta. E cam ca-n Alien putin, nu?

Fetelor cu CF2...cred ca eu m-as "redirectiona" in locul vostru...cu riscul de a trebui sa schimb si medicul...

Arturica...cum sa ninga asa in mai aproape? Doamne...cred ca nu e nici acolo tocmai uzual, nu? Eu una abia astept caldura...
Cica we asta avem o mica avanpremiera de vara...abia astept.

Laura, cred ca mare tratament nu-ti poate da...ser fiziologic aspiratie cu batista bebelusului probabil ca sunt de baza.

pt mamicile noastre eroine, nana si tatyana, le dorim sa treaca timpul cat mai repede si sa-si cunoasca bebeii pentru care au "muncit" atata.

Nicoleta, asteptam si noi pozica cu pantalonasul tricotat (ca sa ma oftic de cat sunt de afona)

Eu ieri am avut o zi tare tare proasta, nu mi-a convenit nimic...cred ca si de la oboseala. Nu ma odighnesc noaptea, peste zi nu dorm tocmai ca poate reusesc sa dorm "la noapte"...si tot asa. Peste zi treaba...

Am zis sa trec de ziua de maine si ma potolesc cu treaba. Daca ieri se rupea apa cred ca nu eram in stare nici sa nasc de obosita ce eram...Azi e mai bine. Azi pot sa nasc daca trebuie neaparat.

va pup,
zi usoara tuturor si fara surprize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Wow Laura , ce putin mai ai ... din moment in moment cu s-ar spune . Sa ne anunti in caz de .... sa scoatem motatele !

R_ocsy 36 + Ana Sofia
AMR 20 de zile si apare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu

Neata, fete!

Am zis sa trec de ziua de maine si ma potolesc cu treaba. Daca ieri se rupea apa cred ca nu eram in stare nici sa nasc de obosita ce eram...Azi e mai bine. Azi pot sa nasc daca trebuie neaparat.

va pup,

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami 39+ a lui Dragos Andrei bebe 2 la purtator

si noi pregatite

NIKOL37+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 2 saptamani,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neata burtici!

Laura, Cris, pai ce faceti, vreti sa i-o luati Aniskai inainte? Noi suntem pregatite cu motatele, numai sa ne anuntati si iesim la galerie

Carlaaaa, ce bine ca sunteti acasa!!! Bine ati venit Mazarici, sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si cumintele, ca mami a trecut prin destule, biata de ea! Multa fericire si liniste va doresc!

Ruxi, Tatyana,
a mai trecut o saptamana!!! Felicitari pentru intrarea oficiala in 37! Tatyana, cum mai stai cu moralul scumpa? Lucrarile de renovare sunt pe finalizate?

Gabriela, bine ca ai descoperit acum problemutele astea, ai tot timpul sa le tratezi pana nasti, nicio grija! Chiar asa, trebuie sa imi fac si eu ultimele analize (cultura col), in ce saptamana se fac, 34-35?

Laurita, off, ati racit, nu cred ca ai ce sa-i dai micutei, doar sa scoti mucisorii. Tu ia niste oscilo. Insanatosire grabnica!

Fetelor, eu merg astazi la Medlife sa imi prezinte maternitatea o tanti si cel mai probabil o voi cunoaste si pe dr-ita cu care voi naste, sper sa fie ok, 'dragoste' la prima vedere, tineti-mi pumnii!

Cristina, fericita 33+ cu Patricia

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neata dragelor!

Mai intai multumesc tuturor pt sustinere, sfaturi, ajutor, e ff important pt noi

Despre pproblema cu lapticul, e asa: toata instalatia mea e proasta, adica sfarcuri ombilicate, canale infundate, cantitate mica de lapte. Tudor nu mai vrea sa suga deloc la san, curge ff putin si cu pompa, el ar trebui sa faca un efort ff mare ca sa-i curga ceva prin mameloanele din silicon si deja nu mai e dispus sa faca, stiind ca vine biberonul cu lapte. Nu face decat sa se enerveze, sa tipe, eu il tin cu forta cate 10-15 minute insa e clar ca nu o sa avem niciun succes. Daca macar ar curge lapte bine cred ca ar fi supt chiar si prin silicoanele astea neprietenoase, mititelul e dornic de tzitzi, dar ce sa facem daca nimic nu merge??

Pompa am Avent electrica (dar merge s-o folosesti si ca pompa manuala, multumim Anca pt oferta, estio scumpa), dar curge ff putin, reusesc acum sa scot 30 ml intr-o jumatate de ora, ceea ce inseamna jumate din masa lui Tudor, asa ca dr zicea sa mai continui asa macar o saptamana-doua, sa se adapteze mai usor Tudor la formula, ca doar stomacelul lui este pregatit pt lapte de mami, nu de vaca..

Nu cred ca am furia laptelui, sanii s-au degajat ca urmare a mulsului, raman zone ff dureroase pt ca nu s-au desfundat bine canalele, probabil, stiu ca si la Matei am facut un fel de chisturi din cauza problemelor cu lactatia, asta e, vorba unei prietene: nu esti vacuta de lapte, esti de carne

E ff trist sa nu-l pot alapta, e o durere si o dezamagire pe care numai cine a trecut pe aici o stie, insa trebuie sa accept ca asta e, sa fac tot ce pot sa scot macar putinul laptic pe care-l am, si sa incerc sa nu cad in depresie pt ca baietii mei au mare nevoie de mine.

Azi sunt mai optimista, ieri de pe la 13.30 si pana pe la 19 a tinut-o Tudor numai intr-un plans, colici, de la 15 i-am dat la fiecae masa Infacol si urmarea a fost ca nu a mai plans peste noapte, asa ca am reusit sa dorm 2 reprize a cate 3 ore, nici nu speram la atat..

Am reusit sa citesc si povestea Carlei din spital, m-a impresionat mult si m-a intristat dar nu pot spune ca m-a surprins, multe au fost traite si de mine (la nasterea lui Matei), ma bucur ca acum chinul s-a sfarsit si fetele mai au putin si merg acasa.

Revin sa povestesc un pic si cu experienta de la CMU, desi nu vreau sa descurajez fetele ce vor sa nasca acolo, o sa povestesc doar experinta traita de mine.

Sorana, mami de Matei si 38 + cu Tudor

AMR...1 zi

Mergi la inceput

Sorana . Sa schimbi si semnatura

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu

Neata, fete!

Cred ca toate visam ciudatenii (cand reusim sa dormim, adica, , noroc ca nu se intampla prea des...)
Raportez si eu insomnii, oboseala, dureri de spate, dureri sub burta...in meniu, ce sa mai vorbim...
Am terminat curatenia aia generala, mai am mici retusuri de facut. Maine vine preotul. Maine dimineata am un control...luni schimbam si noi semnatura la 40...o sa fiu ca in bancul cu baba la cimitir "si mai pleci acasa?"...

Sper sa-i las intaietate Aniskai...1 mai...o mica muncitorita...pupam mamica, nastere usoara!

Mai stie cineva ceva de cristina? Parca luni incepuse sa piarda dopul, nu? A mai intrat de atunci?

Sorana, insista cat poti de mult, dar daca n-o fi sa fie cu nororc, nu trebuie sa innebunesti pe tema asta, Mai important e sa fii tu linistita (eu vorbesc, care am plans 2 saptamani ca nu am avut lapte)...stiu ca e greu.

Mira, nu cred ca vei putea sa vezi vreodata piciorusul ca in poza aia, mie una mi se pare trucata fotografia...gandeste-te numai cate straturi de diverse sunt intre tine si bebe. Sigur ca o sa vezi piciorul, dar grosier, nicidecum cu calcai si degetele. Pe mine cel mai mult ma distreaza cand se formeaza galma (piciorusul) si apoi il plimba dintr-o parte a burticii in cealalta. E cam ca-n Alien putin, nu?

Fetelor cu CF2...cred ca eu m-as "redirectiona" in locul vostru...cu riscul de a trebui sa schimb si medicul...

Arturica...cum sa ninga asa in mai aproape? Doamne...cred ca nu e nici acolo tocmai uzual, nu? Eu una abia astept caldura...
Cica we asta avem o mica avanpremiera de vara...abia astept.

Laura, cred ca mare tratament nu-ti poate da...ser fiziologic aspiratie cu batista bebelusului probabil ca sunt de baza.

pt mamicile noastre eroine, nana si tatyana, le dorim sa treaca timpul cat mai repede si sa-si cunoasca bebeii pentru care au "muncit" atata.

Nicoleta, asteptam si noi pozica cu pantalonasul tricotat (ca sa ma oftic de cat sunt de afona)

Eu ieri am avut o zi tare tare proasta, nu mi-a convenit nimic...cred ca si de la oboseala. Nu ma odighnesc noaptea, peste zi nu dorm tocmai ca poate reusesc sa dorm "la noapte"...si tot asa. Peste zi treaba...

va pup,

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami 39+ a lui Dragos Andrei bebe 2 la purtator

Multumim!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&37+cuMELISSA
AMR...2 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

FETELE......ce facem cu vaccinul care nu se mai face in spital dupa nastere?
Mai nou am auzit ca nu se vor mai gasi nici cele care se fac pana la 1 anisor!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&37+cuMELISSA
AMR...2 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna burtici

Sorana nu te mai necajii daca pana la urma nu mai merge deloc la tzitzi ai sa vezi ce mare si voinic se va face si cu lapte praf si sanatos tun
deci clar Infacolul face minuni
Crissy tinem pumnii sa va "placeti" si sa fii multumita

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in34 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!

Mergi la inceput

Anamaria, nu prea avem ce face, decat sa asteptam... Am inteles ca e problema si cu importul vaccinului, pt ca nu se potrivesc tulpinile... Trebuie sa avem mare grija sa nu expunem bebelusii, sa nu lasam pe nimeni sa-i pupe pe fata sau manute... Pana in toamna nu cred ca avem vreo sansa sa-l obtinem...
Nu stiam si de celelalte vaccinuri, cum asa?

AMR 6+

Mergi la inceput