Bravo ANDRADA ! Flori de liliac mai-iun'10 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Crissy_C Anamaria, nu prea avem ce face, decat sa asteptam... Am inteles ca e problema si cu importul vaccinului, pt ca nu se potrivesc tulpinile... Trebuie sa avem mare grija sa nu expunem bebelusii, sa nu lasam pe nimeni sa-i pupe pe fata sau manute... Pana in toamna nu cred ca avem vreo sansa sa-l obtinem... Nu stiam si de celelalte vaccinuri, cum asa? ![]() Cristina, fericita 33+ cu Patricia AMR 6+ ![]() ![]() |
Da,asa am auzit de la o prietena care a fost informata de medicul ei de familie!
Si sa inteleg ca,chiar daca trece timpul,cand v-a aparea Bcg-ul i-l putem face?Nu conteaza daca nu a fost facut la timp?
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
37+cu
MELISSAAMR...2 ZILE!!!
aleesicoo spune:
Aniska cand ma uit la amr-ul tau ma ia tremuratul
sambata ast msg tau
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in34 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

Crissy_C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Aniska80
Da,asa am auzit de la o prietena care a fost informata de medicul ei de familie! Si sa inteleg ca,chiar daca trece timpul,cand v-a aparea Bcg-ul i-l putem face?Nu conteaza daca nu a fost facut la timp? Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)& 37+cu MELISSAAMR...2 ZILE!!! |
Din ce imi aduc aminte din schema de vaccinare, parca se recomanda sa se faca in primele 2 luni de viata... Acuma, pt cei care vor depasi 2 luni, probabil se vor gandi sa faca alta doza... habar n-am

Cristina, fericita
33+ cu
Patricia
AMR 6+ 
Vivela spune:
neata
multumesc fetelor pentru raspunsurile in legatura cu perfuzia (Ale, R_ocsy
), m-ati linistit (eu tot am avut impresia ca a fost cat pe ce sa dau coltul la nasterea trecuta din cauza asta
, stiam ca se opreste de la rotita, dar era prea sus si eu nu ma puteam sa ajung la ea, tocmai ce nascusem. am strigat dupa asistente s-o opreasca, cred ca eram cam speriata, ce si-or fi zis si ele
).
Sorana
.
clar trebuie sa imi fac provizii de infacol, daca si Damian o fi ca fratele lui, avem de furca, nu gluma...la david au durat nici mai mult nici mai putin decat pana la 9 luni
, chiar si pediatra lui zicea ca asa sunt unele mame, mai "norocoase"...
.
Arturica, din cate stiu eu, impozitul pe casa se plateste in functie de zona, de suprafata, de materialul din care e construita casa, de numarul de locuinte detinut (pentru a doua locuinta se plateste un impozit majorat, pentru a treia si mai mult, si tot asa), de oras (taxele si impozitele sunt stabilite prin hotarari locale, deci nu sunt la nivel national). oricum, daca zici ca suma e asa mare incat sa-ti mai iei un teren, probabil ca e pe undeva o greseala (asta daca locuinta respectiva nu e vreun palat ceva
). in locul tau as da pentru inceput un telefon la taxe si impozite locale, sa intreb ce si cum si sa faca o verificare.poate ai norocul sa-ti raspunda cineva
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo Aniska cand ma uit la amr-ul tau ma ia tremuratul ![]() sambata ast msg tau ![]() asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in34 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! ![]() ![]() |
37+cu
MELISSAAMR...2 ZILE!!!
Aniska80 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Crissy_C
Din ce imi aduc aminte din schema de vaccinare, parca se recomanda sa se faca in primele 2 luni de viata... Acuma, pt cei care vor depasi 2 luni, probabil se vor gandi sa faca alta doza... habar n-am ![]() Cristina, fericita 33+ cu Patricia AMR 6+ ![]() ![]() |
Cine stie ce naibii v-a mai fi....

37+cu
MELISSAAMR...2 ZILE!!!
Crissy_C spune:
Artu, nici eu nu ma pricep la calculat impozite, dar daca valoarea de anul asta o depaseste pe cea pe care ati platit-o anul trecut cu mai mult de 20%, atunci inseamna ca e o greseala. Am citit aici ca anul asta s-au majorat impozitele locale cu 20%, dar si asta e la latitudinea autoritatilor locale: http://www.mediafax.ro/social/impozite-si-taxe-locale-mai-mari-cu-20-din-2010-4932112
Deci tot ce e mai mult de 20% in plus fata de anul trecut ar trebui sa te puna pe ganduri...
Cristina, fericita
33+ cu
Patricia
AMR 6+ 

Aniska80 spune:
Desi e o zi superba....nu am chef de nimik!
Cred ca din cauza faptului ca am ceva timp de cand nu mai pot dormi bine,azi dimineata m-am trezit intepenita de toate oasele,ziceai ca as fii alergat kilometrii!L-am pus pe sot inainte sa plece la serviciu sa-mi faca un pic de masaj ca nu mai puteam,plus ca ma fatai in pat toata noaptea,tragandu-mi si burta dupa mine ca nu mai vine singura
,ma mut cand la un capat cand la altul al patului...si am trezesc din 2 in 2 ore si merg la baie si ma tot uit la ceas sa vad cand se face dimineata....ufff,greu!
37+cu
MELISSA
AMR...2 ZILE!!!
Reallaura spune:
Sorana nu e nici o tragedie cu lapticul.Stiu ca regreti, dar nu tb sa dramatizezi f mult...
Matei cum se poarta cu tine? dar cu Tudor?
Lauriciu, Crissy asa e, aveti drepatate, prea multe nu putem face... sper sa-i treaca de la sine, cat mai rapid!
Aniska wow, sambata gata!

Cu bcg-ul eu am inteles ca dimpotriva, va aparea... sa vedem...atatea zvonuri!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
bubu30 spune:
Neata fetele 
Artu multumim de vestea buna despre intoarcerea mazarichilor acasa 
Bine-ati venit acasa dragi mazarichi + mamica de maza. Carla , dupa asa o lunga asteptare !
Sa cresteti mari si sanatoase si sa fiti fericiti toti patru ! 
Laurita sorry pt. bebelina asa mica si bolnavioara 
Gabriela felicitari pt. 35 +
tot asa pana la 40 !
Nikol, Rocsy, Crissy
multumim de felicitari !
Crissy bafta azi la medlife ! Sa se lase cu lipici ![]()
Aniska celelalte vaccinuri se gasesc in farmacii pe bani.
Normal ca spitalele nu o sa mai aiba vaccinuri, daca nu au nici solutii de dezinfectare - e jale mare in tara asta 
Ruxi
36 + cu 

AMR ... cine stie ?