Bravo ANDRADA ! Flori de liliac mai-iun'10 (77)
Raspunsuri - Pagina 18
mamanati spune:
Neata fetelor,
FELICITARI ANDRADA! BINE AI VENIT PE LUME BEBE DOMINIC! Ce surpriza ne-ai facut!
Carla, ce bine ca sunteti acasa! Va doresc sa va acomodati cat mai repede!
Merg si eu acum la un ceai cu o prajiturica la patiserie, ma vad cu prietenele.
Dupa ce nasc mai rar o sa apuc asa rasfat.
O zi frumoasa tuturor!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
33+
r_ocsy spune:

Felicitari ANDRADA !
![]()
BINE AI VENIT DOMINIC !
Multa sanatate, fericire si noroc ![]()
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 20 de zile si apare
!
r_ocsy spune:
Neataaaaaaaa !
Eu tot la fel de bine dispusa ca si ieri
. Am putin mai multa treaba astazi si acum fac planul de bataie , adica imi impart munca ca sa nu cad lata
.
Bia : felicitari pentru bebele cel maricel 
Maribel : felicitari pentru implinirea a 36 de saptamani
Moni_or : se pare ca vom naste in aceeasi zi ![]()
Andrada : eu as mai adauga la ceea ce a spus Artu , si anume la secretul unei nasteri usoare : mersul la servici pana il ultimul moment 
Carla : in sfarsit acasa
, ce bucurie ! 

la toate trei
Nati : sa ne aduci si noua ceva bun de la cofetarie
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 20 de zile si apare
!
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cinezee Intrebare : mai este vreuna dintre voi prin zona tocmai am primit acest sms de la ANDRADAP '' la data 29 aprilie ora 20:05 dupa un travaliuu de nici 2 ore , s-a nascut Dominic cu 3 kg 52 cm apgar 10'' adapostul de caluti abandonati http://adapostcai-cinezee.blogspot.com |
FELICITARI!!!!!SA FITI SANATOSI SI VOIOSI!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
37+cu
MELISSAAMR...1 ZI!!!
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui Jocurban Bun#259; dimineata mamici!!! Suntem acasa de ieri, suntem vai de capul nostru aici, 5 adulti ce nu dovedim sa ne organizam cu fetele!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dupa sosirea acasa, ieri la pranz, au inceput plansetele si "distractia"... care, desi am adus acasa mazarichile cu program de papa si somn gata facut, s-au gandit sa ne "boteze" de bun venit si ne-au facut o prima noapte alba ca laptele... ![]() Vreau sa pun toata agitatia si plansul pe seama schimbarii mediului, plus al colicilor... ca doar asistentele de la centru m-au asigurat ca am doua fete foarte cumintele si linistite! Acum sunt zombie, ma mulg cu o mana si cu cealalta va scriu un prim mesaj... ![]() Nici vorba sa mai pot apuca vreodatasa citesc din urma atatea capitole, spre doar ca sunteti bine toate... Ma uit pe prima pagin[, vad deja atatea mamici fericite acolo si mi se umple sufletul de bucurie!... E un miracol sa iti tii in brate copilul!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nastere usoara, in continuare, tuturor!!!![]() ![]() ![]() ![]() Carla, Mami atat de fericita a Sofiei Maria si a Nataliei Emilia , nascute pe 25 martie 2010! E minunat sa fii mama! ![]() Blogul mazarichilor: Sophie & Nathalie |
BUN VENIT ACASA!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
37+cu
MELISSAAMR...1 ZI!!!
Crissy_C spune:
Mai, ce surpriza

Felicitari Andrada!!!

Bine ai venit pe lume, bebe Dominic!!!

Andrada, recuperare la fel de usoara ca si nasterea!
sa ai un bebe sanatos, cuminte si necolicos!
Mai fetelor, dar in ce saptamana era Andrada? Ca nu-mi aduc aminte sa fi fost printre nasterile asteptate asa curand...
Cristina, fericita
33+ cu
Patricia
AMR 6+ 

veronicach spune:
neata burtici si mamici fericite..
FELICITARI ANDRADA!
BINE AI VENIT PE LUME DOMINIC!
am citit tot din urma, sunt la minut cu stirile, insa nu am retinut cat as fi dorit
teodora felicitari pentru un medic deosebit...deja imi schimba perceptia fata de barbatii medici
onana trista expeienta privata...dar important e ca sunteti sanatosi...restul amintirilor se estompeaza
virgi, iti doresc multa sanatate
carla
in sfarsit, acasa...
felicitari burticilor cu bebei mai mari decat varsta ecografica..
aseara ne-am intors si noi de la dr...cat pe ce sa nu-mi faca biometria dar am insistat avand in vedere ca de o luna nu mai stiam o greutate estimativa
Mateiut dragul de el este bine, cantareste in jur de 2.800, masuratorile corespund mai putin circumferinta abdominala care e micutza...uitata prin saptamana 34 si 5 zile
am vb din nou cu dr despre epidurala, evident nu incurajeaza,mi-a spus ca voi face pe propria raspundere, semnatura bla bla bla
probabil ca renunt la epidurala ca deja e prea complicat..
Ruxi acum am aflat clar ca trebuie sa-mi cumpar trusa dar nu numai trusa ci si anestezicul ca nu mai exista nimic in spital
mai in gluma a spus ca ar trebui sa-mi cumpar si firul..deci realizati in ce stare este spitalul si vorbim de un spital mare....
mateiut prezinta deja continut stomacal si se pare ca acesta este singurul lucru care indica nasterea...va trebui sa termin si eu bagajul
ca recomnadare : monitorizarea miscarilor fetale si daca intr-o zi nu il simt sa fug la clinica...am citit ca bebe se linisteste cu o zi, doua inainte de nastere
37+
Matei ...
theophillina spune:

BRAVO ANDRADAP 

BINE AI VENIT PE LUME BEBE DOMINIC

Sa cresti mare, sanatos si sa le aduci parintilor tai numai bucurii alaturi de fratiorul tau!
Mami Andradap, recuperare la fel de usoara ca si nasterea si mult lapte-n titi.
Theodora 31+
Stelios
AMR 9 saptamani
theophillina spune:
| citat din mesajul lui Crissy_C Mai fetelor, dar in ce saptamana era Andrada? Ca nu-mi aduc aminte sa fi fost printre nasterile asteptate asa curand... Cristina, fericita 33+ cu Patricia AMR 6+ ![]() ![]() |
Cristina, Andrada era in saptamana 38+, avea DPN pe 11 mai, si in urma cu 3 zile ne scria cum s-a zbantuit ea la o petrecere.
Theodora 31+
SteliosAMR 9 saptamani
theophillina spune:
Veronicach,
, eu chiar nu agreez medicii femei, nu stiu de ce, felicitari si tie pentru vestile bune de la eco, cum adica sa nu faci epidurala, ca e prea complicat si pe semnatura etc.
?
Vad ca vb de fire si alte alea, si am vazut si eu un filmulet legat de cum se face epidurala si m-am ingrozit.
Chiar vroiam sa intreb fetele care au facut, cum se face aceasta epidurala? Ca eu in filmulet am vazut ceva de groaza: te inteapa prima data cu un ac cat de cat normal, dupa care iti baga un ac, de zici ca-i sula din aia de cizmarie, iti fac ditamai gaura prin care se trage un fir pe unde mai baga anestezic mai tarziu. ASA E???
Ca acum mi-e frica si de asta.
Theodora 31+
Stelios
AMR 9 saptamani

Mami atat de fericita a
Sofiei Maria si a