Bravo ANDRADA ! Flori de liliac mai-iun'10 (77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Felicitari Andrada! Multa sanatate tie si lui Dominic

Theodora multumesc de urari
Maria nu mai ai mult; sa dea D-zeu sa stea bebe cat mai mult la caldurica

Bia

Bia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Hello again,

Virgi, felicitari pentru bebita Ioana maaaareee, sper sa fie ok cu Euroclinicul...

Roxy, am citit povestea nasterii - ce bine a decurs totul, o experienta foarte frumoasa una peste alta, bravo, ma bucur tare sa mai aud si din astea

Bia, wow, ce bebe mare si tu!!! daca deja are 2,5 kg, la nastere depaseste 4, e clar

Maria, felicitari pentru 36!!!

Moni_or, felicitari pentru stabilirea datei!

Carla scumpa, inca o data, bun venit acasa! Nici nu mai conteaza ca a fost o noapte alba, daca sunteti cu totii bine si acasica!

Sabina, ce bine ca functioneaza Infacolul si ai inceput si tu sa dormi bine!!! Ale cum mai e?

Ela_Anda, felicitari si tie pentru alegerea datei!!! Sper sa se intoarca la loc domnisorica

Cristina, fericita 33+ cu Patricia

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Carla, bine ati venit acasa, acomodare cat mai usoara si multi pupici la mamica si mazarichi dulci.

Sabina, ce ma bucur sa aud ca sunteti mai bine cu acesti colici nenorociti si ca Infacolul da roade. Ma felicit pentru ca i-am zis mamei sa-mi trimita si mie Infacol si Gripe Water pentru colici, ca aici mi-au zis toate mamicile ca tot ce au incercat si se gaseste aici (nu sunt aceleasi siropuri pentru colici ca la noi) nu au dat roade deloc si ca si-au procurat de prin strainatate altele care au dat roade. Sper sa functioneze si la noi daca om avea colici. Ale ce mai face? Pupici la toate 4 fetele.

Sorana, tu cum mai esti? Matei ce mai face? Nu te mai stresa cu laptele ca n-are rost, daca nu e, nu e si gata. Inteleg ca trebuie sa-ti fie extraordinar de greu, dar baietii tai au nevoie de tine cu mintea si trupul intregi. Legat de povestea cu CMU, nu am cuvinte, am mai zis, eu nu sunt asa finuta ca tine, si daca mi s-o intampla la fel la cati bani voi da, matur cu ei pe jos. Iti eram datoare cu un raspuns legat de BCG. Aici nu se face acest vaccin, se uitau ca viteii la poarta noua cand am intrebat, si cica: "In Romania mai exista tuberculoza?". Aici nu se face nici un vaccin in maternitate, exista o schema obligatorie ca la noi cu doar vreo 4-5 vaccinuri, si mai exista o schema suplimentara, tot ca la noi, cu f multe vaccinuri, incepand din luna a 2-a se fac (in luna a 2-a sunt vreo 5 vaccinuri) si apoi rapeluri la astea si tot asa. Nu sunt extrem de lamurita in legatura cu aceasta problema, ma va lamuri, sper, pediatrul la spital si apoi pediatrul copilului. Pupici la mamica curajoasa si la baieteii grasunei.

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Roxy, citit povestea nasterii care m-a impresionat maxim, ca de altfel toate povestile de la aceasta odisee, este incredibil cate poate face o mamica pentru puiul ei, de-abia astept si eu sa-mi descopar aceste sentimente. Bebita ta e o dulce si o grasuna, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii. Pup fetele.

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Acum sa va povestesc si eu cum a fost ieri la Medlife, intalnirea cu noua dr-ita

Am ajuns acolo pe la pranz, in nici 5 minute a venit o dra care e ceva Client Relations, a sunat-o pe dr-ita sa vina ca are o graviduta noua , a stat cu noi, ne-a povestit despre dna dr si despre nasterea acolo si in alte 5 minute a venit si dna dr special pentru noi, sa ne cunoastem.

O super scumpa, tinerica, draguta si calda, am stat cel putin jumatate de ora sa ii povestesc despre sarcina si sa se uite pe dosar, mi-a facut si o eco rapida sa vada pozitia piticei si bataile inimioarei, si totul a fost foarte ok. Pitica e deja in pozitie de lansare, putin cam jos deja, dar speram ca nu ne face vreo supriza, Doamne fereste! A ramas ca ne mai vedem in 2 saptamani, cand fac si urmatoarea eco si analizele.

Dupa ce am iesit de la dna dr m-a preluat o alta doamna, asistenta si 'ghid' , foooarte draguta si ea, care vreau sa va spun ca mi-a povestit cum va decurge nasterea aproape in timp real. Erau multe chestii pe care le stiam deja, dar mi-a povstit cu lux de amanunte, inclusiv ce voi simti la anestezie, cum se desfasoara lucrurile daa bebe e grabita si vine mai devreme etc. Ne-a plimbat pe mine si pe sot prin toata maternitatea, am vazut bebe abia nascut, prima baita, alti bebei fericiti in acvariu, rezervele, multe butoane prin camera sa chemi asistentele in caz de orice , inclusiv unul in baie, cu video, just in case Cred ca ne-a mai tinut si dna asta vreo 45 de minute, cu totul vizita a durat vreo ora jumate in care absolut toata lumea pe langa care treceam ne impartea zambete, mi s-a parut foarte ok atmosfera de acolo si m-au impresionat mai ales proaspetii tatici care erau fff emotionati si pozau intruna la bebei.

Ma rog, una peste alta sunt f multumita si linistita ca am ales Medlife, sper ca si la nastere sa fiu la fel de multumita.

Multumesc fetelor pt incurajari

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

rossane ce bebitza frumoasa....astept si eu bebicul

37+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

!!! Bravo Andrada !!!
!!! Bine ai venit Dominic !!!

Nana 37+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -3sau mai putin ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

FELICITARI ANDRADA!!

BINE AI VENIT PE LUME BEBE DOMINIC!! SA FII SANATOS SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI!!

Andrada ai fost o mamica hotarata, nu ai stat mult pana sa iti vezi puiul, hop top si gata bebe BRAVO!!

si sa incalzim un pic motatele pt maine , pt Aniska

Sabina ma bucur din suflet ca incepeti sa va linistiti cu Infacolul
Carla, bine ati venit acs!! Sunt sigura ca mazarichile se vor acomoda repede acasica si le va place mult mai mult mediul cald si iubitor de aici decat cel de la spital si se vor linistii Numai bine va doresc!
felicitari fetelor care au mai avansat cu cate o sapt in srcina si sunt ok
Bia, ce bebelin mare, il faci de 4kg, voinicel gata de insuratoare...( ne incuscrim?)

eu am avut un vis ff tampit, am visat ca ma parasise sotul exact cand mai aveam 3 sapt inainte sa nasc, si plangaeam cu sughituri drept dovada din cauza asta m am si trezit am pus mana pe tel si am verificat sa vad daca m-a parasit ca in vis tocmai ii spusesem ca daca pleaca nu isi va vedea niciodata copilul, si toata aceasta despartire a noastra pionul principal era din cauza socrelei
deh....vise de gravida nehormonizata

cam atat...sunt prin preajma daca imi mai amintesc ceva

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in34 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!

Mergi la inceput

Ah, ce am uitat sa spun, singurul lucru de care nu sunt f incantata la cei de la Medlife: dupa nasterea prin cezariana, iti dau bebe sa-l vezi dupa ce iese, si inca o data dupa ce-l asipra si-l curata, dar dupa ce se termina operatia pe tine te duc la terapie intensiva unde stai pana a doua zi de dimineata, si nu mai poti sa-l vezi pe bebeeee
In schimb il vede tot restul lumii, pt ca il duc la acvariu si pot veni vizitatori acolo oricati. Tare mi-e ciuda, as fi vrut s-o pun la san macar un pic la cateva ore dupa nastere, dar se pare ca sunt destul de stricti cu asta, bebe n-are voie la terapie intensiva, si nici tie nu-ti dau drumul mai devreme
Asta e, o sa faca tati filmulete si o sa le vad cat stau la terapie.
Tati poate sa si asiste la nastere, dar dupa un geam, iar dupa ce pitica este scoasa, el poate insoti echipa de medici si asistente sa filmeze aspirarea, pansarea buricului, baita etc. Sper sa fie tare tati si sa filmeze, ca nu vreau sa ratez niciun moment de dupa nasterea piticei

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

gata si cu epidurala..
Cateva studii efectuate pentru a masura eficienta anesteziei epidurale la nastere si incidenta efectelor secundare au scos in evidenta posibile probleme, cum ar fi:
- substantele anestezice pot duce la scaderea fluxului de oxigen la fat si o scadere a ritmului cardiac fetal;
- ele cresc de 3 ori riscul de utilizare a forcepsului sau a vacuumului extractor, deoarece femeia nu mai simte nevoia de a impinge si abilitatea de a se implica activ in faza de expulzie, astfel ca anestezia epidurala scade sansa nasterii vaginale, deseori medicul fiind nevoit sa recurga la nasterea prin cezariana;
- nou-nascutul poate avea un scor Apgar mic la nastere;
- substantele afecteaza capacitatea motorie a mamei care, desi ar putea merge si s-ar putea misca pe tot timpul travaliului, in realitate doar o femeie din 3 alege sa o faca. Restul femeilor raman intinse in pat, datorita unui sentiment de insecuritate si a resimtirii unei oboseli coplesitoare.
- dupa nastere, mama poate resimti o lipsa a tonusului vezical; de asemenea, pot aparea senzatia de greata, varsatura, frisoane sau ameteala.
- anestezia epidurala creste durata travaliului.

37+ Matei ...

Mergi la inceput