Bravo ANDRADA ! Flori de liliac mai-iun'10 (77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

Salutare de la Oradea!

Am fost azi la doctor si ne-am programat si noi la cezariana: marea intalnire va fi pe 19 mai, cu ajutorul lui Dumnezeu, rog fetele cu listuta sa ne treaca si pe noi la programari, daca aveti timp Multumesc!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 35+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Monica, te-am trecut in listuta, felicitari pentru stabilirea datei, sa fie intr-un ceas bun, o sa nasti in aceeasi zi cu R_ocsy. Wow, ce se umple listuta de programari, plus nasterile naturale care vor urma, o sa preluam si stafeta in mod oficial, ce mai, suntem pe ultima suta de metri, 2 luni de-acum incolo or sa faca motatele febra.

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Cam multa liniste pe aici!
Sa inteleg ca nu mai aveti insomni????!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&37+cuMELISSA
AMR...2 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Intrebare : mai este vreuna dintre voi prin zona

tocmai am primit acest sms de la ANDRADAP '' la data 29 aprilie ora 20:05 dupa un travaliuu de nici 2 ore , s-a nascut Dominic cu 3 kg 52 cm apgar 10''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

FELICITARI ANDRADA !!!!!

BUN VENIT PE LUME DOMINIC!!!!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Woooooow!!! Nu pot sa cred... nici nu am apucat sa scoatem motatele la lucru. Dar cu un travaliu asa scurt...

Felicitari Andrada!

Bine ai venit pe lume Dominic!

Mira fericita 36+cu Maya Alesandra

AMR 14 zile

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hello tuturor,

azi netul meu a fost in concediu cred. acum ce a inceput sa isi revina un pic insa nu suficient cat sa fiu si eu prezenta activ aici.

Andrada, deci secretul ptr o nastere usoara e cat mai mult dans in luna a 9-a?

Sorana, pacat de experienta ta de dupa nastere; cum ziceau si fetele, oamenii sunt aceiasi se pare chiar daca e curat si ai tv in camera...
Multe pentru tine, sa iti revii; cu gradi cum mai e?

Corina, am folosit slingul insa doar in casa momentan, asa, de antrenament; ii place si Sabinei si si mie.

Felicitari celor ce au venit cu vesti bune de la echo si celor ce au stabilit data nasterii!

Mary, helloooooo, unde e optimismul pe care l-am vazut in poze??? Hai, te rog, mai "prezinta-l" si aici ca prindea bine!

O noapte buna tuturor

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Neata,

intrai aici si ce vazui,a nascut Andrada,si acu' o saptamana ne amagea cu silueta ei in rochie de dans!!!Pai vreau si eu asa,repede,repejorCe bafta pe ea!

Bravo Andrada,sa iti traiasca baietii,cu praslea in frunte!!!

Ce vesti bune asa de dimineata!

Eu m-am trezit in mijlocul noptii cu o durere cumplita de cap si arzand toata,am deschis geamul sa vina nitel aer rece de afara si dupa o jumatate de ora a inceput sa treaca,ce naiba o fi fost?Bine ca am reusit sa adorm totusi,desi m-am cam speriat.O fi de la NF sau o fi ceva mai nasol,ca si ieri in timpul zilei m-a luat o durere de cap,e drept ca mai slaba ,si mi-a scazut tensiunea la 8,nici nu vreau sa stiu

Referitor la vaccinuri,spunea cineva ca nu se vor mai gasi nici cele care se fac pana la 1 an.Banuiesc ca va referiti tot la cele gratuite,obligatorii, facute tot de Cantacuzino.La Adriana am mers pe schema cu Infanrix,alea cumparate,si a fost ok,in caz de ceva,exista alternativa.Banuiesc ca pe astea vor continua sa le aduca.E drept ca un vaccin din asta costa in jur de 2-300 lei si nu se fac "decat" 4 pana la 1 an(2,4,6 luni si 1 an).

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 35+ Alexandra Ioana
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

FELICITARI, ANDRADA!!! BUN VENIT PE LUME BEBE DOMINIC!

THEODORA, multumesc ca m-ai adaugat la programari

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 35+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Bun#259; dimineata mamici!!!

Suntem acasa de ieri, suntem vai de capul nostru aici, 5 adulti ce nu dovedim sa ne organizam cu fetele!!!

Dupa sosirea acasa, ieri la pranz, au inceput plansetele si "distractia"... care, desi am adus acasa mazarichile cu program de papa si somn gata facut, s-au gandit sa ne "boteze" de bun venit si ne-au facut o prima noapte alba ca laptele...

Vreau sa pun toata agitatia si plansul pe seama schimbarii mediului, plus al colicilor... ca doar asistentele de la centru m-au asigurat ca am doua fete foarte cumintele si linistite!

Acum sunt zombie, ma mulg cu o mana si cu cealalta va scriu un prim mesaj... Nici vorba sa mai pot apuca vreodatasa citesc din urma atatea capitole, spre doar ca sunteti bine toate... Ma uit pe prima pagin[, vad deja atatea mamici fericite acolo si mi se umple sufletul de bucurie!... E un miracol sa iti tii in brate copilul!

Nastere usoara, in continuare, tuturor!!!

Carla,
Mami atat de fericita a Sofiei Maria si a Nataliei Emilia
, nascute pe 25 martie 2010!
E minunat sa fii mama!

Blogul mazarichilor: Sophie & Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Andrada- felicitari pt nasterea printului Dominic! Recuperare usoara!
Moni- ma bucur ca ati stabilit data nastererii, asa stiti exact ce si cum!
Eu de la stiri am inteles ca dozele de vaccin primite de la unguri sunt pt zona de vest a tarii: Arad, Oradea si Timisoara

Va urez o zi frumoasa, poate ne reauzim mai incolo, daca nu, NASTERI USOARE fetelor care o comit in weekend si poate azi!

V-am pupat!

31+

Mergi la inceput