Bravo ANDRADA ! Flori de liliac mai-iun'10 (77)
Raspunsuri - Pagina 15
NicoletaB spune:
Hello si din partea noastra!
Am terminat pantalonasul si acum ma apuc de pluovaras. Cand termin si caciulita va arat ce dracovenie am facut!
Vero- nici eu nu am pofta de mancare. Mananc ca trebuie sa dau si la printes in rest nu ma chinuie decat setea!
Crissy- bravos pt alegerea spitalului! Si eu m-am gandit mult la cele 20 mil in plus, dar sotul m-a incurajat sa merg cu doctora care mi-a urmarit sarcina daca am fost multumita de ea! Mi-a fost teama sa o schimb, mi-a ajuns experienta cu eco de la 12 saptamani cu o doctora tot de la Medlife!
Onana- imi pare rau de tratamentul din spital si de problemele cu care te confrunti cu cel mic!
Ce rau imi pare de ce ai patit la CMU. Eu m-as fi tiganit cu ele la cati bani dai. Ceream sa vina seful de sectie! Nici medicul internist nu e zi de zi acolo, dar cel de garda trebuie sa te verifice si da subsemnatul, ca doar nu erati sute ca la stat! Iar cu asistentele cred ca maturam cu ele pe jos, caci pana la urma din banii nostri isi iau salariul!
Mira- intra pe forumul site-ului lucrudemana.ro si gasesti la surse de inspiratie atat pt tricotat cat si pt crosetat. Eu de acolo am printat multe modele. Ma tenteaza ca mai incolo sa-i fac sac de dormit, am vazut niste modele....
Ioana- frumos liliac ca si printesa dolofana! Mie mi s-a dublat impozitul la casa. Casa e localizata la oras sau la comuna?
Aniska- tinem pumnii pt sambata!
Cum facem rost de vaccin dibn Bulgaria? Ma duc la prima farmacie pe care o gasesc si cer? Se gaseste in farmacii? La ei cum se numeste ca astia nu le au cu engleza!
Cristina- tinem pumnii ca Mateias sa stea cumintel pana pe 6 mai!
Rosanne- Sa-ti traiasca printesa! Asa m-a impresionat ce ai povestit, ca plang mai rau ca la Love Story! Barbati-miu mi-ar fi inchis calculatorul! nu suporta sa ma vada smiorcaind! Va citesc povestile si parca ma inchipui pe mine in locul vostru!
Virgi- sanatate si sper ca Euroclinicul sa te multumeasca!
Madamar- imi pare rau de incompatibilitatea ta cu mama, pe cat sunt eu de compatibila cu mama pe atat e sora-mea cu noi doua!
Noi speram ca i se trage de la tinerete prea multa!
31+ 
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maribell hola gagici.... ![]() mai intram si noi....am intra noi mai mult...dar la cata treaba avem...... am citit si eu pe blogul carlei....m-am oripilat(desi stiam ce se intampla prin spitale) sunt de toata rusinea cadrele medicale....pur si simplu imi este sila...cred ca as fii facut urat de tot, eu sunt mai tafnoasa asa din fire si nu suport mitocania...iar daca mai si platesc...cum a facut sorana...cer servicii de calitate, daca nu toti dracii ii ia !!!! cand a nascut fina mea la municipal, au lasat-o vre-o 3-4 ore cu perfuzia de dilatare , singura sa urle.degeaba a strigat, a urlat chiar, s-a muscat si zgariat de durere, pt ca intr-un tarziu sa vina o asistenta care i-a spus pe un ton de cearta ca ''ce tipi fato asa...aici esti intr-un spital, cand te-ai ... cu barbactu nu te-a durut? acum sufera, nu esti prima care naste'' cand m-am dus a 2 a zii la ea, era terminata saraca, plina de zgarieturi si muscaturi pe maini si pe picioare, i-ar fii lasat perfuzia cam tare.....si avea niste contractii succesive si foarte dureroase.si pt asta nu a dat nici-un ban nimanui, dupa experienta asta. ANISKA mai ai putin.....nastere usoara, recuperare rapida si laptic mult.....PS:sa se poarte frumos cu tine iti doresc !!!! o pt VARCOLACUL DE ALE...somnic usor iti doresc !!!!NANA felicitari pt cele 37 de saptamani.... ![]() TATYANA draga de tine, mai ai asa un pik...incearca sa fii optimista, inteleg ca ti-e foarte greu( chiar foarte greu)cred ca ti-a ajuns si tie...sa te aibe doamne doamne in paza si sa-ti suprime suferinta....uite un buchet de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() incearca sa nu te adancesti in depresie....macar pt puiutul tau, pt care ai facut atatea sacrificii...multi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vai SABINA a inceput TARANTELA....mie mi-e frica cu una, dar tu cu 3... ...curaj, rabdare si mult optimism !!!!multi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MADUTZA, THEO sa stiti ca si eu am inceput sa am niste dureri jos de simt ca iese bebika...mai ales cand ma ridic de pe scaun, sau dupa ce stau mai mult in fund.dupa ce ma ridic merg aplecata ca o babuta si in reluare......offff mai avem un pik gagici...fruntea sus !!!!! ![]() CATALINA daca nu vrei sa nasti dupa 41 de sapt., trebuie sa mergi mult pe jos , sa faci bai caldute( cu spume eventual, dupa modelul lu' mary)si genofrexiuni...asa ne-a spus matroana. am avut o graviduta in grup care avea 41+ si nu mai nastea....toata ziua o vedeam la plimbare.....NASTERE USOARA ITI DORESC... ![]() ![]() ![]() FELICITARI LAURICIU pt bebe in grafic....un picut mai este pana cand o sa-l tii la piept ![]() exact ALINUZAA... da-i inainte cu tupeu...totul o sa fie ok FELICITARI IUBIRISHKA pt cele 34 saptamani.... ![]() MADAMAR SI MIRA... ce dulci sunteti cu manutele voastre ''finute'', nu santeti singurele in aceasta postura, super dragute cadourile pt bebicii vostri...sunteti tari... ![]() SABINA... ...ESTI TARE, TINE-O TOT ASA, ESTI UN EXEMPLU PT MINE...IMI DAI SPERANTE DE MAI BINE !!!! ![]() bine ai venit acasa MURICA, sade-a doamne doamne sa fiti sanatosi, fericiti si necolicosi.... ![]() ![]() ![]() fii optimista CRIS si totul o sa fie ok...o sa pape bebe laptic la mami in brate.... lui bebehai ca m-am intins......va pe toateMARIA SUPER FERICITA 35 cu ANDREEA ANTONIA![]() AMR: CAT SE POATE DE MULT!!! ![]() |
MULTUMESC!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
37+cu
MELISSAAMR...2 ZILE!!!
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Hello si din partea noastra! Am terminat pantalonasul si acum ma apuc de pluovaras. Cand termin si caciulita va arat ce dracovenie am facut! Vero- nici eu nu am pofta de mancare. Mananc ca trebuie sa dau si la printes in rest nu ma chinuie decat setea! Crissy- bravos pt alegerea spitalului! Si eu m-am gandit mult la cele 20 mil in plus, dar sotul m-a incurajat sa merg cu doctora care mi-a urmarit sarcina daca am fost multumita de ea! Mi-a fost teama sa o schimb, mi-a ajuns experienta cu eco de la 12 saptamani cu o doctora tot de la Medlife! Onana- imi pare rau de tratamentul din spital si de problemele cu care te confrunti cu cel mic! Ce rau imi pare de ce ai patit la CMU. Eu m-as fi tiganit cu ele la cati bani dai. Ceream sa vina seful de sectie! Nici medicul internist nu e zi de zi acolo, dar cel de garda trebuie sa te verifice si da subsemnatul, ca doar nu erati sute ca la stat! Iar cu asistentele cred ca maturam cu ele pe jos, caci pana la urma din banii nostri isi iau salariul!Mira- intra pe forumul site-ului lucrudemana.ro si gasesti la surse de inspiratie atat pt tricotat cat si pt crosetat. Eu de acolo am printat multe modele. Ma tenteaza ca mai incolo sa-i fac sac de dormit, am vazut niste modele.... Ioana- frumos liliac ca si printesa dolofana! Mie mi s-a dublat impozitul la casa. Casa e localizata la oras sau la comuna? Aniska- tinem pumnii pt sambata! Cum facem rost de vaccin dibn Bulgaria? Ma duc la prima farmacie pe care o gasesc si cer? Se gaseste in farmacii? La ei cum se numeste ca astia nu le au cu engleza! Cristina- tinem pumnii ca Mateias sa stea cumintel pana pe 6 mai! Rosanne- Sa-ti traiasca printesa! Asa m-a impresionat ce ai povestit, ca plang mai rau ca la Love Story! Barbati-miu mi-ar fi inchis calculatorul! nu suporta sa ma vada smiorcaind! Va citesc povestile si parca ma inchipui pe mine in locul vostru! Virgi- sanatate si sper ca Euroclinicul sa te multumeasca! Madamar- imi pare rau de incompatibilitatea ta cu mama, pe cat sunt eu de compatibila cu mama pe atat e sora-mea cu noi doua! Noi speram ca i se trage de la tinerete prea multa! 31+ ![]() |
MULTUMESC!
37+cu
MELISSAAMR...2 ZILE!!!
Aniska80 spune:
FETELOR AM VAZUT IN SEARA ASTA LA STIRI CA AU TRIMIS DIN UNGARIA 25000 DE DOZE DE VACCIN IN ROMANIA SI CA DE SAMBATA SE POATE FACE VACCINUL....BCG-UL!!!

37+cu
MELISSA
AMR...2 ZILE!!!
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui Aniska80 FETELOR AM VAZUT IN SEARA ASTA LA STIRI CA AU TRIMIS DIN UNGARIA 25000 DE DOZE DE VACCIN IN ROMANIA SI CA DE SAMBATA SE POATE FACE VACCINUL....BCG-UL!!! ![]() ![]() ![]() Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)& 37+cu MELISSAAMR...2 ZILE!!! |

Dar am prins exact la sfarsit..eu am inteles ca dozele sunt valabile pana in luna mai inclusiv..asa au zis,sau nu am priceput eu bine?
poze
Cristina
38+ cu Sebi
AMR:7 day's
biajitaru spune:
Buna fetele,
Teo, Virgi felicitari pentru rezultatele bune de la eco
Cristina_26, Remy_mv uoau nu mai aveti mult pana la data stabilita
Sorana imi pare rau pt experienta de la CMU
si mai ales la atatia banuti. Bine ca sunteti voi ok 
Azi am fost si noi la eco de trim III: bebe e ok tot mai mare cu o sapt si 5 zile; are 2.5Kg se dezvolta bine iar colul are 4 cm si e inchis.
Am intrat si in prenatal de vinerea trecuta si mai am si eu timp de una alta. Dr. de la Medsana era tare glumet si imi zice: Stii ca e fetita nu?
la care zic: Pai nu-i bai ca lucrusoarele sunt albe, galbene si verzi
Dupa care a zambit si a zis ca tot baietel ramane si in ritmul asta o sa fie destul de marisor la nastere. E ok sa plec din 15 Mai la Bv dar nu mai tarziu ca sa nu fac vre-o belea pe drum.
Deci ecografic avem 34 sapt fara doua zile.
Pup,
Bia
Bia 31+ 
maribell spune:
VREAU SA VA SPUN CA AZI AM FACUT SI NOI 36 DE SAPTAMANI !!!!

CU PUTERE DE LA DOAMNE DOAMNE...VOM AJUNGE PANA LA CAPAT....
VA PUPIK PE TOATE....SOMNIK USOR.....
MARIA
SUPER FERICITA
36
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

moni_or spune:
Salutare de la Oradea!
Am fost azi la doctor si ne-am programat si noi la cezariana: marea intalnire va fi pe 19 mai, cu ajutorul lui Dumnezeu, rog fetele cu listuta sa ne treaca si pe noi la programari, daca aveti timp Multumesc!
FLORY, si de la miere nu ai arsuri? Ca eu am si de la ea... Si eu ma chinui rau de tot, sunt pe Dicarbocalm de vreo luna, ca nu mai pot...
BUN VENIT ACASA, MAZARICHILOR!
SORANA, eu te inteleg foarte bine cu dezamagirea pt. lipsa de lapte, si eu imi doresc f. mult sa alaptez mai mult de data asta si sa nu repet greselile de la primul bebe, cand am introdus prea repede supliment si asa am pierdut incet-incet laptele. Insa mi-am propus sa stau calma si sa nu intru in depresie din cauza asta, cel mai important pentru copiii tai e sa aiba o mama linistita si relaxata, pentru ca starea ta se transmite, mai ales lui Tudor. E dureros sa nu poti alapta dar nu e un capat de lume. Tu nu esti la primul copil si intelegi poate mai bine ca altele ca legatura dintre tine si copilul tau nu tine doar de alaptat, e ceva muuuult mai profund care se creeaza in fiecare zi, si dupa ce termini de alaptat. Te imbratisez cu tot dragul!
Eu cred ca sunt inconstienta, am alergat pentru o multime de chestii in ultimul timp si sunt complet pe dinafara cu problema vaccinurilor, trebuie neaparat sa ma documentez. Adica stiam ca nu se mai produc la Cantacuzino si se vorbeste de import, dar nu stiu de ce credeam ca mai am timp si se va rezolva problema pana nasc.
SORANA, acum am citit experienta de la CMU, strigator la cer!
Platesti 72 mil. si esti tratata la fel de prost ca in spitalele de stat! Ar trebui sa-i dai la ziar sau la tv, desi imi dau seama ca cu un bebe mic si inca un copilas numai de asta nu ai timp...
CRISTINA,
inca o saptamana si vine Mateias!
Ne pregatim deci cu urmatoarele agitate pe 1 mai... Si preluam si stafeta de la odiseea anterioara
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
35+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
theophillina spune:
| citat din mesajul lui biajitaru Buna fetele, Teo, Virgi felicitari pentru rezultatele bune de la eco ![]() Cristina_26, Remy_mv uoau nu mai aveti mult pana la data stabilita ![]() Sorana imi pare rau pt experienta de la CMU ![]() si mai ales la atatia banuti. Bine ca sunteti voi ok ![]() Azi am fost si noi la eco de trim III: bebe e ok tot mai mare cu o sapt si 5 zile; are 2.5Kg se dezvolta bine iar colul are 4 cm si e inchis. Am intrat si in prenatal de vinerea trecuta si mai am si eu timp de una alta. Dr. de la Medsana era tare glumet si imi zice: Stii ca e fetita nu? Deci ecografic avem 34 sapt fara doua zile. Pup, Bia Bia 31+ ![]() |
Wow, Bia, ce baietel mare ai
, sa o tina tot asa, sa se nasca sanatos si cuminte. Felicitari! Sa-ti priasca prenatalul si sa te duci la Bv in timp util sa nu faci vreo prostie pe drum.
Theodora 31+
SteliosAMR 9 saptamani
theophillina spune:
| citat din mesajul lui maribell VREAU SA VA SPUN CA AZI AM FACUT SI NOI 36 DE SAPTAMANI !!!! ![]() CU PUTERE DE LA DOAMNE DOAMNE...VOM AJUNGE PANA LA CAPAT.... VA PUPIK PE TOATE....SOMNIK USOR..... MARIA SUPER FERICITA 36 cu ANDREEA ANTONIA![]() AMR: CAT SE POATE DE MULT!!! ![]() |
Maria, felicitari pentru 36+. O sa mai stea bebe pana la 40 ai sa vezi.

Theodora 31+
SteliosAMR 9 saptamani

...curaj, rabdare si mult optimism !!!!
...ESTI TARE, TINE-O TOT ASA, ESTI UN EXEMPLU PT MINE...IMI DAI SPERANTE DE MAI BINE !!!!