Bravo ANDRADA ! Flori de liliac mai-iun'10 (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Roxi : chiar ma intrebam ce mai faceti ! Nici mie nu imi plac spitalele in calitate de pacient .
Eu nu inteleg de ce nu au vrut sa mai faca vaccinul si altor bebelusi !
Am vazut pozicile cu Diana , foarte frumoasa domnisoara ! Abia astept sa o vad si pe a noastra, mi-ai facut pofta .

Virgi : felicitari pentru rezultatele la eco !

R_ocsy 36 + Ana Sofia
AMR 20 de zile si apare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Ma scoate din sarite rau de tot reclama de la pampers din dreapta paginii , cand treci cu mousse-ul peste rade bebele si deja nu mai suport !

R_ocsy 36 + Ana Sofia

ai fost super!

Scuze, eu nici nu o vad!

http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Viriniana

Citat:

Ma scoate din sarite rau de tot reclama de la pampers din dreapta paginii , cand treci cu mousse-ul peste rade bebele si deja nu mai suport !

R_ocsy 36 + Ana Sofia

ai fost super!

Scuze, eu nici nu o vad!

http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png

Apare cand scrii mesajele sau cand citesti mesajele , acum de exemplu cand il scriu pe acesta e reclama de la super eva ( se schimba de fiecare data cand scrii alt mesaj , sunt vreo 3 in total ... cred ) ... colt dreapta sus !

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Roxy mi-a placut foarte mult povestea ta..este una linistitoare de mamica implinita si multumita
Ma bucur ca totul a fost bine,tu ai fost puternica si micuta Diana chiar este o frumoasaSa fie sanatoasa si sa va implineasca vietile 1000 de ani de aici incolo!
Din cate am inteles eu,tu lucrezi in domeniul medical?

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:7 day's

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Salutare burticute si proaspete mamici!

Nu am mai dat semne si nici nu am ajuns la zi cu cititul. Am reusit ssa lecturez doar povestea Dianei - bineinteles ca am dat citeva lacrimioare, pentru Diana, pentru starea mamicii, eh! Sensibilitati de gravida.

La noi inca se "construieste", aranjeaza lucruri la locul lor, spala hainute, etc. Nu vad prea multe chestii concrete in urma efortului, insa nu stau locului si-s tare activa! Nu dorm mai mult de 8 ore pe noapte, ziua nici nu pun capul jos, doar-doar m-oi bucura de somnul lemn, de peste noapte. Imi mai intind oasele, ca acum, cite putin cit sa va salut si cit ma mai uit la stiri. Nu reusesc sa am super activitati pe linie educativa despre bebe, nu am reusit sa citesc atit cit as fi vrut, insa ma consolez la gindul ca instinctual, in cea mai mare parte si cu ajutorul vostru apoi voi reusi sa fiu o mama buna.
(Referitor la mame - relatia mea cu mama este pe un trend descendent... in sensul ca nu mai compatibilizez deloc, mereu ne contrazicem, ma dezamageste cind nu face ceea ce impreuna am stabilit si mie mi se pare, in mod evident, ca vina este a ei.... Vi se intimpla si voua sa suferiti pe acest motiv? Ori ma apropii si eu spre o depresie inchipuita?! Mi se pare ca nu ma intelege asa cum ar trebui, ca nu ma sprijina destul - si nu am fost o alintata niciodata. Ma apuca plinsul, ma vede si incepe sa imi reproseze ea... si sa plinga. Ce mai - e ca la nebuni!!! Sau poate o doare ca ii retez imediat sfaturile in materie de bebe, care nu se pliaza pe "teoriile" mele cu practica ei, gen diversificare sau alimentatia mea din timpul sarcinii care nu e foarte variata in sensul ca nu contine ceapa si usturoi - in mod evident mama spune ca nefiind obisnuit cu aceste gusturi bebe nu consuma niciodata ceapa si usturoi din cauza mea, etc... pe voi nu v-ar scoate din sarite asa ceva?Am uitat sa mentionez ca inca locuim cu parintii?!).

Tot echilibrul mi-l da in atare situatii si in mod lesne de asteptat, sotul meu! Nu clacam noi asa, cu una, cu doua!

Regret ca nu sunt linga voi, sa va citesc pe indelete si sa fac comentarii sau completari, sincer regret. Insa imi spun asa: mai bine sunt activa cit pot, fac de toate si las forumul pentru cind n-oi mai putea, m-o durea ceva, etc. Nu ma intelegeti gresit... insa e o forma prin care uite, slava domnului, tin starile nasoale departe.

MI-e tare drag sa ma uit de 10 ori la hainute, la papucei, la pieptenul si peria din peri naturali ale lui bebe... Sa le pun intr-un loc, sa il schimb si cind revin sa nu mai stiu unde s-au aflat initial... dar chiar imi face placere!

Va pupic acum si sper sa va citesc curind!
Multumim de aprecieri la adresa pozelor si pozitivismului! Nu voi dezamagi!

Marlena (Mary)35+cu minune de Tudor Mateo

AMR 4 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Am crezut ca numai eu am asemenea probleme
Pe mine ma enerveaza fff tare reclama de la dove
Cel mai rau e si ca nu am cu cine sa ma cert ca mi-o vare fortat pe gat de zeci de ori

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

A, uitasem sa actualizez semnatura! Am intrat in linie dreapta, mai avem fix 3 saptamini pina la marele eveniment.
Voi modifica AMR-ul pe zile mai incolo... de la 10 in jos cred!
Doamne, ce putin mai e!!!

Marlena (Mary)36+cu minune de Tudor Mateo

AMR 3 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

P.S. am pus doua poze cu Diana pe webshots.

Pupici

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Ce fetita scumpa

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Citat:

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Am crezut ca numai eu am asemenea probleme
Pe mine ma enerveaza fff tare reclama de la dove
Cel mai rau e si ca nu am cu cine sa ma cert ca mi-o vare fortat pe gat de zeci de ori

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

FIECARE CU RECLAMA EI PREFERATA

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Madamar : eu cu mama nu prea ma cert ca stam la distanta de vreo 280 km una de alta , dar asta nu inseamna ca nu ma poate enerva la telefon ... doar ca ne suparam mai rar acum una pe alta decat daca am fi stat in acelasi oras.
In schimb eu o am pe cap pe soacra ... deci tot pe acolo undeva, cu deosebirea ca la socrela am cam inceput sa i le tai treptat ; ma scoate din sarite, ii bag o replica care stiu eu ca o atinge si face stanga imprejur cu coada intre picioare .

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput