Bravo ANDRADA ! Flori de liliac mai-iun'10 (77)
Raspunsuri - Pagina 13
gabriela_s spune:
Hello,
ce faceti?Eu azi iar am luat-o cu contractii,mai intai nedureroase dar dese,acum m-a luat si cu dureri,aveam burta ca un bolovan
iar no-spa,iar ginipral...am o obsesie ,ca ma "intoxic" si pe mine si pe copil cu toate astea,dar mai bine il tin in burta cu pastile decat sa iasa acum,doamne feri.
nu vreau sa mai ajung la 40,dar imi doresc un 37-38 acolo totusi.
zic asta pt ca prima data imi era f f f rau dupa 38 de saptamani,am nascut la 41 de sapt,burta era enorma,eu eram enorma,picioarele umflate,arsuri,nu mai puteam dormi bine...poate acum va fi altfel,sper.
Maaaaaaaaaaaaaaaai,eram pregatita sa zic ca dr lui Theoe vreun tataie aproape de pensie
si vad ca am avut dreptate cu intiutia mea.Nu de alta,da pupaturi si mangaieri pe frunte de la unul de 60 de ani le interpretezi ca fiind ...parintesti
in schimb daca-i unul mai tanar (si nelinistit),iaca sar si hormneii,care in perioada asta oricum sunt varza
Zic eu,e vorba de mesajele pe care le percepe indirect corpul nostru.Pai dr meu e tanar,e drept ca nu-i o frumusete d-aia de barbat ,dar daca m-ar lua cu gesturi d-astea si replici gen "sa ramanem doar noi doi draga mea" tot m-as gandi la lucruri pacatoase,numai la nastere nu
mai ales la cat de "statuta" sunt...de aproape o luna si ceva
imediat ar sari glandele mele in sus
a naibii abstinenta!!!
Soranasunt socata de cele descrise de tine.Eu am mai zis in repetate randuri,ca nu sistemul e de vina,ci oamenii,ca scarbele sunt tot scarbe indiferent de remuneratie samd.Nu e nicio chestie ca vor sa obtina bani,profit,pacat ca DOAR asta au in vedere.Stiu mai multe cazuri de infirmiere si chiar femei de servici care au facut o scoala din aia de cateva luni si apoi au devenit mari asistente "ca se castiga bine mama" fara sa ia in considerare si ce raspundere prespune asta.
Macar intr-un spital de stat nu te astepti la nimic deosbit si asta e,dar asa...
Macar sa ai tu laptic,vezi ce ti-am scris si pe privat ref la alaptare
Deci care e faza cu vaccinul?A vorbit cineva undeva,se poate lua de afara?
Ia ca o sa incep si eu sa imi intind antenele,pt inceput o sa sun la neonatolog sa il intreb cat de nasol e sa nu vaccinez bebeul din primele zile si daca are idee de unde as putea obtine vaccinul.Alta idee n-am momentan.
Mami de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
35+ Alexandra Ioana
Blog de mama si nu numai
pisi-pis spune:
Mie inca nu imi vine sa cred ce se intampla in unele spitale, am plans la postarile Carlei, dar acum nu imi vine sa cred ca si la un spital privat unde platesti o gramada de bani esti tratat cu aceeasi indiferenta. Eu ma mai supar pe mama ca atunci cand e bolnava sta si se ambitioneaza sa nu mearga la doctor, dar la ce am citit in ultima vreme pe DC incep sa o inteleg. Un om bolnav si slabit are nevoie de empatie si bunavointa. Si ce mi se pare cel mai grav e ca Soranei nu i-au mai verificat deloc starea de sanatate, lohiile, uterul, pai asa mai bine nastem acasa, in mediul nostru, si platim doar doctorul sa vina sa-l scoata pe bebe. 

Sorana, nu iti face asa multe griji cu lapticul, bebelusii se adapteaza foarte repede si cresc frumosi si sanatosi indiferent daca sunt alaptati la san sau din biberon, ce au nevoie cel mai mult e de dragoste si de o mamica linistita si fericita.
Ma bucur ca mazarichile si Carla au ajuns in sfarsit acasa, acum incepe marea lor calatorie fericita
.
Ana 33+ cu
Laura
r_ocsy spune:
Hello !
Mi-am cam consumat toata energia pentru ziua de astazi si culmea e ca nu am facut mare lucru. Cel mai rau ma enerveaza ca mi-a scazut si rezistenta la plimbare , obosesc prea repede
.
Teo : felicitari pentru bebe cel maricel ; imi place cum a decurs consultatia cu dr. tau, pare a fi foarte de treaba !
Sorana : 72 de milioana pentru asemenea servicii ?! Curata bataie de joc ! Atata timp cat ai nascut acolo, indiferent cu ce medic erau obligati sa se asigure de bunul mers al recuperarii si de problemele cu alaptatul .
Nana : ati mai amanat o saptamana momentul revederii , bravo voua ... inca o saptamana la caldurica conteaza
.
Anamariam : multumesc pentru raspuns 
Cristina_26 , remy_mv : felicitari pentru stabilirea datei !
Gabrile_s : sa ne anunti si pe noi de raspunsul pe care il vei primi de la neonatolog !
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 20 de zile si apare
!
r_ocsy spune:
Ma scoate din sarite rau de tot reclama de la pampers din dreapta paginii , cand treci cu mousse-ul peste rade bebele si deja nu mai suport !
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 20 de zile si apare
!
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui remy_mv Hello, dragelor! ![]() M-am mobilizat sa mai apar si eu printre voi, revoltata , evident de povestea Soranei, mai ales ca in mai putin de 2 saptamani voi naste si eu la aceiasi maternitate, tot cu un medic colaborator. Spre deosebire de Sorana eu nu sunt asa de toleranta, si sper sa nu am ocazia, dar daca voi avea parte de acelasi tratament, promit ca te razbun si pe tine. 37+ cu cat un ghemotoc |
remy_mv -

Nu ati ales inca nume pt ghemotoc?
Corina
31s+ cu Maria
maribell spune:
hola gagici....
mai intram si noi....am intra noi mai mult...dar la cata treaba avem......
am citit si eu pe blogul carlei....m-am oripilat(desi stiam ce se intampla prin spitale) sunt de toata rusinea cadrele medicale....pur si simplu imi este sila...cred ca as fii facut urat de tot, eu sunt mai tafnoasa asa din fire si nu suport mitocania...iar daca mai si platesc...cum a facut sorana...cer servicii de calitate, daca nu toti dracii ii ia !!!!
cand a nascut fina mea la municipal, au lasat-o vre-o 3-4 ore cu perfuzia de dilatare , singura sa urle.degeaba a strigat, a urlat chiar, s-a muscat si zgariat de durere, pt ca intr-un tarziu sa vina o asistenta care i-a spus pe un ton de cearta ca ''ce tipi fato asa...aici esti intr-un spital, cand te-ai ... cu barbactu nu te-a durut? acum sufera, nu esti prima care naste''
cand m-am dus a 2 a zii la ea, era terminata saraca, plina de zgarieturi si muscaturi pe maini si pe picioare, i-ar fii lasat perfuzia cam tare.....si avea niste contractii succesive si foarte dureroase.si pt asta nu a dat nici-un ban nimanui, dupa experienta asta.
ANISKA mai ai putin.....nastere usoara, recuperare rapida si laptic mult.....PS:sa se poarte frumos cu tine iti doresc !!!!
o
pt VARCOLACUL DE ALE...somnic usor iti doresc !!!!
NANA felicitari pt cele 37 de saptamani....
TATYANA draga de tine, mai ai asa un pik...incearca sa fii optimista, inteleg ca ti-e foarte greu( chiar foarte greu)cred ca ti-a ajuns si tie...sa te aibe doamne doamne in paza si sa-ti suprime suferinta....uite un buchet de 

incearca sa nu te adancesti in depresie....macar pt puiutul tau, pt care ai facut atatea sacrificii...multi 

vai SABINA a inceput TARANTELA....mie mi-e frica cu una, dar tu cu 3...
...curaj, rabdare si mult optimism !!!!
multi 

MADUTZA, THEO sa stiti ca si eu am inceput sa am niste dureri jos de simt ca iese bebika...mai ales cand ma ridic de pe scaun, sau dupa ce stau mai mult in fund.dupa ce ma ridic merg aplecata ca o babuta si in reluare......offff mai avem un pik gagici...fruntea sus !!!!!
CATALINA daca nu vrei sa nasti dupa 41 de sapt., trebuie sa mergi mult pe jos , sa faci bai caldute( cu spume eventual, dupa modelul lu' mary)si genofrexiuni...asa ne-a spus matroana. am avut o graviduta in grup care avea 41+ si nu mai nastea....toata ziua o vedeam la plimbare.....NASTERE USOARA ITI DORESC...

FELICITARI LAURICIU pt bebe in grafic....un picut mai este pana cand o sa-l tii la piept 
exact ALINUZAA... da-i inainte cu tupeu...totul o sa fie ok
FELICITARI IUBIRISHKA pt cele 34 saptamani....
MADAMAR SI MIRA... ce dulci sunteti cu manutele voastre ''finute'', nu santeti singurele in aceasta postura, super dragute cadourile pt bebicii vostri...sunteti tari...
SABINA...
...ESTI TARE, TINE-O TOT ASA, ESTI UN EXEMPLU PT MINE...IMI DAI SPERANTE DE MAI BINE !!!! 
bine ai venit acasa MURICA, sade-a doamne doamne sa fiti sanatosi, fericiti si necolicosi....

fii optimista CRIS si totul o sa fie ok...o sa pape bebe laptic la mami in brate....
lui bebe
hai ca m-am intins......va
pe toate
MARIA
SUPER FERICITA
35
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

rosanne spune:
Buna dimineata
In sfarsit reusesc si eu sa scriu putin
Felicitari Onana si Alinettero. Sanatate multa bbeilor Tudor. Sa fiti cuminti, papaciosi si necoliciosi.
O scurta descriere a aventurii noastre:
M-am internat luni seara la maternitatea Giulesti, intr-un salon naspa, dar totusi am putut sa dorm. Dimineata am reusit sa fac un dush, stiind ca pentru o perioada nu ma pot bucura de asa ceva. La iesirea din baie deja venise dupa mine sa mergem la sala. Off nu credeam ca am sa fiu prima in dimineata aia si nici Andrei nu era acolo. L-am sunat pe drum si i-am spus sa vina cat poate de repede. La terepie intensiva telefonul a fost inchis si pus intr-un dulap la pastrare. A venit la mine medicul anestezist - o doctoritza blonda simpatica. I-am spus direct ca nu vreau anestezie generala si m-a intreabat ce vreau - asa ca am cerut rahi peridurala. Nu-mi era frica deloc - si la examenele din facultate aveam mai multe emotii.La 8.30 mergeam la sala intr-o camasa alba sexy. Nu am miscat deloc si am inceput sa simt caldura prin coloana...deja cand m-am intins nu prea mai simteam picioarele. Dupa ce m-au acoperit au fost cateva secunde in care parca cadeam in gol si-mi era sete. Asta era de la scaderea brusca a tensiunii arteriale. Au inceput sa taie si cam in 5 minute au inceput sa aspire - mi-am dat seama ca au deschis uterul si apoi a inceput sa planga. S-au oprit pentru ca avea circulara si apoi m-au impins in epigastru ca nu vroia sa iasa. Incepuse deja sa tipe tare si eu ma bucuram ca e totul bine pana aici. Am auzit apoi aspiratorul si bblina plangand, apoi mi-au adus-o s-o vad - era exact cum mi-am imaginat-o! Am sarutat-o pe manutza si au plecat cu ea. In acest moment m-a intrebat doctoriza anestezist daca vreau sa ma adoarma si am refuzat...vroiam sa stiu tot ce se intampla. Au anuntat ca are 3120 gr. si 54 cm. Am primit felicitari inca odata. Am mai simtit durere in epigastru cand au cusut peritoneul (foita care acopera toate organele, apoi nimic. In acest timp am fost in pielea celor paralizati pe viata (prin diferite accidente)si ma simteam nestapana pe corpul meu. O senzatie ciudata.
Nu stiu cat a durat in total dar am fost dusa in salon la terapie si am primit gheata pe burta. Am inceput sa simt contractii ale uterului nu foarte dureroase....ma gandeam ca asa tb sa simt, dar a venit doctoritza si mi-a zis ca nu tb sa simt nimic, cand ma doare sa spun si se va injecta pe cateter ce trebuie.
Inainte sa intru in operatie am lasat nr de tel al sotului unui coleg de facultate si asa a ajuns taticul la bblina la 20 minute si apoi l-a adus si la mine. Probabil eu aratam cam naspa (la 2 zile de la operatie aveam hemoglobina 9), mi-a spus ca e frumoasa rau Diana si m-a sarutat. Avea atatea emotii...parca el nascuse nu eu. A intrebat asistenta daca mai am nevoie de ceva si aia i-a spus ca nu si ca poate sa ma vada abia urmatoarea zi cand sunt mutata la salon. Mi-au adus-o pe bblina si mi-au pus-o pe piept....mana dreapta o aveam cu perfuzie iar cu mana stanga o tineam sa nu se rostogoleasca. Cu toate astea a deschis ochii cand am vorbit cu ea, m-a strans de deget si apoi a inceput sa suga un deget sa vad eu ca ii e foame. Era mult mai frumoasa acum.
Apoi a urmat o zi lunga fara dureri, fara nici un contact...bine macar ca mi-au dat voie sa ascult muzica la mp3 player. Am avut voie sa beau doar apa. Apoi am aflat ce puteam manca a doua zi si am cerut telefonul sa sun....pe care l-am primit pe la 10 seara....
Dimineata a venit o asistenta si a intrebat de o pacienta si de mine. Trebuia sa se accepte cererea de a sta intr-o rezerva. Am ramas ultima la terapie si ma incurajam singura ca ridicatul din pat e floare la ureche....de unde....niste dureri si ameteala si as fi ramas in picioare dar cred ca as fi cazut.... in camera am ramas in pat pana a venit Andrei la mine....daca ma trecea ceva faceam in pat.
Greu a fost cu ridicatul la inceput, apoi pe seara am pus un supozitor cu diclofenac si era alta viata.
La 12 o asistenta cunostinta mi-a adus-o pe bblina si am pus-o la san...cinci minute a tras si ea...nu cred ca avea ce dar era dragutz.
Abia am asteptat sa treaca timpul pana la 3 sa merg la bblina. De abia ma miscam dar am urcat un etaj pe scari si parca nici nu ma mai durea.
Cam asta a fost....
La bblina in ultima zi i-am facut vaccinul doar ei...nu a vrut sa faca la mai multi copii.
Eu urasc sa stau in spital daca sunt pacienta...si bine ca nu am avut probleme si am plecat repede acasa.....acasa alta poveste altadata ca am inceput sa scriu mesajul asta dimineata la 9 si acum am terminat.
Roxy
mamica fericita de
Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
Virgi17 spune:
Pup toate burticile si mamicile !
Revenim si noi dupa ceva pauza, timp in care am facut cateva investigatii care mi-au consumat nervii, emotiile, mi-am tocit gandurile si ros unghiile.Am facut investigatii pt a vedea de ce aveam transaminazele marite, caci stiu ca nu e chestie faina sa ai asa ceva in sarcina...nu stiu daca informatiile de pe net sunt intotdeauna bune,poate ca e mai bine sa stai izolat de toti si toate pana nasti si sa nu mai afli nimic.cert e ca am intrat in priza, dorind sa vad despre ce e vorba.Dr mea mi-a spus ca o sa repetam analizele, am intrerupt total tratamentul cu Duphaston pe care l-am luat in diverse cantitati toata sarcina. Dar eu m-am mai dus si la eco abdominala in urma sfatului dr gastroenterolog, acolo s-a vazut ca ar fi niste modificari la nivelul ficatului si a suprarenalelor, toate posibil corelate cu sarcina.Le voi urmari si dupa ce nasc, voi mai face analize si pana nasc si dupa, pentru a vedea daca totul revine la normal.Analizele de acum cateva zile au iesit mult mai bune in sensul ca un indice scazuse sub limita maxima si celalalt era f aproape de limita maxima, de unde s-a dedus ca Duphastonul si tratamentul indelungat(din octombrie si pana in aprilie) a dus la modificarile astea. Colesterolul oricum la mine e praf, ce era inainte de sarcina, dar acum toti indicii sunt explodati.
Fericita fiind ca m-am mai linistit cu treburile astea, a trebuit sa incep de luni tratament cu antibiotic, cu ciprofloxacin, caci cultura de col a iesit iar cu E coli plus o urma de ureaplasma care nu e la valorile alarmante insa e sub 10.000 UCF si amandoua reactionau la ciprofloxacin. Si iau 5 zile tratamentul, apoi repetam luni cultura si secretia, in conditiile in care e prezenta mereu si mereu candida...Vorba dr mele: asta e un fleac, sa scapam de celelalte.
Ieri la eco, bebelusa Ioana era f bine, avea doar simpla circulara de cordon, intre timp vad ca si-a mai scos un sirag de margele ceea ce e f bine. Are cam 3.1 kg la 35 de saptamani si jumatate si ca intotdeauna, iese ca e mai mare cu o saptamana.E destul de coborata, caci nu mi-a mai putut masura colul sa vada cat e, placenta e tot acolo jos inserata si acopera OCI,are grad 2 de maturare si lichidul amniotic e in cantitate normala. Nu avem o data fixata pt cezariana,ca or mai fi 2 sau 3 saptamani, o sa vad probabil luni la consult cu dna doctor.
Cam asta facem noi. Sigur, in tot acest timp, pe langa framantarile mele a mai fost scandalul si cu infectiile din spital, m-am gandit la etapa cand inca nu imi alesesem medic pt nastere si am fost la o dr care lucra si la CF 2 si la Euroclinic in ideea ca sa fiu acoperita si de un spital de stat si de unul privat in caz de cine stie ce, nu ma primeste la Euroclinic ca ar fi prea devreme pt copil. La vremea respectiva am avut o neplacere cu doctorita aceea, s-a dat pitita de mine cand am sunat-o ca incepusem sa sangerez si mi-a zis ca e plecata din Bucuresti si sa iau Utrogestan si sa revin marti cu un telefon la ea(in conditiile in care era joi dimineata). Printr-o prietena de familie care a vb cu medicul ei, persoana importanta in CF 2, am aflat ca acea dr nu era plecata absolut deloc din oras in provincie cum imi spusese mie, ci era bine mersi la spital, la CF2. Iar eu ii dadusem sms-uri disperate sa ma primeasca sa ma vada oriunde, la spital, la cabinet la ea, vin si platesc oricat(caci prima vizita fusese la ea la cabinet, platind 100 ron consultatia). Ma rog, nu dau nume, am vazut ca e prezenta ca fiind doctorita unei burtici de aici de pe forum, probabil ca a avut cu ea o relatie buna, caci asa am ajuns si eu la ea , la recomandarile unor femei multumite de prestatia ei.Insa cand ti se intampla ca tie sa iti faca figuri si sa te minta in fata si sa descoperi asta, ti se face sila. Sigur, am fost sunata in aceeasi zi de asistenta ei de la cabinet, sa fiu intrebata cum ma simt si daca e sa vin atunci la ea, insa nu mi-a mai trebuit...SILA e tot ce am simtit...si asta de ec?Pt ca fusese descoperita si intrase cineva in ea, iarasi nu dau nume, persoana importanta din CF2. Asa ca povestile astea cu ma duc unde e medic bun indiferent de spital, acum, ma lasa rece. Se vede ce face spitalul, sistemul... De aceea am ales Euroclinicul, sper sa fie totul bine pana terminam cu nasterea si sa nu fiu dezamagita si de spitalul acesta sau personalul lui.Pana acum, faptul ca am fost acolo la dna mea doctor si am fost tratata omeneste, cald, deschis si nu am mai simtit mirosul acela greu de spital, mi-a asigurat un confort psihic care m-a facut sa trec peste fricile care oricum mai exista in mintea unei gravidute.
In rest, crestem odata cu tara, ne apropriem sa terminam si noi in weekend 36 de saptamani, amenajam camera fetitei, i-am pus in ordine lucrusoarele, mai cumparam cate ceva, aseara a primit un ham tip marsupiu foarte dragut si ne-am bucurat caci nu ii luasem si ne batea gandul.Ea e destul de activa in burtica, se vede ca uneori nu mai are loc caci impinge pe unde apuca, prin coaste, prin ficat, pe vezica.
Ma si gandeam acum la voi ce haioase sunteti cu indragosteala de doctori si de hormonii care o iau care incotro in perioada asta, de statul pe uscat![]()
. Am vazut o graviduta mai sus de zicea de pauza de o luna si ceva...Pai ce sa mai zic eu? Ca am avut interdictie de la doctor din octombrie anul trecut???
Iar inainte de cand ramasesem nu imi mai ardea deloc caci aveam stari tembele si eram pleostita, dormeam pe mine toata ziua si eram ca la sanatoriu...Deci faceti socoteala:cat sa fie din septembrie? ![]()
![]()
Noi sa fim sanatosi, cu fetita sanatoasa si lasa, ca vine ea vara cu soarele si speram sa revenim la normal.![]()

Revenim, sper sa nu mai stau absenta atat de mult, dar io asa sunt: daca ma macina ceva, ma inchid in mine si nu mai ies din gaoace pana nu ma potolesc de ganduri.
Pupacim fetele!!
Virginia 35+ Ioana
rosanne spune:
P.S. am pus doua poze cu Diana pe webshots.
Pupici
Roxy
mamica fericita de
Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
nikolett2445 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rosanne Buna dimineata In sfarsit reusesc si eu sa scriu putin Felicitari Onana si Alinettero. Sanatate multa bbeilor Tudor. Sa fiti cuminti, papaciosi si necoliciosi. O scurta descriere a aventurii noastre: M-am internat luni seara la maternitatea Giulesti, intr-un salon naspa, dar totusi am putut sa dorm. Dimineata am reusit sa fac un dush, stiind ca pentru o perioada nu ma pot bucura de asa ceva. La iesirea din baie deja venise dupa mine sa mergem la sala. Off nu credeam ca am sa fiu prima in dimineata aia si nici Andrei nu era acolo. L-am sunat pe drum si i-am spus sa vina cat poate de repede. La terepie intensiva telefonul a fost inchis si pus intr-un dulap la pastrare. A venit la mine medicul anestezist - o doctoritza blonda simpatica. I-am spus direct ca nu vreau anestezie generala si m-a intreabat ce vreau - asa ca am cerut rahi peridurala. Nu-mi era frica deloc - si la examenele din facultate aveam mai multe emotii.La 8.30 mergeam la sala intr-o camasa alba sexy. Nu am miscat deloc si am inceput sa simt caldura prin coloana...deja cand m-am intins nu prea mai simteam picioarele. Dupa ce m-au acoperit au fost cateva secunde in care parca cadeam in gol si-mi era sete. Asta era de la scaderea brusca a tensiunii arteriale. Au inceput sa taie si cam in 5 minute au inceput sa aspire - mi-am dat seama ca au deschis uterul si apoi a inceput sa planga. S-au oprit pentru ca avea circulara si apoi m-au impins in epigastru ca nu vroia sa iasa. Incepuse deja sa tipe tare si eu ma bucuram ca e totul bine pana aici. Am auzit apoi aspiratorul si bblina plangand, apoi mi-au adus-o s-o vad - era exact cum mi-am imaginat-o! Am sarutat-o pe manutza si au plecat cu ea. In acest moment m-a intrebat doctoriza anestezist daca vreau sa ma adoarma si am refuzat...vroiam sa stiu tot ce se intampla. Au anuntat ca are 3120 gr. si 54 cm. Am primit felicitari inca odata. Am mai simtit durere in epigastru cand au cusut peritoneul (foita care acopera toate organele, apoi nimic. In acest timp am fost in pielea celor paralizati pe viata (prin diferite accidente)si ma simteam nestapana pe corpul meu. O senzatie ciudata. Nu stiu cat a durat in total dar am fost dusa in salon la terapie si am primit gheata pe burta. Am inceput sa simt contractii ale uterului nu foarte dureroase....ma gandeam ca asa tb sa simt, dar a venit doctoritza si mi-a zis ca nu tb sa simt nimic, cand ma doare sa spun si se va injecta pe cateter ce trebuie. Inainte sa intru in operatie am lasat nr de tel al sotului unui coleg de facultate si asa a ajuns taticul la bblina la 20 minute si apoi l-a adus si la mine. Probabil eu aratam cam naspa (la 2 zile de la operatie aveam hemoglobina 9), mi-a spus ca e frumoasa rau Diana si m-a sarutat. Avea atatea emotii...parca el nascuse nu eu. A intrebat asistenta daca mai am nevoie de ceva si aia i-a spus ca nu si ca poate sa ma vada abia urmatoarea zi cand sunt mutata la salon. Mi-au adus-o pe bblina si mi-au pus-o pe piept....mana dreapta o aveam cu perfuzie iar cu mana stanga o tineam sa nu se rostogoleasca. Cu toate astea a deschis ochii cand am vorbit cu ea, m-a strans de deget si apoi a inceput sa suga un deget sa vad eu ca ii e foame. Era mult mai frumoasa acum. Apoi a urmat o zi lunga fara dureri, fara nici un contact...bine macar ca mi-au dat voie sa ascult muzica la mp3 player. Am avut voie sa beau doar apa. Apoi am aflat ce puteam manca a doua zi si am cerut telefonul sa sun....pe care l-am primit pe la 10 seara.... Dimineata a venit o asistenta si a intrebat de o pacienta si de mine. Trebuia sa se accepte cererea de a sta intr-o rezerva. Am ramas ultima la terapie si ma incurajam singura ca ridicatul din pat e floare la ureche....de unde....niste dureri si ameteala si as fi ramas in picioare dar cred ca as fi cazut.... in camera am ramas in pat pana a venit Andrei la mine....daca ma trecea ceva faceam in pat. Greu a fost cu ridicatul la inceput, apoi pe seara am pus un supozitor cu diclofenac si era alta viata. La 12 o asistenta cunostinta mi-a adus-o pe bblina si am pus-o la san...cinci minute a tras si ea...nu cred ca avea ce dar era dragutz. Abia am asteptat sa treaca timpul pana la 3 sa merg la bblina. De abia ma miscam dar am urcat un etaj pe scari si parca nici nu ma mai durea. Cam asta a fost.... La bblina in ultima zi i-am facut vaccinul doar ei...nu a vrut sa faca la mai multi copii. Eu urasc sa stau in spital daca sunt pacienta...si bine ca nu am avut probleme si am plecat repede acasa.....acasa alta poveste altadata ca am inceput sa scriu mesajul asta dimineata la 9 si acum am terminat. Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |

unde ai gasit vaccinul,banuiesc ca e vorba de BCG
eu am cerut sa-mi faca reteta pt el unui medic pneunolog,ce tulpina trebuie pt tara noastra si incerc sa-l achizitionez din Ungaria sau Germania
NIKOL
37+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
AMR 2 saptamani,in asteptarea printesei

, evident de povestea Soranei, mai ales ca in mai putin de 2 saptamani voi naste si eu la aceiasi maternitate, tot cu un medic colaborator. Spre deosebire de Sorana eu nu sunt asa de toleranta, si sper sa nu am ocazia, dar daca voi avea parte de acelasi tratament, promit ca te razbun si pe tine.