Bravo ANDRADA ! Flori de liliac mai-iun'10 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Laurita... asa am inteles si eu din postare,ca e intr-o rezerva mai buna...Dar la poze scrie În câteva ore, în sfârsit, acasa!!!…

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:7 day's

Aha...Slava Domnului atunci!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Laurita... asa am inteles si eu din postare,ca e intr-o rezerva mai buna...Dar la poze scrie În câteva ore, în sfârsit, acasa!!!…

poze

Cristina38+ cu Sebi
M-am lamurit...pe 26 a scris de mansarda...iar poza cu "in sfarsit acasa" este pusa ieri....deci a stat 2 zile la mansarda si ieri le-a dat drumu acasa

poze

Cristina38+ cu Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Iubirisca, eu nasc cu dumneai..am nascut si acum 2 ani tot cu dumneaei , tot la Medlife si nu am nimic de reprosat nici dansei si nici celorlalti angajati de acolo...

Cristina,mami de Mihaita si 37+ cu Mateias

BAZAR DC

Inseamna ca esti tare linistita.
Sa speram ca Mateias al tau va fi cuminte pana in ziua cea mare

Iubirisca 34+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

linistita cat de cat da, sunt...si eu sper sa stea cuminte

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

mai fetelor, carla nu e acasa. e intr-o rezerva mai buna, cu conditii super, eu asa am inteles...inca 1 luna sta acolo

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Carla povesteste tot timpul pe blog ce i s-a intamplat imediat dupa nastere,in prima saptamana, ea nu e la zi cu povestile, e cam cu o luna in urma.
Iar faza cu rezerva buna de la mansarda se intampla la inceput de aprilie, cred ca chiar in saptamana inainte de Paste (si din pacate a durat doar o noapte, dupa care a mutat-o din spital intr-un centru de prematuri unde a stat o luna, pana acum), deci nu acum e in rezerva, acum deja o lasa acasa, fetele avand peste 2500 g.

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Yupiii!!! Mazarichile si Carla sunt acasa!!! Felicitari!!...

Laurita, multumesc...

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

nana, mie mi-a zis doctorita ca nu mai are sens sa mai fac drumuri pana la Suceava pana sa nasc, asa ca tinem legatura prin telefon. Oricum, mai am 14 zile, iar daca e sa mi se rupa apa sau ceva, o sun la orice ora, am deja biletul de internare facut, si ne intalnim la spital pentru marele eveniment

Mira fericita 36+cu Maya Alesandra

AMR 14 zile

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Cristina, ai reusit sa te consulti cu doctorita ta in legatura cu pierderea dopului? Ca parca ieri trebuia sa se intoarca din concediu.

Mira fericita 36+cu Maya Alesandra

AMR 14 zile

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Sorana, mami, cam scump "hotelul" asta unde ai nascut tu...mie mi se pare ca exact asta ai platit: conditiile de cazare. Nasterea ai fi achitat-o si in sistemul public conform "tarifului" medicului, iar ingrijirea ta si a bebelului de dupa nastere a fost inexistenta.
Deci de fapt ce anume a costat 72 milioane?

Dumnezeule mare, nu-mi vine sa cred!
Ce oroare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Cristina, bine ca ai aparut, deja ma gandeam ca poate ti-ai primit "premiul" deja.
Stati cuminti pana pe 6, hai ca nu mai e mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Hello, dragelor!

M-am mobilizat sa mai apar si eu printre voi, revoltata, evident de povestea Soranei, mai ales ca in mai putin de 2 saptamani voi naste si eu la aceiasi maternitate, tot cu un medic colaborator. Spre deosebire de Sorana eu nu sunt asa de toleranta, si sper sa nu am ocazia, dar daca voi avea parte de acelasi tratament, promit ca te razbun si pe tine. Nu imi plac conflictele, dar eu, de exemplu, la apelativul ASTA....as fi maturat cu asistenta aia pe jos de m-ar fi stiut toti din respectiva maternitate. Nu de alta, dar tin foarte mult la educatie, la bun simt si imi place sa cred ca nu suntem un popor de necizelati. Daca vreau un astfel de tratament...ma duc la stat...desi nici acolo nu as tolera astfel de comportamente.
Am in cap acum o sumedenie de idei si de cuvinte usturatoare pe care le-as adresa celor de acolo, in cazul unui tratament de mai putin de 72 de mil.

In rest, cum spuneam, in mai putin de 2 saptamani imi voi cunoaste si eu ghemotocul, mai exact pe 11 mai. Are deja 3 kg, imi face burta tugui de cate ori are ea chef, imi sta pe nu stiu ce nerv de ma doare spatele infiorator si imi amorteste o mana, dar nu ne inecam la mal acum, cand mai sunt doar 2 saptamani.

Va pup pe toate , va tin pumnii sa aveti nasteri usoare si promit sa mai particip si la galerii.

37+ cu cat un ghemotoc

Mergi la inceput