Bravo ANDRADA ! Flori de liliac mai-iun'10 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
mamanati spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui theophillina
Nati, CMU e maternitate privata si Sorana a platit 72 de milioane adica in jur de 1800 de euro si s-au purtat asa cu ea nesimtitii, ca nu-i mai rabda pamantul pe astia de nesimtiti ce sunt, chiar sunt revoltata maxim ![]() ![]() , d'aia ti-am si raspuns in locul Soranei. Si pe mine ma costa o gramada de bani nasterea aici, dar macar pana acum dr meu s-a purtat exemplar (oricum dr are un tarif, maternitatea alt tarif, sper sa nu ma trateze asa ca matur cu ei pe jos, eu nu sunt asa finuta ca Sorana)Theodora 31+ SteliosAMR 9 saptamani |
NU POT SA CRED ASA CEVA!!! La banii astea(mi se pare chiar destul de mult) - asa comportament?!!!!
Pai, eu cred ca chemam ProTV a doua zi acolo! Nu se poate asa ceva! Nu mai zic ca ar trebui sa ai o educatie si sa vorbesti frumos cu oamenii, dar sa lucrezi in asa local si sa te porti mai rau ca un animal - NO COMMENT!www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
33+
theophillina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamanati
Daca imi zicea asa ceva cred ca instantaneu la mine actiona "hormonul ala de indragostire" de care vorbeau fetele. Poate de aia am si "ales-o" pe doctorita mea de aproape 60 ani www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 33+ |

Pai si dr meu e un tataita de vreo 60 de ani, desi nu arata, e asa mai greek macho, tot batran e (a fost si coleg de scoala cu soacra-mea) asa ca mai greu cu indragosteala.
Theodora 31+
SteliosAMR 9 saptamani
Iubirisca spune:
O prietena de-a mea a nascut acum 2 ani la Medlife cu d-na doctor Popa Mirela, parca am vazut pe prima pagina ca mai naste cineva cu dansa; am auzit numai cuvinte de lauda atat despre doamna doctor dar si despre spital.
Ea a nascut prin cezariana, nu a avut dupa nici un fel de problema, nu treceau 5 min. de cand trebuiau sa vina sa-i faca calmant si asistentele erau acolo, nu mai zic cat de curat era.
Am fost la ea in vizita in ziua cand trebuia sa se externeze, ne-au dat papuci si halate, am urcat la ea in rezerva unde pe pat avea cateva carticele despre cum trebuie bebe ingrijit; a venit o d-na de la neonatologie si ne-a rugat frumos sa iesim afara ca trebuie sa le mai explice ceva mamicilor inainte sa plece acasa ( a stat intr-o rezerva cu 2 paturi).
Atunci am zis ca acolo vreau sa nasc, insa lipsa banilor m-a facut sa aleg un spital de stat- sper din tot sufletul sa fim bine atat eu si bebe si poate data viitoare vom alege Medlife.
Iubirisca
34+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra
M&M spune:
repede sa dau si eu raportul; ieri nu m-am simtit foarte bine si am stat mai mult intinsa...
Azi am fost la dr : bebe e maricel 3000grame +/- 300 grame, dar a inceput sa ramana in urma ( momentan cu 3 zile ), are dubla circulara de cordon ombilical deci, tot la cezariana as fi ajuns, m-a si monitorizat, contractiile sunt destul de dese..AM programat cezariana sapt viitoare pe 6 mai, mai devreme nu s-a putut
(sa speram ca nu ne face si bebe Mateias o surpiza intre timp)..
Sorana, nu imi vine sa cred ce am citit despre CMU...

Cristina,mami de
Mihaita si
37+ cu
Mateias
BAZAR DC
Reallaura spune:
Sorana sunt indignata si eu de ce ai pove...la atatia bani...desi cred ca sictirul e ceva care nu mai tine nici de motivatie financiara, nici de nimic: e blazare profesionala 
teophilina imi place dr-ul tau. si al meu la fel i-a recomandat lui Bogdan - desi sotul meu e chirurg!! - sa iasa din sala si sa nu asiste la nastere - prin ceza...ma gandesc ca natural e si mai socant
cristina 26 felicitari pt gasirea datei!
Bubu 37 s cu gemeni, wow! Felicitari!
Tatyana felicitari si tie pentru 36s!
mai fetelor, carla nu e acasa. e intr-o rezerva mai buna, cu conditii super, eu asa am inteles...inca 1 luna sta acolo
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_26 repede sa dau si eu raportul; ieri nu m-am simtit foarte bine si am stat mai mult intinsa... Azi am fost la dr : bebe e maricel 3000grame +/- 300 grame, dar a inceput sa ramana in urma ( momentan cu 3 zile ), are dubla circulara de cordon ombilical deci, tot la cezariana as fi ajuns, m-a si monitorizat, contractiile sunt destul de dese..AM programat cezariana sapt viitoare pe 6 mai, mai devreme nu s-a putut (sa speram ca nu ne face si bebe Mateias o surpiza intre timp)..Sorana, nu imi vine sa cred ce am citit despre CMU... ![]() ![]() Cristina,mami de Mihaita si 37+ cu Mateias BAZAR DC ![]() |
poze
Cristina
38+ cu Sebi
AMR:7 day's
M&M spune:
Iubirisca, eu nasc cu dumneai..am nascut si acum 2 ani tot cu dumneaei , tot la Medlife si nu am nimic de reposat nici dansei si nici celorlalti angajati de acolo...
Cristina,mami de
Mihaita si
37+ cu
Mateias
BAZAR DC
M&M spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
poze Cristina 38+ cu Sebi![]() AMR:7 day's![]() |
...Cristina,mami de
Mihaita si
37+ cu
Mateias BAZAR DC

cris_09 spune:
Laurita... asa am inteles si eu din postare,ca e intr-o rezerva mai buna...Dar la poze scrie În câteva ore, în sfârsit, acasa!!!…
poze
Cristina
38+ cu Sebi
AMR:7 day's
Iubirisca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_26 Iubirisca, eu nasc cu dumneai..am nascut si acum 2 ani tot cu dumneaei , tot la Medlife si nu am nimic de reposat nici dansei si nici celorlalti angajati de acolo... Cristina,mami de Mihaita si 37+ cu Mateias BAZAR DC ![]() Inseamna ca esti tare linistita Sa speram ca Mateias al tau va fi cuminte pana in ziua cea mare |
Iubirisca
34+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra