Bravo ANDRADA ! Flori de liliac mai-iun'10 (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Sorana, am citit ce ai scris mai sus, si nu inteleg un lucru... CMU e maternitate privata sa u de stat? Acum sincer, la noi cam tot asta ar fi atitudinea in maternitati (noi nu avem spitale private) dar daca cotitezi aproape toate asistentele te ajuta daca ai nevoie si-ti dau explicatii. Desi, au fost cazuri ca mai intii mi-au dat sfaturi/ajutat cand aveam nevoie, apoi le-am dat ceva banuti ca se purtau dragut. Intreb pentru ca ai scris ca ai platit 7 milioane. E taxa ceruta de medicul tau la nastere sau e taxa la CMU pentru rezerva.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 33+

Nati, CMU e maternitate privata si Sorana a platit 72 de milioane adica in jur de 1800 de euro si s-au purtat asa cu ea nesimtitii, ca nu-i mai rabda pamantul pe astia de nesimtiti ce sunt, chiar sunt revoltata maxim , d'aia ti-am si raspuns in locul Soranei. Si pe mine ma costa o gramada de bani nasterea aici, dar macar pana acum dr meu s-a purtat exemplar (oricum dr are un tarif, maternitatea alt tarif, sper sa nu ma trateze asa ca matur cu ei pe jos, eu nu sunt asa finuta ca Sorana)

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

NU POT SA CRED ASA CEVA!!! La banii astea(mi se pare chiar destul de mult) - asa comportament?!!!! Pai, eu cred ca chemam ProTV a doua zi acolo! Nu se poate asa ceva! Nu mai zic ca ar trebui sa ai o educatie si sa vorbesti frumos cu oamenii, dar sa lucrezi in asa local si sa te porti mai rau ca un animal - NO COMMENT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Theo, cat de tare e medicul tau!!!! Si ce frumos va trateaza acolo, offf, oare la noi va fi asa vreodata?

Cristina, fericita 33+ cu Patricia

AMR 6+

Chiar m-a impresionat cand eu, disperata, am auzit ca n-o sa-l lase pe sotul meu cand scoate copilul, m-a mangaiat asa pe frunte si mi-a zis: "draga mea, o sa ramanem doar noi doi, nu-ti face griji, asa e mai bine pt toata lumea".
Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Daca imi zicea asa ceva cred ca instantaneu la mine actiona "hormonul ala de indragostire" de care vorbeau fetele. Poate de aia am si "ales-o" pe doctorita mea de aproape 60 ani

Pai si dr meu e un tataita de vreo 60 de ani, desi nu arata, e asa mai greek macho, tot batran e (a fost si coleg de scoala cu soacra-mea) asa ca mai greu cu indragosteala.

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

O prietena de-a mea a nascut acum 2 ani la Medlife cu d-na doctor Popa Mirela, parca am vazut pe prima pagina ca mai naste cineva cu dansa; am auzit numai cuvinte de lauda atat despre doamna doctor dar si despre spital.
Ea a nascut prin cezariana, nu a avut dupa nici un fel de problema, nu treceau 5 min. de cand trebuiau sa vina sa-i faca calmant si asistentele erau acolo, nu mai zic cat de curat era.
Am fost la ea in vizita in ziua cand trebuia sa se externeze, ne-au dat papuci si halate, am urcat la ea in rezerva unde pe pat avea cateva carticele despre cum trebuie bebe ingrijit; a venit o d-na de la neonatologie si ne-a rugat frumos sa iesim afara ca trebuie sa le mai explice ceva mamicilor inainte sa plece acasa ( a stat intr-o rezerva cu 2 paturi).
Atunci am zis ca acolo vreau sa nasc, insa lipsa banilor m-a facut sa aleg un spital de stat- sper din tot sufletul sa fim bine atat eu si bebe si poate data viitoare vom alege Medlife.

Iubirisca 34+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

repede sa dau si eu raportul; ieri nu m-am simtit foarte bine si am stat mai mult intinsa...

Azi am fost la dr : bebe e maricel 3000grame +/- 300 grame, dar a inceput sa ramana in urma ( momentan cu 3 zile ), are dubla circulara de cordon ombilical deci, tot la cezariana as fi ajuns, m-a si monitorizat, contractiile sunt destul de dese..AM programat cezariana sapt viitoare pe 6 mai, mai devreme nu s-a putut(sa speram ca nu ne face si bebe Mateias o surpiza intre timp)..

Sorana, nu imi vine sa cred ce am citit despre CMU...

Cristina,mami de Mihaita si 37+ cu Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sorana sunt indignata si eu de ce ai pove...la atatia bani...desi cred ca sictirul e ceva care nu mai tine nici de motivatie financiara, nici de nimic: e blazare profesionala
teophilina imi place dr-ul tau. si al meu la fel i-a recomandat lui Bogdan - desi sotul meu e chirurg!! - sa iasa din sala si sa nu asiste la nastere - prin ceza...ma gandesc ca natural e si mai socant
cristina 26 felicitari pt gasirea datei!
Bubu 37 s cu gemeni, wow! Felicitari!
Tatyana felicitari si tie pentru 36s!

mai fetelor, carla nu e acasa. e intr-o rezerva mai buna, cu conditii super, eu asa am inteles...inca 1 luna sta acolo

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

repede sa dau si eu raportul; ieri nu m-am simtit foarte bine si am stat mai mult intinsa...

Azi am fost la dr : bebe e maricel 3000grame +/- 300 grame, dar a inceput sa ramana in urma ( momentan cu 3 zile ), are dubla circulara de cordon ombilical deci, tot la cezariana as fi ajuns, m-a si monitorizat, contractiile sunt destul de dese..AM programat cezariana sapt viitoare pe 6 mai, mai devreme nu s-a putut(sa speram ca nu ne face si bebe Mateias o surpiza intre timp)..

BAZAR DC

Heheheheeeeeee,nastem amandoua in aceiasi zi...

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:7 day's

Mergi la inceput

Iubirisca, eu nasc cu dumneai..am nascut si acum 2 ani tot cu dumneaei , tot la Medlife si nu am nimic de reposat nici dansei si nici celorlalti angajati de acolo...

BAZAR DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:

BAZAR DC

Heheheheeeeeee,nastem amandoua in aceiasi zi...

poze

Cristina38+ cu Sebi

...

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Laurita... asa am inteles si eu din postare,ca e intr-o rezerva mai buna...Dar la poze scrie În câteva ore, în sfârsit, acasa!!!…

poze

Cristina38+ cu Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Citat:

Iubirisca, eu nasc cu dumneai..am nascut si acum 2 ani tot cu dumneaei , tot la Medlife si nu am nimic de reposat nici dansei si nici celorlalti angajati de acolo...

BAZAR DC

Inseamna ca esti tare linistita.
Sa speram ca Mateias al tau va fi cuminte pana in ziua cea mare

Iubirisca 34+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Mergi la inceput