Bravo ANDRADA ! Flori de liliac mai-iun'10 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Theo, cat de tare e medicul tau!!!! Si ce frumos va trateaza acolo, offf, oare la noi va fi asa vreodata?

Cristina, fericita 33+ cu Patricia

AMR 6+

Da, Cristina, e un tip f de treaba, asa ca pe langa bagajul de spital tre' sa-mi pregatesc si un play-list.
Chiar m-a impresionat cand eu, disperata, am auzit ca n-o sa-l lase pe sotul meu cand scoate copilul, m-a mangaiat asa pe frunte si mi-a zis: "draga mea, o sa ramanem doar noi doi, nu-ti face griji, asa e mai bine pt toata lumea". Adica mi s-a parut asa ca a trecut aceasta granita a legaturii medic-pacient si a intervenit si latura umana, a inteles ca sunt si eu om si am temerile si sentimentele mele si chiar tine cont de ele. Sper sa fie asa pana la sfarsit si experienta nasterii sa nu fie traumatizanta cum se intampla in cele mai multe dintre cazuri.

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Sorana, no comment... De fapt ce ar mai fi de spus?! Sa le fie rusine!!!

Crissy, ti-am zis inca de ieri sa alegi medicul de la spital si nu colaboratorul exact din aceste motive; povestea Soranei imi confirma banuielile... Ma bucur ca te-ai hotarat!

Nana 37+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -3sau mai putin ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Sorana, am citit ce ai scris mai sus, si nu inteleg un lucru... CMU e maternitate privata sa u de stat? Acum sincer, la noi cam tot asta ar fi atitudinea in maternitati (noi nu avem spitale private) dar daca cotitezi aproape toate asistentele te ajuta daca ai nevoie si-ti dau explicatii. Desi, au fost cazuri ca mai intii mi-au dat sfaturi/ajutat cand aveam nevoie, apoi le-am dat ceva banuti ca se purtau dragut. Intreb pentru ca ai scris ca ai platit 7 milioane. E taxa ceruta de medicul tau la nastere sau e taxa la CMU pentru rezerva.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 33+

Nati, CMU e maternitate privata si Sorana a platit 72 de milioane adica in jur de 1800 de euro si s-au purtat asa cu ea nesimtitii, ca nu-i mai rabda pamantul pe astia de nesimtiti ce sunt, chiar sunt revoltata maxim , d'aia ti-am si raspuns in locul Soranei. Si pe mine ma costa o gramada de bani nasterea aici, dar macar pana acum dr meu s-a purtat exemplar (oricum dr are un tarif, maternitatea alt tarif, sper sa nu ma trateze asa ca matur cu ei pe jos, eu nu sunt asa finuta ca Sorana)

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:

Anamaria, legat de intrebarile tale cu indemnizatia, cel mai potrivit este sa te adresezi Agentiei Nationale pentru Prestatii Sociale - am inteles ca iti raspund si pe mail, dar cred ca cel mai bine este sa suni sa vezi daca nu poti sa stabilesti o intalnire cu cineva pe acolo sa te lamureasca. Am o prietena care le-a scris pt o problema punctuala si chiar i-au raspuns, deci n-or fi asa comunisti. Oricum, ei sunt cei mai in masura sa-ti raspunda.

Vezi pe www.prestatiisociale.ro

AMR 6+

MULTUMESC!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&37+cuMELISSA
AMR...2 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Hello burtici!

Eu m-am trezit cu acelasi feeling: ca mai am putin si nasc Acuma sunt tare curioasa daca si cand se va adeveri presimtirea mea.

Carla Ce bine ca ai adus Mazarichile acasa Ma bucur tare mult pentru voi. Imi inchipui ca sunteti cu totii in extaz. Dupa cate ati tras... meritati toata fericirea din lume.

Cris, nu cumva sa pleci la spital fara sa ne dai de veste, in caz ca se hotaraste Sebi sa scoata capul la lumina

Crissy, Iti tin pumnii sa relationezi ok cu doctorita cea noua! Imi amintesc ce emotii am avut si eu cand am schimbat doctorul. Sper sa ti se intample si tie ca in cazul meu, si sa ai mare incredere in ea, sa relationati OK.

Corina, bine faci, mai odihneste-te putin, o sa ai timp sa te agiti dupa ce vine BB

Lauriciu, wow, 39+.... ce bebe cuminte ai. Sta bine la caldurica, la dospit

Theo, ma bucur ca esti atat de bine dispusa! Super doctorul tau si conditiile in care vei naste! ma bucur ca bb e bine!

nana, felicitari pentru vestile bune de la eco si Iubiricea ta e cuminte ca vrea sa stea in burtica cat mai mult.

Sorana, of... tare m-a intristat ce ai povestit. Sunt tare dezamagita... chiar nu m-as fi gandit ca in maternitatile private ai avea parte de asa un tratament. Eu daca as fi fost in locul tau cred ca faceam un scandal monstru. Cu toate ca na... nu pot sa stii niciodata cum reactionezi in anumite situatii. Bine ca tu si Tudor sunteti Ok, vorba ta. Acum nu are niciun sens sa-ti faci sange rau cu privire la ce-a fost. Doar sa spui mai departe, cum ai si facut-o de altfel, sa stie si alte viitoare mamici cum pot decurge lucrurile si la CMU... pentru o mamica curajoasa!!! Eu una te admir tare mult pentru puterea ta.

O zi faina, burtici dragi!

Mira fericita 36+cu Maya Alesandra

AMR 3 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Theo, asa a fost si la noi, sotul a stat langa mine pana la dilatatie maxima, apoi l-a rugat doctorita sa iasa. Acum sincer, mi-a fost de folos cand aveam contractii: ma incuraja, masa, ma simteam bine sa-l stiu alaturi dar pana la momentul cand am urcat pe masa de nasteri. Atunci il vroiam si eu out, nu ma simteam confortabil sa ma screm in prezenta lui, chiar daca putea sta la capul meu ca sa nu vada toata panorama. Cred a fost cel mai bine asa. Cat a stat pe hol a reusit doar sa raspunda la un apel si a si fost invitat in sala unde eram cu Cami pe burtic deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Sorana... am ramas si eu cu un gust amar dupa povestirea ta
Adica sa platesti peste 1700 euro si sa fii ignorata in halul asta?!?!! Tocmai cand esti vulnerabila si ai cea mai mare nevoie.. offf

Eu zic sa povestesti la cat mai multa lume experienta asta, macar sa le scada numarul de clienti, poate asa mai prind la minte.
Eu in locul tau cred ca faceam si scandal pe acolo.

Dar gata, astea au trecut, acum va tinem pumnii si mai avem sperante sa se rezolve problema alaptatului!!
pentru rabdare si curaj mult!

Corina 31s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Fetelor voi cum procedati....in legatura cu dosarul pt indemnizatie...asteptati sa vi se termine cele 126 de zile sau dupa ce nasteti stati cele 42 de zile obligatorii si depuneti dosarul?Eu am mari dubii in aceasta privinta...firma unde lucrez nu ne-a mai platit din dec'09,fiind in insolventa de plata si mai nou...au intrat in falimet!Am inteles ca ne v-a da statul salariile din urma,angajatorul urmand sa bage lumea in somaj si sa-i reangajeze in alta societate,tot a lor,si-au schimbat denumirea societatii dar au ramas cu acelasi profil...
Eu termin cele 126 zile in luna iulie...daca stau pana atunci oare imi vor da banii si unde mai pui ca vroiam si acel salariu pe unitate,care se acorda la nastere+cele 6 sapt de 15% din partea nagajatorului dupa nastere!Sincer nici nu stiu pe cine sa intreb...cum naibii sa procedez...???!!!
Si daca as depune dosarul din iulie,cand termin cele 126 de zile,daca eu nasc pe 1 mai,cat timp beneficiez de indemnizatie...pana face copilul 2 ani sau pana in iulie peste 2 ani,2 ani de cand am depus dosarul???La baiat am avut o altfel de indemnizatie,am platit eu tp de 6 luni...ca nua veam carte de munca...era altceva atunci,d-aia nu stiu cum sa procedez acum...Am incercat sa gasesc pe net obligatiile angajatorului in caz de faliment...dar nu am gasit nimik...oare sunt scutiti de acel salariu pe unitate si de plata celor 15% pt cele 6 sapt de dupa nastere?Daca eu nasc pe 1 mai...mai primesc indemnizatie pe luna mai sau o primesc din iunie???Stiu ca dureaza o luna sau doua pana se rezolva cu dosarul la casa de pensii,stiu ca or sa-mi vina banii din urma dar nu stiu cu ce luna si pana cand anume...in cazul meu!

AMR...2 ZILE!!!

Anamaria sincer nu ma pricep,dar incearca sa intrebi pe forum la "legislativ"..sau daca nu fa-ti cont pe site-il "avocat.net"...pe mine m-au ajutat foarte mult cand am avut nelamuriri legislative

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:7 day's

Multumesc mult,o sa incerc toate variantele...sper sa reusesc ceva in favoarea mea..

AMR...2 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Citat:

Theo, cat de tare e medicul tau!!!! Si ce frumos va trateaza acolo, offf, oare la noi va fi asa vreodata?

AMR 6+

Chiar m-a impresionat cand eu, disperata, am auzit ca n-o sa-l lase pe sotul meu cand scoate copilul, m-a mangaiat asa pe frunte si mi-a zis: "draga mea, o sa ramanem doar noi doi, nu-ti face griji, asa e mai bine pt toata lumea".
Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Daca imi zicea asa ceva cred ca instantaneu la mine actiona "hormonul ala de indragostire" de care vorbeau fetele. Poate de aia am si "ales-o" pe doctorita mea de aproape 60 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Mira, multumesc ! Voi cand mai mergeti la medic?

Nana 37+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -3sau mai putin ?!

Mergi la inceput