Academia Romana pentru Copii

Academia Romana pentru Copii | Autor: craciunitza

Link direct la acest mesaj

Are cineva copilul la aceasta scoala? Ma intereseaza daca programul este ok, prezentarea lor pe internet este impecabila.
Scoala colaboreaza cu Gradinita Prikindel.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns classique spune:

Citat:
citat din mesajul lui craciunitza

Are cineva copilul la aceasta scoala? Ma intereseaza daca programul este ok, prezentarea lor pe internet este impecabila.
Scoala colaboreaza cu Gradinita Prikindel.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

eu sunt foarte multumita de ce se intampla aici. baietelul meu mai mare este deja in clasa a II- a si pana acum totul a fost ok- cadre bine pregatite, engleza intensiv(un profesor roman si 2 zile pe saptamana cu profesor nativ), sport de 4 ori pe saptamana...
eu sunt multumita cu alegerea facuta...nu stiu exact ce te intereseaza- daca ai intrebari, iti stau la dispozitie.

edit pt litere lipsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ma intereseaza si pe mine. urmeaza programa de la stat? cum este fata de scolile de stat?
unde se afla, langa politehnica? pot asigura si transportul (si cu cat)?
tx.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Classique, multumesc pentru raspuns.
Profesorii sunt romani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns classique spune:

Citat:
urmeaza programa de la stat? cum este fata de scolile de stat?
unde se afla, langa politehnica? pot asigura si transportul (si cu cat)?
tx.

Citat:
Profesorii sunt romani?

imi cer scuze, intru rar pe forum si abia acum mi-am amintit de subiectul asta. da , ARC-ul urmeaza programa de la stat, avizata de minister ( de altfel, are autorizatie de functionare de la MEC - a fost unul din criteriile de selectie ale mele). Partea buna este ca, pe langa programa, copiii sunt angrenati si multe activitati extrascolare. Profesorii sunt romani (doar engleza o fac cu un profesor american de 2 ori pe saptamana- in restul zilelor, de engleza se ocupa o doamna profesoara din Romania) si ce imi place la ei este faptul ca trateaza diferentiat fiecare copil, in functie de particularitatile lui.LA toate concursurile la care au participat anul acesta, au castigat premiul I si II- asta spune multe despre pregatirea lor.
Sediul se afla la Semanatoarea, langa liceul Mircea Eliade. Cat despre transport- stiu ca asigura, dar nu stiu costurile- pe pustiul meu il duce sotul pana acolo.
Sper sa va fi lamurit catusi de putin.Daca mai pot ajuta cu ceva- cu drag!

Mergi la inceput