Cainii si poporul

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabidaniela
majoritatea forumistilor de la acest subiect pt disparitia rapida a cainilor, fara insa sa gandeasca pe termen lung...

Si ce anume se poate intampla pe termen lung daca dispar cainii vagabonzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Cat despre efervescenta, eu chiar si cand o citesc nu o cred. Spumele merg bine doar daca sunt fixative- ca sa ne fixeze coafura. Altfel...

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

A, probabil nu ti-ai dat seama ca nu vorbesc din auzite. M-am confruntat cu fiecare aspect expus aici, si am facut tot ce am putut: luat de pe strada, sterilizat, gasit stapani. Si nu, nu ma sponsorizeaza nimeni.
Ar fi frumos (in Utopia mea), ca anumiti "oameni" sa nu mai maltrateze animalele, sa nu le mai scoata ochii, sa nu le mai dea cu lopata in cap, sa nu-i mai inece, sa nu-i mai spanzure.
Si ar mai fi frumos ca fiecare sa rezolve aceasta problema incepand din propria-i ograda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
majoritatea forumistilor de la acest subiect pt disparitia rapida a cainilor, fara insa sa gandeasca pe termen lung...

ce spuneam acum cateva pagini, alti caini vor fi abandonati si iarasi ne vom confrunta cu aceeasi problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Da, Gabi, de aceea am si adoptat un astfel de caine cu un an in urma. Dar nu fac tam tam din asta. Si nu, nu ii dau drumul pe strazi..... Nu am nici pui de la el si nu ma grabesc in sensul asta... Eu personal fac ceva in ograda mea. Am grija de animalele mele, fara sa ma dau mare.
Ca am strans destule animale la viata mea de pe strazi. Si iarasi nu trebuie sa ma umflu din asta.
Cheia e in educatie, nu sa stau eu sa ma umflu pe forum ca vai de mine ce-a zis ala, ca sa omoram cainii....
Multumesc de educatie....chiar nu era nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

ce spuneam acum cateva pagini, alti caini vor fi abandonati si iarasi ne vom confrunta cu aceeasi problema

din cate am intels eu..va fi o lege..deci se va aplica multi ani ... s-ar ajunge la aceeasi situatie in cazul in care respectiva lege (daca ea va exista) nu se va mai aplica...si se va continua ca acum, cand nu se face nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:

Citat:

Cat despre efervescenta, eu chiar si cand o citesc nu o cred. Spumele merg bine doar daca sunt fixative- ca sa ne fixeze coafura. Altfel...

A, probabil nu ti-ai dat seama ca nu vorbesc din auzite. M-am confruntat cu fiecare aspect expus aici, si am facut tot ce am putut: luat de pe strada, sterilizat, gasit stapani. Si nu, nu ma sponsorizeaza nimeni.
Ar fi frumos (in Utopia mea), ca anumiti "oameni" sa nu mai maltrateze animalele, sa nu le mai scoata ochii, sa nu le mai dea cu lopata in cap, sa nu-i mai inece, sa nu-i mai spanzure.
Si ar mai fi frumos ca fiecare sa rezolve aceasta problema incepand din propria-i ograda.

Bravo tie, salveaza citi poti salva si gata. Ciinii nu au ce cauta pe strada. Mama a fost milimetric muscata aproape de artera femurala. Stii ce se intimpla in astfel de cazuri??? Se moare. Ca atare nu exista nicio scuza pentru maidanezi pe strazi. Evident ca pina nu o patesti tu sau cineva foarte apropiat ti se pare ca toti cateii sint blinzi si dau din coada, dar in realitate oamenii sint muscati, desfigurati si in unele cazuri chiar omoriti din cauza animalelor salbatice de pe strazi. Oricum, e de remarcat cum organizatiile de "protectie" a animalelor sar in sus daca le este luata sursa de luat bani aiurea (ciinii maidanezi), dar nu au nicio tresarire la impuscarea ursilor (acolo se iau bani grasi daca spui ca-s pre amulti si trebuie omorite niste exemplare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Am si eu o intrebare pt. veterinarii care poate nu cunosc semnificatia "pro bono" pe care o folosesc avocatii in America(banuiesc ca exista avantaje la aceasta optiune!):CE ESTE MAI COSTISITOR,O EUTANASIE SAU O CASTRARE?
Aceasta campanie aparuta asa din senin acum,mi se pare ciudata si dezgustatoare daca te gandesti ca "vagabonzii" nu sunt cei care isi fac nevoile pe trotuar,de trebuie sa te uiti ca in jungla sa nu calci pe serpi,ci "corciturile" pe post de animale de companie care se usureaza la indemnul stapanilor indolenti si de ce sa nu spun,NESIMTITI,pt. ca eu am atentionat cel putin 2 persoane diferite dupa episoade de acest gen,pt. ca nu au strans mizeria lasata de cainii lor.
Eu mi-am luat un spray(Repelent) ca sa stavilesc razboiul declarat de cainii "de companie" din cartier,suparati pe cainele meu care nu iese din curte si caruia ii servesc dimineata cate o insemnare sau o ..."usurare"si careia al meu ii raspunde,spre disperarea noastra!
Cainii fara stapani,NU FAC ASA!

Mergi la inceput

Eu nu inteleg asta cu castrarea cinilor daca pe urma sint lasati liberi. Pe urma nu mai musca, nu mai sar la picioare? Daca nu exista posibilitati sa fie castrati si tinuti in niste spatii inchise, la ce ma ajuta sa-mi fie copilul muscat de un ciine care nu se mai inmulteste???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Eu nu inteleg asta cu castrarea cinilor daca pe urma sint lasati liberi. Pe urma nu mai musca, nu mai sar la picioare? Daca nu exista posibilitati sa fie castrati si tinuti in niste spatii inchise, la ce ma ajuta sa-mi fie copilul muscat de un ciine care nu se mai inmulteste???

ufffff,Natasa, nik nu-ntelegi. Ajuta pe termen lungggggggggg
dar lung de tot. Dar tu vezi-ti de ograda ta, da? Si vin si io la o cafea pe la tine

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

ufffff,Natasa, nik nu-ntelegi. Ajuta pe termen lungggggggggg
dar lung de tot. Dar tu vezi-ti de ograda ta, da? Si vin si io la o cafea pe la tine

Eu te astept :)
Si sa stii ca inteleg asta cu "pe termen lung". Pe termen lung riscam sa avem si noi niste orase civilizate (dar nu e prea mare riscul, stati linistiti), chinezii din colentina risca sa nu mai aiba din ce face ciorba si eu risc sa dorm bine noaptea daca nu mai latra haite de cite 10 ciini.

Mergi la inceput