Cainii si poporul
Raspunsuri - Pagina 8
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Si ce anume se poate intampla pe termen lung daca dispar cainii vagabonzi? |
Se inmultesc pisicile vagaboande.
Eu zic ca-i bine...se imputineaza sobolanii.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
b.nica spune:
Ia uite cum invata lumea ce este aia Ecosistemul!
Numai ca trebuie sa facem o corectie!
Sobolanii din vecinatati,la mine,sunt pusi la punct(caput!)de caine si nu de motan!
Edit. Poate va sunt mai dragi sobolanii!
J G spune:
Am si eu o intrebare pe care de mult timp vreau sa o pun oamenilor care sunt impotriva eutanasierii cainilor vagabonzi:
Care e diferenta dintre catel si purcel?
Va intreb foarte foarte serios.Explicati-mi si mie cum faceti diferenta. Cum savurati voi purcelul si in acelasi timp nu suportati ideea de a fi omorati cainii asa incat sa putem merge pe strada in siguranta.
J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden
crystall spune:
citat din mesajul lui Iasmin08
Din punctul meu de vedere, tot asa se va intampla si in cazul adaposturilor. Indiferent cat se va dona pentru asta, tot se vor gasi ''binevoitori'' sa-si afunde mainile in fonduri. Cat despre domnita in cauza, mie mi-e clar ca nu a avut copilul muscat de caine...Si evident, traieste in ceea ce eu numesc Utopia- lumea aceea minunata din Animal Planet, unde clinicile alea pentru animale ma fac sa oftez stiind ca la noi sunt spitale pentru copii care nu arata atat de bine... Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
Ba sa-mi fie cu scuzare domnita Iasmin08, cred ca dumneata nu ai fost atenta la ceea ce am postat eu cand TOCMAI CA am sustinut ca in tarile civilizate euthanasierea este una dintre solutii, si in special a caiinilor agresivi
Nu stiu de unde ai scos afirmatiile pe care atat de cu drag te-ai repezit sa le asterni aici vizavi de mine ...mai ales ca in posturile mele am relevat ca pana si in tarile asa-zis civilizate, cu legislatie si norme riguroase in domeniu, eusthanasierea e s t e una dintre solutii - ce n u s-a inteles de aici?
Ba dimpotriva, inainte de a o avea pe fiica-mea am fost de 2 ori muscata de catre caini, iar o alta data s-a repezit o haita la mine si ma mir si acum ca am scapat teafara.
Pana sa fiu muscata prima oara iubeam cainii neconditionat - si am fost muscata rau, in special de maini - pt ca m-am aparat. Iar dupa aceea...mi-am dat seama ce presupune un ditamai animalul agresiv. Si mai ales, ce i-ar putea face unui copilas , ca eu doar sunt o femeie in toata firea, dar barem un copil...
VERZELE - simtul umorului nu a murit
LauraNicole spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui unducthable
MULTUMESC ca mi-ai raspuns , vroiam sa iti spun ca te simpatizez de mult timp , imi plac pozele tale da asta e alta poveste eu intrebam in ROMANIA , ca in USA e normal ce spui tu acolo Diana "Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc." http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf |
Si in UK se intampla ce s-a spus despre USA.Daca te freaca atata grija de maidanezi si oamenii strazii si tot dai sfaturi sa-i luam acasa sau sa "donam dar nu chiar donam dar totusi sa donaaaaaaaaaaam " terenuri,bani etc , de ce nu o faci tu prima ca sa dai exemplu?Duhhhh!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G Care e diferenta dintre catel si purcel?[/b][/center] |
Catelul fierbe mai greu. Asa mi-a zis tata, care a facut razboiul...
Fostii patroni ai cumnatului meu, chinezi, spuneau, insa, ca de departe catelul este mai gustos.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica [ Sobolanii din vecinatati,la mine,sunt pusi la punct(caput!)de caine si nu de motan! |
Sa nu vorbim de ciudatenii acolo, la tine...Fata mea cea mica stie de la gradinita ca pisica papa soarecele, iar cainele fugareste pisica.
Doamne, ce vremuri traim, cu fundu-n sus!
Natasa spune:
citat din mesajul lui Rufus
Catelul fierbe mai greu. Asa mi-a zis tata, care a facut razboiul... Fostii patroni ai cumnatului meu, chinezi, spuneau, insa, ca de departe catelul este mai gustos. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Diferenta e ca porcul nu latra si nu sare la gioale si in plus nu aduce bani asociatiilor de protectie a animalelor in caz ca-l alearga si-l castreaza.
b.nica spune:
Rufus,asta inseamna ca sobolanul este soarece?
Sunt convinsa ca Birmanezul meu l-ar pacali, dar fara ajutorul Ciobanescului meu de nadejde ar fi terminat ...motanul!
LauraNicole spune:
Ce este asa greu de inteles?Exista caini agresivi pe strada?In toate tarile civilizate cainii agresivi sunt eutanasiati numai in Romania sunt luati in brate de asociatiile si "iubitorii" lui peste care nu stiu ce inseamna sa-ti vie copilul de 8 ani de la scoala urland ca l-a muscat cainele maidanez care se ascundea sub masinilie din parcarea x .
Sunt caini maidanezi care nu sunt agresivi?Pai iar o luam cu tarile civilizate unde sunt prinsi,inchisi in adaposturi ,cainii bolnavi sunt eutanasiati,cei sanatosi sunt educati si dati spre adoptie (nu sariti de fund in sus ca si Lady a mea e adoptata de la adapost si a fost gasita intr-o cutie de carton in fata la Unirii dar tot nu accept cainii aiurea pe strazi ) .
In loc sa faceti plangeri peste plangeri impotriva acestei eutanasieri ar fi mai bine sa incercati crearea unei legi benefice atat animalelor cat si oamenilor .
Ca nea Vasile a dat drumul la pui peste gard nu e vina mea si nu trebuie sa plateasca copilul meu sau sa platesc eu cu viata ca Azorica e caine maidanez si sare la gatul trecatorilor !
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !