Trombofilia o cauza a infertilitatii - 25 -
Raspunsuri - Pagina 14
sufletel_80 spune:
Jasmine, si eu am doar MTHFR hetero, si nimeni nu imi dadea Clexane doar pt o singura mutatie hetero. Atunci am facut si PAI1 si factorul XIII care au mai scos la iveala niste mutatii, si iata ca am obtinut acordul pt Clexane 0,4.
Si eu voi face stimulare pt FIV, si incep Clexane din prima zi de stimulare. Dar trebuie sa mergi la hematologul care te va monitoriza odata cu inceperea terapiei cu Clexane
oach spune:
fetelor, va rog mult, imi puteti da adresa de email a dnei dr Uscatescu?Va multumesc muuuult de tot .Pupici
floaredemac spune:
Chiar asa, si eu am vrut sa va intreb cum e cu aceasta d-na doctor, am auzit de la voi lucruri bune, dar daca ii trimiti e-mail iti raspunde chiar daca nu poti veni la consultatie? Vorba aia, ei ce ii iese?
Chiar este "bunul samaritean"? Ca in zilele noastre... mai rar asa ceva! Daca este asa, imi da si mie cineva PM cu adresa dumneaei de e-mail? 
"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg
sufletel_80 spune:
jasmine, nu ai activita PM-ul si nici o adresa de email la profilul tau pe care sa iti trimit mail-ul doctoritei.
Eu am primit raspuns la emailuri de fiecare data, uneori prompt, alterori cu intarziere si de cate 1 sapt .... depinde de cat e de ocupata, sau daca e in tara
Oach, floaredemac, v-am transmis
floaredemac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sufletel_80 jasmine, nu ai activita PM-ul si nici o adresa de email la profilul tau pe care sa iti trimit mail-ul doctoritei. Eu am primit raspuns la emailuri de fiecare data, uneori prompt, alterori cu intarziere si de cate 1 sapt .... depinde de cat e de ocupata, sau daca e in tara Oach, floaredemac, v-am transmis |
Multumesc muuult de tot! Ti-am trimis si eu un PM, cu niste intrebari, daca ai timp/chef sa imi raspunzi.
"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg
floaredemac spune:
Sa va spun ce am patit la seful clinicii de hematologie din Tg Mures. Am mers azi la el cu analizele, i-am spus pe scurt ce s-a intamplat si cum am ajuns sa fac analizele (bineinteles, am mintit, spunandu-i ca la recomandarea medicului de familie...
care tineti minte ce "receptiv" a fost!!). Bun, i-am aratat rezultatele cu mutatiile, dar el a ramas rece, a spus ca el nu crede ca asta este cauza, si ca sa verific bolile provocate de virusuri, si mai ales TOXOPLASMOZA. Ce au toti cu toxoplasmoza asta, fi-r-ar mama ei de toxoplasmoza??!!! Medicul de familie m-a pus sa il testez si pe sot de toxoplasmoza, na! O fi epidemie!
In concluzie: a spus ca el nu stie prea multe despre asta, daca poate fi o cauza, dar SE VA DOCUMENTA. Si sa vin eu frumusel peste vreo 2 saptamani, apoi a rectificat: vreo 3-4 si o sa imi spuna ce si cum. Eu incepusem sa ii explic deja cum se fac mici trombi care blocheaza vasele alea fine de sange de la placenta minuscula, in prima faza,
. Nu l-am impresionat cu nimic. Nu, ca el nu crede ca ar putea bloca. Uite-asa de-afurisit. Cand i-am spus ca nici frumoasa mea varsta nu ma avantajeaza, mi-a raspuns ca mama lui a avut primul copil la 37 de ani, primul din 4. Bravo ei, am spus eu! Dar totusi, credeti ca ar trebui sa mai risc o sarcina fara medicatie? Veniti peste 3-4 saptamani si mai discutam. Pai ce curaj as avea sa urmez medicatia prescrisa de el??? Doar nu sunt 
etc. Asa ca nu recomand niciunei "trombofiliste" sa calce pe acolo. Decat daca are muuult timp liber, bani si chef de glume proaste. Ca eu n-am avut niciuna, dar tot m-am dus! 
floaredemac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sufletel_80 floaredemac, ti-am raspuns la pm, Daca mai ai intrebari, cu placere ... |