Licurici de ianuarie - februarie 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 15
iuliacris spune:
Micola se pare ca ati avut distractie maxima cu analizele...las ca joi stiti sa ajungeti mai repede acolo. Paine in ou se zice si la noi la friganele, vorba aia, chestie ardeleneasca
Axis, Selene si tatal Dariei sunt vegetarieni de-aceea nu mananca Daria carne, s-a mai discutat destul de mult despre asta, nu cred ca trebuie sa mai deschidem discutia.
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
roxanaz spune:
buna dimineata!
azi am timp sa scriu si eu cateva randuri
Jasmi, la multi ani fericiti draga mea!!! sa fii sanatoasa si fericita!
Eli, la multi ani si aici!
in primul rand sa zic ca si donsoara Eva e in tonul "nu mancare". doar mancare gatita la pranz, adica rupe supa si felul 2. in rest doar paine si biscuiti. nu fructe (doar banane), nu iaurt, nu branza proaspata, nu cascaval, nu almette, nu nu nu in schimb ieri cand plangea (ca nu vroia mancare of cors ) am vazut ca i-au iesit 2 masele! asa, pe nesimtite.. adica pe simtite ca avea mainile in gura si era mai irascibila dar fara alte dureri.
Iulia, e delicioasa Carla!! in poza asta e identica cu Eva, care tot asa sta (dar mai are si pantaloni pe care ii da jos .
Crisspoliss bine ati revenit si voi.
Rein, aaaa, ce baieti mari si frumosi! pupam!
Daiopri, nu-i asa ca a reusit sa se schimbe si fara mama???? ca asa face si specimenul al mare al meu.. in casa doar sa stai de fundul lui, cand e singur isi aduce aminte brusc cum trebuie sa faca.
Andre_ea, eu nu am reusit sa o vad pe Ilinca! musai sa imi fac timp diseara.
si gata, time's up.
sa aveti o zi excelenta si fara nicio problema
sdcristian spune:
neatza fetelor
asa ma doare spatele de ....
oare cine a fost ieri la coafor si l-au facut print? da, cu capa portocalie, in brate la tati, a stat cuminte, toate coafezele ii faceau curte si la final cand s-a uitat in oglinda a zis hotarat DA
bebelusi spune:
Rein noi avem doar 5 dinti
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
deliafairais spune:
neata! noi izolam termic apartamentul deci ce pe aici
ma duc sa il scot pe david pana nu vine caldura de pranz.
o zi faina!
Selene_Bunny spune:
axis, da, Daria este mare fan morcovi, fierti sau cruzi. Calciul e peste limita superioara. Rosiile nu-i plac. Fructe, da, mar, para, banana, portocala... Kiwi nu i-am dat pana acum. Si iaurturile cu fructe merg, si unele borcanele de la Nestle si Humana.
Scortisoara nu e oarecum iritanta pentru mucoasa stomacala? Ca Dariei ii plac cerealele Cini Minis cu lapte, dar ma tem ca o irita.
Pui, nu, din cauza de parinti vegetarieni.
Cand mananca, are ocupatie, ca altfel, ma iau de cap. Adica are pe tavita tot felul, o lingurita pentru ea, un capac, o canita, ca altfel, ia doua imbucaturi si incepe sa se suceasca si sa te intrebe "ce ata" (ce-i asta), aratand catre toate obiectele din bucatarie, pe rand, de a zis ta-su ca acopera bufetul si aragazul si chiuveta si frigiderul cu cearsafuri... Si m-am enervat de "n" ori, am certat-o de multe ori...
Pai distanta de 4, pana la 5 ore intre mese nu e suficienta? Ca si ieri a dormit 4 orela amiaza, adica normal, pentru ea...
Ieri a mancat cam in sila vreo 150 de grame de crema de branza cu banana. Bun si atat, ca nu mai mancase asa ceva de nu stiu cand, de mai bine de o luna...
micola, spanacul e pe lista de bleahuri.
iulia, multumesc.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
sdcristian spune:
selene, daca tu esti nervoasa cand ii dai sa manance, si deja te astepti la mizerie sau refuz, e normal ca si ea sa fie nervoasa si sa nu accepte mancarea. daca o si certi ce te mai astepti de la ea?
masa trebuie sa fie o placere pentru copil, nu o obligatie sau un chin. sa o tii de nas ca sa ii bagi in gura, sa o certi si toate astea nu te ajuta, ba cred ca de aici vine aversiunea ei pentru mancare
da, copiii fac mizerie cand mananca, ca atata stiu. da, nu ii plac unele lucruri
dar tu esti mama ei, tu ai vrut sa ai copil, tu trebuie sa ii dai sa manance cu calm si bucurie, si apoi sa strangi mizeria pe care o face. crezi ca restul copiilor mananca ca la restaurant, fara sa arunce mancare pe jos sau sa si-o puna in cap? ca nu scuipa mancarea daca nu le place? asta e meseria de mama, nu e ca in revistele lucioase, nu e ca in filme. si noi dam zilnic cu mopul, si cu aspiratorul, si aruncam oale de mancare gatite cu drag
tu esti prea nervoasa, esti certareata din fire. respira adanc de 3 ori, zambeste, si ofera-i mancarea cu calm si seninatate.
Selene_Bunny spune:
cristi, eu NU dispun de energia necesara pentru a face zilnic, fara comentarii, aceste lucruri. Da, eu am vrut copil, da, m-am gandit inainte la ce ma inham, dar uite ca, acum, vad ca, fizic, NU rezist. Adica nu rezist zilnic. La ora asta, mie imi pica ochii in gura de somn, sunt in stare sa adorm si pe jos, si asta pentru ca NU mi-am facut somnul, Dari s-a trezit inainte de 8. Stiu foarte bine ca pentru multe dintre voi trezirile peste noapte sunt obisnuite, trezitul inainte de 8 este ceva obisnuit, aspiratul si datul zilnic cu mopul este ceva obisnuit, ca multe altele sunt ceva obisnuit si ca nu va plangeti de asa ceva, ca rezistati, uite ca eu NU rezist sau, ma rog, nu rezist mereu. Daca nu dorm cat trebuie, ma doare capul rau de tot si mi se pune pe ochi o pacla de nu mai vad bine conturul lucrurilor din jur, plus ca sunt molesita toata ziua, de nu ma pot ocupa nici de copil si nici de casa. Deci nu este vorba ca nu vreau, pur si simplu, corpul meu are nevoie de mai mult. Si chiar si spunand asta, ma gandesc la Ledi si la celelalte fete cu probleme de sanatate sau cu copii bolnavi, ele cum s-or fi descurcand?
Porumbita, o cert pentru ca:
- desi ii arat ca ustensilele de bucatarie nu sunt jucarii, ca nu este bine sa deschida bufetul si sa scoata de acolo ce gaseste, fiindca se poate lovi, ca zaharul, orezul si ce mai avem in bufet nu sunt pentru copii, ea tot acolo merge. Luni eram tot asa, dormeam in picioare, nici n-am auzit-o cand a fugit la bucatarie, am auzit doar zornaitul boabelor de orez pe jos.
- dupa ce ca nu mananca, imprastie mancarea peste tot. Aici sa ne intelegem, nu ma deranjeaza daca mananca jumatate si jumatate si-o pune in cap, ma deranjeaza ca nici nu vrea sa guste, dar murdareste la greu, isi spala mainile in vas, isi baga mancarea in urechi, mi-o pune mie in poala si asa mai departe.
- pana acum cateva zile, daca te vedea mai relaxat si iti dadea un lucru, ti-l trantea in fata. Pe soacra a lovit-o peste ochi, pe cumnata, la fel, pe tata-so, l-a lovit iar, mie mi-a trantit o carte cartonata drept in ochi, de m-a zgariat cu coltul, iar vineri stateam si eu cu ochii inchisi pe pat doua minute, ea a luat saculetul cu cuburi si mi l-a trantit peste nas, de-am sarit urland de durere de pe pat si mi-au dat lacrimile instantaneu. Atunci am zis pana aici.
Cam asta ar fi.
Pana am scris eu aceste randuri, Daria s-a colorat pe piele si pe haine cu niste carioci. Nu ma supar. Dar a colorat si pe perete, ceea ce inseamna ca o sa zugravim sau ce-o sa facem cu peretele respectiv, ca, de vede proprietarul, am incurcat-o.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Aalina spune:
Hai ca am intrat si eu sa va zic ca avem numa 4 dinti. Care da mai putin?
Pupam intreaga gasca, va citesc, imi pare rau de vestile rele si ma bucur de fiecare data cand aud lucruri bune. Am reusit sa vad in sfarsit pozele si m-am topit de atatia licurici frumosi.
In rest suntem bine, mai mucim cate un pic, ne plimbarim... ne chefuim ca i-am dat si eu la ala mare cei 7 ani de acasa, vorba lui Daiopri.
Fabi e spirt, smecher, guraliv si incapatanat. Dar ne distram copios impreuna. Daca ar fi dupa el ar trebui sa stam numai afara. Mai nou imi face cate o surpriza si doarme toata noaptea la el... Tare repede mi se pare ca a trecut timpul asta.
Selene cu Fabi nu am probleme la imbucat dar imi amintesc cat am albit la Dori. Si eu macar aveam alternative mai multe. Poate te ajuta daca incerci sa ii dai ceea ce ii place in diverse prezentari, sa se obisnuiasca cu texturi diferite si poate asa incet incet incepe sa manance. Din pacate cu cat te vei stresa mai tare cu atat va fi mai rau. E un cerc vicios. Eu la Dori o perioada am aplicat hranitul in fata tv cu desene animate. Eram disperata asa ca incercam orice. Si acum e destul de mofturos si are o gama limitata de mancaruri preferate dar de cand mancam impreuna cu Fabian vrea sa guste si el orice, de pofta.
Poate daca o asezi langa voi la masa cand mancati, fara sa ii arati ca ai intentia sa o hranesti va fi tentata sa guste si ea.