""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *139*""
Raspunsuri - Pagina 18
bely spune:
Danuk ea e cam constipata de pe la 3 luni dar niciodata nu a fost asa de rau cum era aseara. De multe ori ajungea s-o ajut cu termometru sau doar un varf de bebegel, dar aseara plangeam amandoua si iti spun sincer ca am ramas traumatizata de suferinta ei si azi numai la asta imi sta gandul, efectiv ma doare sufletul!
kawaichan spune:
Seara buna dragele mele
Sunt foarte prinsa de una bucata pitic activ si plin de personalitate si am fost si fara tati o perioada insa m-am gandit la fiecare dintre voi si la fiecare dovlecel care si-a aniversat cate o lunita in plus zilele astea
Va pup si va imbratisez pe toate si sper sa revin si eu cu raspunsuri pentru fiecare cat de curand
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new."
hepilica spune:
Luto - salut!
Exista in farmacii Orez Bessau (eu stiu de Topfer..., dar poate sunt si alte marci)- hrana dietetica - speciala pentru tratarea diareei la bebelusi. Este un orez special dupa o reteta...bla bla bla....
Nu se da zaharoza sub nicio forma (fructe). Copilul tb hidratat bine, eventual ceai cu glucoza. Da, stiu, urasti ceaiul, dar e bine de stiut.
Daca pierde mai mult de 5% din greutatea corpului, fugi la medic.
Sanatate multa. Alt remediu pt diaree la bebelusi nu stiu, n-am auzit. Eu am in casa o cutie de orez d-asta, sper sa n-o folosesc niciodata.
Inca o data, sanatate lui Davidelu'. ai grija! Te pup!
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
Ce faceti, cum sunteti?
Luto, mi-ai luat vorba din gura cu hidratarea: repararea stomacelului si hidratarea sunt foarte importante la diaree. Sigur o scoateti la capat pana maine, cu orez si morcovel. Cand Ana a fost bolnavioara si am ajuns in Ro, cu cereale cu morcov am scos-o si noi la capat. Va pup si multa sanatate Davidelului!
Hepi, draga mea, te imbratisez. Am vazut un mesaj tristut de la tine ieri, dupa ce am plecat eu si mi-a parut reu ca nu am fost acolo sa ne mai conversam.
Oricum, pentru mine ramai un exemplu de optimism, buna dispozitie, acea "bascalie" specifica noua, romanilor, tu ai ridicat-o la rang de arta pe forumul asta. Inteligenta si cu simtul umorului. Si Fraguta si Uka iti tin isonul. Bine, Uka acuma se distreaza, bine mersi, o doare la basca! UKA, ridica paharul si incinstea noastra pe potecile muntelui, da? Te pup!
Fram, mami, ce frumos e Natalixul! Mai, dar frumos frumos! Sigur e fata? Hai pe pup, ca stii ca te techinez. Din prea multa dragoste. Uitandu-ma la poze, am pus comentariu pe picassa si iti dau cuvantul de onoare ca am vrust sa scriu ceva de genul: tu si Natalix sunteti doua frumoase, dar coautorul este superb! M-am oprit in timp! Va pup pe toti trei.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
Da, da, Luto, Hepi zice bine cu sucurile de fructele, interzise de orice culoare la diaree.
Daca ai ceva impotriva ceaiului, foloseste pentru hidratare apa cu glucoza sau cere in farmacii solutie cu electroliti, parca asa se numeste. Este o solutie speciala, destinata rehidratarii. Se prezinta de regula sub forma unor prafuri pe care le amesteci cu apa si care se administreaza bebelului, la nevoie, pentru hidratare. Sper ca nu o sa fie cazul la voi, dar e bine de stiut.
Sanatate multa si va pup!
Hepi, ce faci, dear? Cum mai sunteti azi?
La noi azi a fost o vreme splendida! Am petrecut-o pe afara.
Vestea proasta este ca trebuie sa fac tot posibilul sa ma intorc pe baricade la sfarsit de mai, cu jobul. Vestea buna este ca vine mama la mine de pe 25. Sa traiasca!
Vik, te pup! Poze cu mamarutza mai ai? Mi-a fost dor de voi.
Mada, l-am vazut pe Irinel in pozici, este un super flacau. Si ce perisor are, dragul de el.
Anomis, mamis, ce mai faceti? De cand nu te-am mai citit! Te imbratisez. Ce mai face Dinutu.
Miha, te pup!
NelaM spune:
bely, nu stie fata cum sa te ajute cu constipatia. Eu stiu numai remediile acestea naturiste, cu fructe si alte cele. Imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Sper sa o scoateti la capat.
Cristina, te pup! Distractie placuta la munte!
Mi-a fost dor de tine, sa te citesc si sa stiu ca sunteti bine.
Si sa vii cu poze multe, multe de la munte!
Noi maine merem la un gratarel, fetita mexicanilor, Isabella, face un anisor! De abia astept! Sper sa fie soare si frumos si bine!
Laura Suede, ce mai face Mihnea, cum mai mananca? Si-a mai dat drumul?
Imediat ma duc sa ma culc, e tarziu, mi-am decalat de tot programul de cand am venit acasa! Of of, mai, mai!
Fragutza spune:
Luto, draga mea, vad ca au zis fetele mai sus..eu stiam tot de orez sau zeama in care a fiert. Te pup cu drag si ai grija de puiut!
Mai, am o problema, adica inca una
Sunt ingrijorata de-a binelea..Natalia n-a plans deloc azi, a mancat aproape toate legumele si fructele, a dormit 2 reprize de cate o ora si jumatate, a adormit singura in tarc A fost si mai letargica azi...Vreau copilul meu energic si galagios inapoi!
O fi afectat-o depresia de pe forum?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Fram, mami, ce frumos e Natalixul! Mai, dar frumos frumos! Sigur e fata? Hai pe pup, ca stii ca te techinez. Din prea multa dragoste. Uitandu-ma la poze, am pus comentariu pe picassa si iti dau cuvantul de onoare ca am vrust sa scriu ceva de genul: tu si Natalix sunteti doua frumoase, dar coautorul este superb! M-am oprit in timp! Va pup pe toti trei. |
Si tot in aceeasi idee, cand eram insarcinata si spuneam ca am fetitza, mi se spunea ceva de genul Aaa, ce bine, va semana cu Mihai!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
biaz29 spune:
Luto, daca face diaree mai mult timp, poti sa-i dai Smecta. Este permisa la bebelusi si are efect garantat. Pe urma mai incerci banana cu orez si san, ca sa se hidrateze si sa ia anticorpi. Si ceaiul de menta #537;i chimen e foarte bun, daca il convingi sa bea. Astea ar fi ideile mele. Multa sanatate si sa-i treaca repede.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Ma scuzati ca nu am salutat cuviincios. Sa aveti o dupa-amiaza frumoasa, dragele mele mamici!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)