""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *139*""

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mamideandrei cu cat tragi mai mult, cu atat se vor produce mai multi...crede-ma pe cuvant ca am trecut prin asta si era sa imi iau campii...si pe mine tot vibrocilul m-a ajutat si in 3 zile nu mai avea nimic...si de atunci tot sa fie vreo 2 luni si nu am mai avut muci.

X_ggg nu esti deloc masa denatura, crede-ma, sunt inevitabile, nu avem ce face, si vom avea parte de multe cazaturi de acum incolo, chiar daca nu ne convine. Zii Doamne ajuta sa nu aiba nimic si treci peste, ai uitat ce imi spuneai mie ca suntem cele mai bune mame ptr copii nostri? Hai, capul sus, sa te vaz zambind.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

x-gggce bine ca incepe sa bea lichide, doamne ajuta sa-l tina tot asa si sa bea cat mai multe. Din pacate Patri nu vrea lichide de loc, doar tzitzi si 150ml lp, cam astea-s lichidele ei, e bine cat papa san mai rau va fi pe urma cand n-o sa mai suga.
madalina cum am spus, nu vrea lichide, nici macar suc de fructe totul e cahh, am incercat sa-i fac ceai de musetel si apoi lapte din el, in loc sa pun apa puneam ceiul si nici asa n-o ajuta si facea si fite sa bea lapticul pt ca avea alt gust

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

bunnnn, atunci ma duc la farmacie sa iau vibrocil , intrebare: cat si cum administrati? am citit un prospect pe net si zicea o picatura in fiecare nasa de 2 ori pe zi! asa ati facut si voi?

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

am vb si cu medicul! gata, am intrat in priza; si mi-a zis ca pot sa ii dau vibrocil asa cum spuneam 1 pic in fiecare nara de 2 ori pe zi,dar doar 3 zile max 5!!!(mada tu ziceai ca ii dai de 4-5 zile) si sa ii dau si cu pulmex baby, cate o bobita pe piept si spate tot de 2 ori pe zi! sper sa scapam ca o iau pe aratura!

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hello
eu eram pe acasa si imi cam frigeau dejtele sa intru, dar am avut ceva probleme cu conexiunea...se pare ca e de la noi, de la router, acum merge dar pe cablu, nu pe uaierles...

multumesc tuturor pt urarile de ieri

Iulik wow, asa surpriza mai da ce bucute apetisante are Bruculica

Aricel nu ma mai satur sa revad pozele cu Maria, este o minunatie de copil, daca nu as fi impotriva acestei "practici" ti-as zice s-o inscrii la vreo agentie de fotomodele

X_ggg se pare ca bebeii nostri devin din ce in ce mai solicitanti, sunt si mai agili si mai greuti...nu este vina ta, os a fie bine puiul

Irina multa sanatate lui Andreiutz, sa treaca mucisorii cei urati

Mada nu mai stiu daca am comentat si pe picasa, ca la unele persoane pot, la altele nu, oricum vroiam sa-ti zic ca Iri e un scumpel si tu o frumoasa cu Aida am mai vorbit eu mai demult, era doar f ocupata...si acum o mai vad pe mess, dar nu vreau s-o deranjez....

Vik nu-ti mai face procese de constiinta, eu sunt sigura ca daca nu era musai nu te duceai tu la munca...si mai sunt sigura si ca Isabela va creste f frumos pt ca in timpul in care stai cu ea simte din plin dragostea ta

Alex imi pare rau ca iar a vomitat Zeina, daca ai facut tu legatura cu branzica, incearca sa nu-i mai dai diseara si vezi daca asta e cauza....

Ebru doarme a doua tura pe ziua de azi afara...am reusit si eu asa sa aspir juma de casa nici e nu prea bea apica, ii mai dau eu cu lingurita dar la un mom dat incepe sa-mi impinga lingurita...iar cu biberonul nu mai stie, sta si-l roade, nu trage din el, ii mai curge asa de la sine, dar jumate e pe ea

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

va salut

Stiti cumva ce sa-i dau lui Davidelu care face caca imprastiat de o ora.....?
L-am schimbat deja de 3 ori, face apa aproape :(
I-am dat de dimineata niste pepene galben dar special am bagat si niste cereale in el ca sa nu fie laxativ asa puternic dar uite ca s-a intamplat.
Acum la pranz i-am dat mancarica lui clasica de legume cu carnita de vita si i-am mai facut 3 lingurite de cereale dinacelea cu orez si le-a haplit.
Deja a mai facut si in timpul mesei.
Deseara nu-i mai dau nici iaurt si nici fructe si ii mai bag o portie de cereale cu orez.
Alte idei ?
Oare ar fi mai bine sa-i fac pilaf asa normal de oameni mari ? adica orez fiert sau o fi aceeasi dracie cu cerealele ?
Va multumesc

si 1 Mai muncitoresc fericit

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

lutoniana numai noi nu avem noroc sa-si faca efect fructele
si eu stiam ca orezul fiert e bun, sau chiar si apa in care a fiert orezul, sa-i dai 2-3 lingurite. morcovelul fiert parca prinde intestinele. Sanatate multa lui Daviducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

va salut

Stiti cumva ce sa-i dau lui Davidelu care face caca imprastiat de o ora.....?
L-am schimbat deja de 3 ori, face apa aproape :(
I-am dat de dimineata niste pepene galben dar special am bagat si niste cereale in el ca sa nu fie laxativ asa puternic dar uite ca s-a intamplat.
Acum la pranz i-am dat mancarica lui clasica de legume cu carnita de vita si i-am mai facut 3 lingurite de cereale dinacelea cu orez si le-a haplit.
Deja a mai facut si in timpul mesei.
Deseara nu-i mai dau nici iaurt si nici fructe si ii mai bag o portie de cereale cu orez.
Alte idei ?
Oare ar fi mai bine sa-i fac pilaf asa normal de oameni mari ? adica orez fiert sau o fi aceeasi dracie cu cerealele ?
Va multumesc

si 1 Mai muncitoresc fericit

Luto fa-i orez fiert cu morcov(fiert).Sau da-i zeama de morcov fiert,sau doar morcovul fiert pasat..am inteles ca e ff bun in situatii din astea(povestea si Liliana la un moment dat parca)Bafta multa si sper sa-i treaca repede! Pup Davidelul cel activ

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

Bely, ce rau imi pare ca-i asa de constipata Patri , pacat c anu accepta fructele crude ca alea au efect rapid , niste para cu cereale eventual ,zic si eu dar nici a mea nu le vrea

Luto , dar banana ai incercat ? ca aia e buna la diaree
si Izabella a facut azi de 3ori dupa ce ieri nu a facut deloc ; si chiar incerc acuma niste banana cu mar sa-i dau poate cateva lingurite macar sa inghita

ieri nu am avut nici un succes cu compot de mar si cereale ; iar azi nici asa cu legumele asa ca i-am adaugat o lingurita mica de petit suisse in pireul de legume , nu era foarte incantata si cu chin a mancat cateva lingurite

noi am scapat de muci cu apa de mare , Sterimar cu cupru si zinc ; e speciala impotriva micilor infectii din nas dar si asa a durat mai bine de 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

multumesc fetelor, ii bag la masa de seara un orez cu morcovi ca acum nu mai papa ca e satul
Sper sa fie bine.
Ii dau apa multa sa nu se deshidrateze.

Mergi la inceput