""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *139*""

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Am vazut-o pe frumoasa Natalix care e o scumpica si gatita frumos,l-am vazut si pe Alex de Raluk care a crescut si din poze pare un baietel tare cuminte si ranjit si am vazut si eu poze de la intalneala fetelor la Techila care cred ca a fost super intalneala cu atatia bebici
Baiatul meu doarme de 2 ore jumate si nu da nici un semn sa se trezeasca,vai vai ca nu-mi vine sa cred ce copil cuminte am,de multe ori ma plictisesc pazindu-l.Noi tot timpul papam fructele dupa 12 ca el asa doarme.
Vad ca voi ati iesit afara ca e pauza pe forum,o sa ies si eu cu piciu dupa ce se trezeste asa ca va si ne vedem diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Buna gasca
Vin si eu sa ma plang, aseara fata mea era asa de constipata de a inceput sa transpira incercand sa faca kk si cum tot nu reusea a inceput sa planga si eu cu ea cand am vazut cat se chinuie si eu nu pot face nimica, noroc cu bebegel dar a trebuit sa-i pun 2 tuburi s-o ajut sa alunece mai usor, am crezut ca se rupe toata..nu stiu ce ia put prinde asa de tare intestinele ca doar 2 zile a avut in care nu a facut scaun, numai stiu ce sa-i dau si ce sa-i fac: fructele crude nu-i plac, cele din borcan n-o ajuta,ii dau legume verzi evit morcovul si tot nu-i dau de hac constipatiei ásteia. Zilnic chiar nu vreau sa folosesc supozitoare/bebegel. Imi vine sa-i iau campii
selen multumim. La multe lunite si lui Ebru
ce mai? deja avem adevarate domnisoare. Tare mult ma bucur ca ati venit cu vesti bune si ca totul e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Si cum ziua imi mergea oricum bine, ne adaugam si noi clubului BUF!
A picat din pat pe parchet, de sub mana mea, si s-a lovit la arcada atat de rau incat cred ca o sa aiba un ochisor vanat!Sunt o mama denaturata!

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

salutare, salutare!
declar oficial ca urasc mucii!! nu mai pot nici eu si nici andrei! cand aude aspiratorul nu stie incotro sa "fuga"; cred ca daca ar putea ar fugi in jos pe scari. si parca cu cat scot mai multi cu atat se aduna mai multi; cedez psihic! la jumatate de ora merge aspiratorul; pun ser si aspir, pun ser si aspir... oare nu se va termina niciodata? in rest, va doresc un wk cat mai placut tuturor si in special celor care fug de acasa , ca tare m-as da si eu fugita, dar ... asta e ... alta data...

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

x_ggg, imi pare rau pt BUF, pup fruntica piticului, nu esti de loc o mama denaturata, ei sunt asa de rapizi de tii se pot smulge din brate, se intampla! incearca sa te calmezi sa nu trimiti starea ta lui pitic

Mergi la inceput

scuze, nu era intentionat sa scriu cu litere negrite, am uitat sa ies din cratimile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Bely, multumesc.Dupa vreo 10 min de urlete din alea isterice, cu lacrimi innodate in barba, si cu reprosuri la mine dai-dai-dai....l-am pus la piept si acu a adormit. Sper sa nu fie si altceva, l-am apasat peste tot, gadilit, nu pare sa il doara....oricum, cu o vanataie se alege sigur ca e rosu locul, desi i-am pus o lingurita rece acolo si nu s-a umflat.
Stiu ca si tu ai probleme cu constipatia cu cea mica. Nici noi nu reusim in niciun fel sa rezolvam. Un lucru se imbunatateste: incepe sa guste apa, direct dintr-o sticle de jumatate de plastic Poate va fi mai bine. Noi tot cu supozitor rezolvam, la noi bebe gel nu exista in forma de la voi.
Te pup

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

BELY de ce nu incerci sa-i dai niste ceai de musetel?stiu ca ajuta mult sa faca cacuta,imi pare rau ca va luptati cu constipatia
X_GGG imi pare rau de cazatura lui Rares,sper sa nu se invineteasca ochisorul iar in ceea ce prveste faptul ca esti o mama denaturata vb prostii,se intampla si nu avem cum sa evitam asa ca stai linistita ca tu esti cea mai buna mamica
MAMIDEANDREI si eu m-am saturat de muci,atat la mine cat si la Iri,vad ca deja mergem spre bine ca i-am dat vibrocil,Nici Iri nu suporta aspiratorul dar eu zic sa-i bagi doar de doua ori ser,aspiri si gata,oricum serul ala va mai curge putin si il stergi cu un servetel.E normal ca bagand ser sa ai ce trage asa ca lasa copilul pana vezi ca dau iar afara,hai capul sus ca scapi si de ei
Eu l-am trimis pe Iri afara cu mama si imediat ies si eu.Apropo de culori la copii,baiatul meu e imbracat cu salopetica mov si plovar cu mov-alb-verde dar i-am dat si rosu,galben,portocaliu si chiar si roz si mai aveam inainte si carucior rosu,deci toata lumea zicea ca e fetita,acum s-au obisnuit ca am BAIAT
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84
MAMIDEANDREI si eu m-am saturat de muci,atat la mine cat si la Iri,vad ca deja mergem spre bine ca i-am dat vibrocil,Nici Iri nu suporta aspiratorul dar eu zic sa-i bagi doar de doua ori ser,aspiri si gata,oricum serul ala va mai curge putin si il stergi cu un servetel.E normal ca bagand ser sa ai ce trage asa ca lasa copilul pana vezi ca dau iar afara,hai capul sus ca scapi si de ei

mada , ser ii pun de 3 ori pe zi, dim, la pranz si seara, dar si in rest ii curg lumanarile...si cateodata nici nu poate respira de cat are acolo...zici ca merge mai bine cu picaturi vibrocil? oare nu dau dependenta? zic si eu

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

mada , ser ii pun de 3 ori pe zi, dim, la pranz si seara, dar si in rest ii curg lumanarile...si cateodata nici nu poate respira de cat are acolo...zici ca merge mai bine cu picaturi vibrocil? oare nu dau dependenta? zic si eu

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

MAMIDEANDREI nu cred ca dau dependenta,eu ii dau cam de 4-5 zile cu ele,dim si seara dar e vizibil mai bine caci inainte stateam numai cu servetele si pompita chiar daca il aspiram de 2 ori

Mergi la inceput