""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *139*""
Raspunsuri - Pagina 15
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Deci nu e nici un mail de la tine, ca fac cu nervii aici! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Acum e
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
alex25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
Acum e If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Cu mine nu te pui, am luat un mail din urma, am sapat si tot am gasit! Frumosi sunteti cu totii!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
x_ggg spune:
Neata!
SUnt treaza de la 6, dar am zis sa nu stric traditia si sa o las pe Alex cu cafelutele
Pot sa dau si eu vine pe dinti? Baiatul meu ma tampeste. E marait, frasuit, nimic nu ii convine. Nu mananca, nu bea apa, nu vrea sa doarma.Asta de ieri. Mi se pare ca arata ciudat, parca il framanta ceva..si nu stiu ce... Noaptea se foieste, tzatza nu ii mai place, se enerveaza Dar dintii afurisiti nici macar nu se vad, nu e nimic inflamat..oare ce are puiul meu? Febra nu are, l-am ajutat si cu kk dimineata cu un supozitor si a facut un carnacior tare si urat
Nimic nu il multumeste. Si eu alunec usor spre depresia care afecteaza din ce in ce mai multe mamici.
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
hepilica spune:
Salutare!
Azi eram cu Maia afara si draga de ea tot canta. E fascinata cand ajungem in dreptul padurii si vede copacii inalti. Incepe si-i saluta pe limba ei, se cearta cu ei, se incrunta la ei, apoi le zambeste... e totala.
Cu aceasta minunata ocazie, in aceasta minunata zi, in acest inceput de w/e insorit...s-a gandit ea sa-mi faca o surprizica si a zis ta-ta .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Cu aceasta minunata ocazie, in aceasta minunata zi, in acest inceput de w/e insorit...s-a gandit ea sa-mi faca o surprizica si a zis ta-ta . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Stiu ca rad ca proasta la chiloti dar nu ma pot abtine
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
mary_07 spune:
Buna dimineata mai spre amiaz
La multe lunite sarbatoritilor de azi
Maia,felicitari puiule pt "ta-ta"
hepi,referitor la ce ai scris ieri,te inteleg atat de bine....si eu de multe ori simt asa.
Ma bucur ca au sarit fetele in ajutor,sa te cheme in parc,eu in locul tau deja as fi aranjata,dichisita si as iesi pe poarta.Ce mi-as dori si eu sa am cu cine ma intalni asa in parc....
Fragutza,Natalia e o scumpa,cu 2 parinti tineri si frumosi
Distractie placuta celor ce pleaca de 1 mai va invidiez
Noi cel mai probabil vom sta acasa...mai ales acum dupa ce-a murit si bunicul lui Calin,nici lui nici cumnatei nu le arde de mers pe la cabane ....
Maine joaca si Steaua in Alba Iulia si Calin nu poate lipsi in ruptul capului
Asta e...om recupera noi mai incolo...
Iuliko,te tare si abia astept sa vad daca le-a placut tiramisu musafirilor
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
hepilica spune:
Citat: | ||
Stiu ca rad ca proasta la chiloti dar nu ma pot abtine If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
...nici eu!
auzi? ai ceva tare prin bar? hai ca seringa am eu.
h.
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui hepilica
...nici eu! auzi? ai ceva tare prin bar? hai ca seringa am eu. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Are fata, cum sa nu are Vin si tuica made in Snagov..si daca se termina am nonstopul langa mine, ce dracu'
Auzi, da' dup-aia vii cu mine la mall sa fac o reclamatie? Ca mi-am luat colanti ieri si azi m-am imbracat cu ei sa-i arat la sotz si s-au rupt.
Edit: in caz ca va intrebati..nu, nu s-au rupt din motiv de s, e plus x salbatic
hepilica spune:
Citat: | ||||||
Are fata, cum sa nu are Vin si tuica made in Snagov..si daca se termina am nonstopul langa mine, ce dracu' Auzi, da' dup-aia vii cu mine la mall sa fac o reclamatie? Ca mi-am luat colanti ieri si azi m-am imbracat cu ei sa-i arat la sotz si s-au rupt. Edit: in caz ca va intrebati..[b]nu, nu s-au rupt din motiv de s, e plus x salbatic [/b] |
...eeee, nu! hai, ma lasi? crezi ca am imbatranit degeaba? sau crezi ca m-am nascut ieri?
nebunaticilor! mai, dar va plac d-astea grele.....
mai lasati bautura asta ca aveti un copil de crescut.
doamne, doamne!
h.
Multumesc lui DD.
madalina84 spune:
Neatza fetele
ALEX multumim de cafeluta,imi pare rau ca Zeina iar avomitat,daca banuiesti ca branzica e de vina incearca sa-i schimbi ora,eu ii mai bag branzica si in fructe sa sti si-mi mananca destul de bine,incearca asa si seara da-i iaurt cu cereale
HEPILICA felicitari pentru ta-ta,chiar daca nu a fost mama.Apropo de chestia cu ta-ta eu am zis in gluma ca daca zice ta-ta prima oara ma fac ca-l uit in avion si tacso a zis asa sa faci ca ma duc eu sa-l iau.
FRAGUTZA imediat ma bag sa ma uit la poze,multumesc ca ai fost asa rapida
MARY lasa mami ca nici eu nu ma duc nicaieri asa ca probabil o sa fim pe afara cu copii sau aici pe forum
Deci baiatul meu a dormit de aseara de la 10:30 pana azi la 9 cu o trezire la 11 de leganat 5 minute si una la 2 de papat,l-am culcat iar la 11 fara ceva si acum doarme si mai dormeam si eu dar a venit mama.