""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *139*""
Raspunsuri - Pagina 13
alex25 spune:
Pfiuuu, ce bine a fost in parc cu Monica...sa iti dea Dumnezeu sanatate ca ai venit. Hepi sa stii ca solutia cu iesitul in parc e fooooarte buna, chiar daa nu iti vine sa crezi, macar cateva ore uiti de rutina, si fetele sunt extraordinare...serios, pune treaba asta in aplicare...ca vin si io!
Ioanna la penultima masa am pricepit, dar branza atunci unde o mai dau? Nu, ca vorba Hepilicai, sunt inteligenta intruchipata, stiu.
Fragutza eu zic ca e ok daca asa vrea ea sa pape, serios.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
selen80 spune:
Hepi, Ioanna zicea ca a pus o lingura mare de smantana la 500 ml de lapte...dar nu am aflat cum a iesit inca....sper sa intre Ioanna mai binedispusa si sa ne zica...
mai, Natalia e "paunul familist", nu puiul
o sa incerc si eu maine sa mananc ceva in timp ce-i dau legumele
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Ioanna81 spune:
am mai vazut ca Ebru este perfecta (ceea ce stiam deja) si Alessia este iepuras (asta nu stiam)
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Ioanna la penultima masa am pricepit, dar branza atunci unde o mai dau? Nu, ca vorba Hepilicai, sunt inteligenta intruchipata, stiu. |
esti asa de simpatica eu alternez. de exemplu aseara i-am dat mamaliguta cu branza de vaci d-aia descoperita de Hepi la Mega si cu un pic de iaurt. in seara asta i-am dat iaurt cu fructe. branza poti sa i-o dai si cu piure de cartofi cred eu.
Pataniile noastre
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui selen80 Hepi, Ioanna zicea ca a pus o lingura mare de smantana la 500 ml de lapte...dar nu am aflat cum a iesit inca....sper sa intre Ioanna mai binedispusa si sa ne zica... |
nu mi-a iesiiiiit
o sa incerc si eu maine sa mananc ceva in timp ce-i dau legumele |
uite ca la asta nu ma/m gandit. ce toanta sunt! ca atuni cand mananc ma soarbe din priviri, si la masa cand gust dinpapica lui sa nu fie fierbinte e foaaarte atent la ce fac!
Pataniile noastre
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Haideti ma ce dracu, sunteti prietenele mele..sa-mi spuna cineva ca se vede clar ca copilu' meu e fetitza If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Haide måi ce naiba..ma pui så las tiramisu de izbeliste si så intru så iti spun ca mai fetita de cat Natalixul nu exista..Normal ca seamana cu o fetita ..Nu cred ca acei uameni au copii pt ca daca ar avea ar sti bine diferenta.Of,of måi måi
Va pup fetili!!
La multe lunite nora mea iubita!!!Wow 8 lunite..esti fetita mare de acum, asa cå uite ce surpriza ti-a pregatit Brucu.Scuze ca nu s-a hotarat la o costumatie anume asa cå...
Manga, La multi ani cu sånåtate!! Te pup dulce si iti doresc o zi frumoaså alaturi de cei dragi!
Fetelor multumesc ca ati intrebat de noi, dar la fel ca si Luto ma gandesc så trimit si eu o cerere la psihi-hi-hi..Si suntem mai mult pe afara ca a venit in sfarsit si la noi primavara!
Am citit mai tot de pe telefon dar nu apuc så scriu ca ba se trezeste Brucu(fiind afarå, tre så o luam din loc), ba incepe un vant de ne ia pe sus si tre så fugim spre caså.
Vå pup si ne mai auzim!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
madalina84 spune:
Buna seara fetele
ALEX felicitari pentru dintisor,ma bucu ca te-ai simtit bine in parc cu Monica
SELEN stiam ca o sa veniti cu vesti bune,bravo.sa creasca mare si frumoasa Ebruska
FRAGUTZA crede-ma pe cuvant ca fetita ta seamana cu o fetita si inca una frumoasa foc
HEPILICA imi pare rau ca si tu intri in grupul fetelor care nu au o stare tocmai buna dar sper sa se rezolve si la tine
IOANNA bine ai revenit,inca o mamica care a scapat de stare proasta
IULIKA ma bucu ca am citi vesti si despre voi,vad ca esti in pregatiri pentru musafiri cei speciali,asteptam poze
Of ca s-a trezit piticu si mai are un pic si sparge telecomanda la cum da cu ea de patut,revin
vik-cj spune:
No seara buna fete dragi!
Intru AZI sa o felicit pe Maria: Mangulici draga LA MULTI ANI! SANATATE, FERICIRE SI TOT CE ITI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA!
La Multi Ani EBRU! Esti o minune mica frumoasa tare! Sa cresti mare!
Nici nu am mai apucat sa felicit in ultimele zile sarbatoritii dar ma scuzati voi fetelor nu e asa? Eu efectiv ma scurg din picioare si pic seara lata de obosita ce sunt. Si noaptea nu pot sa dorm de oboseala si de procesele de constiinta ca ma duc la scoala 3 zile/saptamina si imi neglijez copilul ...asta e...ma ia si pe mine vad ca depresia ...dar e de alt tip!
Vad ca au reaparut fete dragi: Biaz, Mada, Miha84, Luto, Manga, Cristina si Nela .
Noi vroiam sa plecam azi din Cluj dar bineinteles ca inca nu au terminat masina sotului (sotz e plecat cu masina mea), de aproape trei saptamini e in service , mi-au promis ca miine la 2 e gata sa pot si eu sa ies un pic ca altfel o iau razna!
Elle...nici noi nu avem dinti, Isabela roade tot si scoate niste tipete de imi termina urechile (asta e mai nou)...ma gandeam azi daca nu e cazul sa o duc la neurolog...dar vad ca si altii au in program tipete...deci ma linistesc. Dar ma bucur ca in sfarsit da semne ca o intereseaza mersul de-a busilea...azi si-a descoperit pozitia in genunchi si a tot practicat la ea cu spor! E o dulce ...
Daca nu mai apuc sa intru va doresc un weekend linistit si insorit!
Va, noapte buna!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
aricelul spune:
Buna seara,
s-au incarcat destul de greu paginile de la forum, astfel incat pana am reusit eu sa citesc ceva ...m-a cam luat somnul ...
In primul rand vreau sa le urez sarbatoritilor de azi "La multe lunite !!! Ebru si Radu Stefan, multa sanatate si mult noroc
Multumesc fetelor pt urarile de ieri, am ramas datoare cu ceva
De asemenea multumesc tare mult si pt comentariile de pe picassa pe care abia acum le-am vazut sunteti niste dragute
Anamaria bine ca mi-ai spus ca nu recunosteam numele ... iar la capitolul "cereri", oficial esti prima ....
Fragutza, Selen si noi am patit la fel ...eram in parc cu Maria si era imbracata cu o geaca verde inchis, iar cineva mi-a zis ca ce baietel dragut am ...cu toate ca avea caciulita rosie, carucior rosu, etc .... ... probabil ca asa o sa fie in fiecare iarna daca nu i se vede parul sau eventual cerceii....sau sosetele
Sa nu uit ... la multi ani Manga
Nela, Ana este o fetita tare simpatica, multa sanatate si sa DD sa pape bine bine de tot
_
Maria (28.08.2009)
aricelul spune:
Selen ma bucur tare mult ca Ebru e bine ...de fapt nici nu se punea problema sa fie altfel, ca la cat de energica si ambitioasa este ... era clar ca totul este in regula ...
Wow ...abia acum am vazut cat e ceasul ...gata ma duc la nani ca puiul doarme de doua ore si la 7 avem trezirea si trebuie sa fiu fresh ...va pup si o noapte cat mai buna !!!!!!!
_
Maria (28.08.2009)