""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *139*""

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Selen, n-am facut io mami iaurt cu smantana!

A fost tare tanti cu funditza la sosete

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Hepi, fetitza mea nu prea mananca. Insa am descoperit ceva magic..mancam eu pizza intr-o seara si o vedeam ca tot inghite in sec..am ras repede un mar si l-a mancat pe tot, ma. Insa surpriza a venit peste noapte ca nu s-a mai trezit decat de 2 ori..Si am continuat si serile urmatoare..

Acum nu stiu dc e chiar bine ce fac..ea mananca pe la 10 putin fruct, cateva lingurite, la amiaza tot cam 5 lingurite de legume si seara un mar ras cu 2 lingurite de cereale.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

SUPEEER TARE! Pe bune? Moaaama, mi se pare chiar tare "magia".
Pai, de ce n-ar fi bine? Auzi, eu m-am cam saturat de toate "schemele". Pana la urma copilul tot cum vrea el face si important este sa ne mai ascultam si instinctele sau...sa-l ascultam pe el, pe copil...fetita in cazul tau . Bravos! Ce ma bucur! Si excelent ca il dai cu cereale. Si s-a trezit doar de 2 ori noaptea....

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

...apropos, Fragutza cum ti-a iesit iaurtul cu smanatana?? ma gandeam si eu sa-i fac asa, ca ala simplu, doar din lapte prins iese mai acru si nu cred c-o sa-i placa....

selen, era sa sar pe fragutza sa-mi zica si mie reteta. ma selen, tu ai facut mami iaurt cu smantana , eu la tine am auzit. ziceai tu zilele trecute cand intrebam eu. ai zis ca ai facut cu smantana si chiar vroiam sa te intreb cum ? eee? cum?
doaaamne, cred ca nu numai eu sunt dusa cu pluta .

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

mai, dar eu am raspuns cuiva care zicea ca a pus la facut iaurt cu smantana si asteapta sa vada cum iese...de ce retinusem oare ca Fragutza??

eu am facut cu o lingura de iaurt si una de smantana, la un borcan din ala mare cu lapte cald (cam la 40 de grade)...si vroiam sa stiu cum a iesit exclusiv cu smantana....
ma duc in urma sa vad cine ca mor de curiozitate

si...Hepi, de-abia acum ti-ai dat seama ca nu esti numai tu???

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

and the winner izzzzz IOANNA!!!! ea era cu smantana

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

selen, hai ca astept si eu reteta cu smantana, daca o gasesti.
vreau si eu sa incerc.

eu astept sa se trezeasca maia si tocmai i-am preparat iaurtul cu banana. e atat de buuuuun.

fragutza, mi-ai dat o super idee cu mancatul. maine la pranz servim amandou masa, ca fetele. si mi-am amintit ca la fel se uita maia la sot intr-o seara cand manca in fata ei mere (ca sot mananca 2 kile odata). si i-a apropiat un mar de gurita si a inceput sa-l linga .
stii ca astia de la "agricola" care vand pui, au scos acum "PUIUL FAMILIST" care are 4 pulpe in punga: 2 pt copii, 2 pt parinti...chiar asa scrie pe ambalaj. m-am amuzat uitandu-ma in oferta de la Plus. vezi, si natalia e "puiul familist", vrea sa pape cu familia .
ia sa vezi ca si maia tot familista este .

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Normal ca acum vine si intrebarea

Fetele cu 4 mese pe zi ajutati-ma si pe mine cu ceva idei...cam cum arata mesele la voi?

Ceva genul asta ar fi ok?

09:30 - bibe 180-210 + 1 cupa cereale
13:30 - Legume cu carnita/ou/ficatel
17:30 - Fructe cu branzica
21:30 - bibe 180-210 + 1 cupa cereale

Ce ziceti? Sau mai exact, la voi cum e? Si iaurtul unde il bagam?? Hai ca acum sunt in ceata rau.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

va pup fetelor

alex, noi papam iaurtul seara, la penultima masa.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

DEspre noi... suntem bine oarecum. Ne chinuie gingiile rau de tot dar nici urma de dinti inca. Se pare ca ramanem ultimii.

gresit! noi bramanem ultimii nici nu ne chinuie gingiile inca!!!!11

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

mai, dar eu am raspuns cuiva care zicea ca a pus la facut iaurt cu smantana si asteapta sa vada cum iese...de ce retinusem oare ca Fragutza??

eu am facut cu o lingura de iaurt si una de smantana, la un borcan din ala mare cu lapte cald (cam la 40 de grade)...si vroiam sa stiu cum a iesit exclusiv cu smantana....
ma duc in urma sa vad cine ca mor de curiozitate

si...Hepi, de-abia acum ti-ai dat seama ca nu esti numai tu???

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

io! eu am incercat da' nu mi-a iesit ca n-am avut rabdare si tot am umblat la el. mai incerc

Pataniile noastre

Mergi la inceput

noi am papat azi ciorbita de legume si pastrav cu piure de legume.. asta ultimul e cah asa ca pestele a ajuns tot in ciorbita! si cand vad ce gateste monica ptr domnisor. maine poate incerc si eu niste cartofi copti cu smantana, sa vedem ce iese.

Pataniile noastre

Mergi la inceput