""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *139*""

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza
In alta ordine de idei, am si eu o problema...aproape toata lumea vorbeste cu sau despre Natalia ca de un baietel..zic de oamenii astia care se baga in seama pe strada sau la magazin..E drept ca n-o imbrac numai in roz si nu are nici par nici cercei...dar totusi, mie chiar mi se pare ca seamana a fetita

Haideti ma ce dracu, sunteti prietenele mele..sa-mi spuna cineva ca se vede clar ca copilu' meu e fetitza

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:

Citat:
In alta ordine de idei, am si eu o problema...aproape toata lumea vorbeste cu sau despre Natalia ca de un baietel..zic de oamenii astia care se baga in seama pe strada sau la magazin..E drept ca n-o imbrac numai in roz si nu are nici par nici cercei...dar totusi, mie chiar mi se pare ca seamana a fetita

Haideti ma ce dracu, sunteti prietenele mele..sa-mi spuna cineva ca se vede clar ca copilu' meu e fetitza

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

... hai ma ca se vede, ce dracu? are clar trasaturi feminine, e finuta ca o fetita...seamana cu tine . e evident fetita!!!!!!!!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

monica ma bucur ca atomix este tot mai mobil si catarator .. asta e, unora nu le place de-a busilea. sa stii ca nici anna nu are dinti .. si e prapad cu ea ce tipa si isi roade pumnii. voi cate luni aveti de cand v-ati diversificat? super ca papati bucatele .. si eu voi incerca s-o obisnuiesc pe anna din timp ..

nela va pupam si noi! ce se distreaza ana cu tati al ei .. e o scumpa si are ochisori superbi!! am vazut si cat de incantata e bunica de anita .. o soarbe din priviri.

alex da, iaurtul il poti da si la masa de legume, si la masa de fructe .. eu te inteleg perfect .. asa era eva .. fructe manca mai binisor insa nu se omora iar legumele .. sa nu le vada in fata ochilor .. si ce de combinatii si variante am incercat .. nu a vrut si pace.

cristinico distractie placuta la munte si vreme frumoasa!

miha noi iesim la broscute. la academie, intre blocurile militare e un parculet mic mic dar cu leganuse multe, e umbra, e verdeata. in romniceanu nu mai mergem caci e full si balamuc rau. la monitor mergem cand e mai uratel afara si nu stam mult.

selen ma bucur ca ebru e bine!!

fragutza papusica ta are fata de fetita! nu mai pleca urechea la toti neavizatii si neavenitii ..

last but not least hepi mami te inteleg perfect cu rutina asta .. din pacate, pentru moment, nu puteam evada din ea caci bebelasii sunt mici si tocmai ca au nevoie de rutina .. asta le place lor iar noi trebuie sa ne conformam. dar .. o evadare la cosmetica, coafor cred ca poti organiza. asa bine face la psihic o schimbare de vopsea, o manechiura mai fistichie (care ti se va strica in 2-3 zile insa merita ..) mai ai rabdarica un pic si sa vezi cum o iei pe maia de manutza si colindati magazinele in mall .. eu cand mai merg cu eva, isi alege hainute de pe raft si ma intreaba "asta e buna, mami?" sau imi zice "asta e muoasa, mami, imi pace, o veau.." .. asa ca draga mea .. capul sus, pieptu inainte, ia o tigara si o cafea si va fi bine!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

mey, i-am dat ieri maiei iaurt. a fost naspeta naspetelor. l-am amestecat cu mar. phiuuu...a luat 4 lingurite si se tot stramba...
azi incerc cu banana, poate da norocul peste mine .

voi amestecati fructele cu iaurt, sau iaurtul cu fructe ? ce tare sunt! adica puneti fruct putin in iaurt sau turnati iaurtul in piureul de fructe? ma gandesc ca iaurt in piureul de fructe...nu se prea simte asa..., dar fructe in iaurt...se simte totusi gustul de iaurt. nu?

sunt un monument de intelepciune, se vede cu ochiul liber.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

voi amestecati fructele cu iaurt, sau iaurtul cu fructe ? ce tare sunt! adica puneti fruct putin in iaurt sau turnati iaurtul in piureul de fructe? ma gandesc ca iaurt in piureul de fructe...nu se prea simte asa..., dar fructe in iaurt...se simte totusi gustul de iaurt. nu?

h.

Multumesc lui DD.

Ma, eu gandesc in termeni de ..adica zic ca e ca la uischi cu cola..uischi e baza si cola asa oleaca sa-i ia din tarie

Deci pune niste fructe in iaurt!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

... hai ma ca se vede, ce dracu? are clar trasaturi feminine, e finuta ca o fetita...seamana cu tine . e evident fetita!!!!!!!!

h.

Multumesc lui DD.

Multumesc, mi-a venit inima la loc! Esti o prietena tare buna!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

h.

Multumesc lui DD.

Ma, eu gandesc in termeni de ..adica zic ca e ca la uischi cu cola..uischi e baza si cola asa oleaca sa-i ia din tarie

Deci pune niste fructe in iaurt!

...deci daca nu punei punctul pe "i" cu ultima propozitie, nu ma prindeam . stii ca eu nu le am cu bautura.

ma, asa m-am gandit si eu. initial mi-am zis sa-i pun iaurtul in piureul de fructe. apoi, mi-am amintit de david al lui luto a carei mancare preferata e iaurtul. de unde am tras concluzia ca baiatu' stie ce e ala iaurt. prin urmare am pus mar in iaurt.
azi incerc cu bananuta, maine cu piersicuta, poimaine cu alte fructute... si tot asa pana reusesc sa o imprietenesc cu acest aliment atat de naspa bun.

natalia, fetita ta , ce si cum mai papa?

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Fram la Natalie se vede CLAR ca e fetita! dar sa stii ca si pe mine ma intreaba multi/multe ce e....una in sala de asteptare la euroclinic ma intreaba "ce e, baiat?? a nu, fetita, ca am vazut o fundita la sosete" bun indiciu, nu?? daca n-aveam sosete cu fundita ce ne faceam?? intr-adevar, era acolo ffff cald, si o dezbracasem de camasuta, era intr-un body simplu alb, cu maneca scurta, jeansi si sosete....plus ca e si tunsa putin acum, si nici nu are trasaturi asa fine, ca Natalia adik eu cred ca ar putea fi un baietel cu trasaturi mai feminine asa

Hepi esti de coma si Fragutza iti tine isonul si eu zic ca daca zici: ii dau iaurt Maiei, pai iaurtul trebuie sa fie baza, nu? cand zici ii dau fructe, atunci e invers adik eu vad asa, dimineatza fructele cu ceva si seara iaurtul cu ceva ( bine ca mi-ama dus aminte, sa pun si eu la facut iaurt sa incep sa-i dau seara..)...apropos, Fragutza cum ti-a iesit iaurtul cu smanatana?? ma gandeam si eu sa-i fac asa, ca ala simplu, doar din lapte prins iese mai acru si nu cred c-o sa-i placa....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Angajati femei !!

CIA cauta sa angajeze un agent-asasin. La sfarsit, ramān 3 finalisti: 2 barbati si o femeie.

Testul final: primul barbat este dus lānga o usa , i se da un pistol si i se spune ca dincolo de aceasta usa , pe un scaun, se afla sotia lui.
--- Ucide-o!
--- Glumiti!? Nu-mi pot ucide nevasta!
--- Atunci nu este o slujba pentru tine!

Al doilea barbat primeste aceleasi instructiuni, intra īn camera si dupa 5 min de liniste, iese afara plangand:
--- Am īncercat, dar mi-e imposibil...

Vine rāndul femeii. I se spune ca trebuie sa-si ucida barbatul. Ia pistolul, intra īn camera si se aud mai multe īmpuscaturi, apoi strigate, troznete, lovituri īn pereti. Dupa 10 min, se face liniste, iese femeia obosita si transpirata:
--- Pistolul avea gloante oarbe, a trebuit sa-l omor cu scaunul!

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Hepi, fetitza mea nu prea mananca. Insa am descoperit ceva magic..mancam eu pizza intr-o seara si o vedeam ca tot inghite in sec..am ras repede un mar si l-a mancat pe tot, ma. Insa surpriza a venit peste noapte ca nu s-a mai trezit decat de 2 ori..Si am continuat si serile urmatoare..

Acum nu stiu dc e chiar bine ce fac..ea mananca pe la 10 putin fruct, cateva lingurite, la amiaza tot cam 5 lingurite de legume si seara un mar ras cu 2 lingurite de cereale.

Mergi la inceput