**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Azi de dimineata am mancat miez de paine prajita cu unt, am incerct si biluta de branzica de vaci (facuta de mine) dar fara succes+ suc de fructe 130 ml.

La pranz supa-crema de linte cu painica.

Dupaamiaza o sa incercam combinatie de supa pui + lintea ramasa.

I-am luat din piata si vanata..cum sa ii fac?

Mq asa zice pediatrul lui Oliver? fara suc? mmmm..mda..eu ii dau asa caci dac anu vrea fructe macar ia de acolo necesarul de vitamine. I dau dupa masa sau cand suntem afara si simt c aii e sete..nu am vazut sa ne incomodeze cu masa.

Noce..eu nu ii pot da laptic culcata, am sanii mici si imi e tare incomod...asa ca trebuie sa ma ridic in fund..adio leneveala,deci.

Ma fete, nu ati mai zic nimic de intalneala..eu propusesem 8 mai..adik maine....sa inteleg ca vrei intalneala zmeuricilor la un an de la intalneala burticilor , adik pe 16 mai?..ha?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

giova exact in Trento stam

motana lactacyd e gelul
am gasit deja mai ieftin pampers. pachete mari-maro nu au

pooh bia a fost ok pe drum, a mai bocit dar am lasat-o in scaunul auto

cum mai e balasz cu tzitzi?

uf, tre sa fug, e maraita asta mica, s-a saturat de brate, pe jos nu o pun ca e f rece, e numai marmura. iar singura nu sta. ma dispera casa asta ca netul e la birouri, bucataria sus, am mai lasat-o pe jos dar e f rece si tuseste. iar bia ma vrea numai langa ea

chiar ca ies acu, nu se mai poate cu ea

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Buna tufa
noce imi pare rau ca si voi va confruntati cu aceeasi problema, stiu ca nu doare dar e incomod pt bebe sa aibe ochisorul inlacrimat sau mai ales cand are si secreii galbene atunci e mai nasol. mare pt Filip(ce-mi place numele)
monitza ce nasol ca te-a prins otita si e dureroasa rau, insanatosire grabnica.Mmm te cred ca ai avut emotii cand ai vazut un bob mic batand cu o viteza mare
uliiasi exact asa i-am facut si eu masaj de jos in sus cu un unguent pe varful buricului degetului ca sa n-o deranjeze, asa aluneca rapid si ea radea, o lua sub forma de joaca. eu zic ca ai facut masajul corect, cel putin asa ne-a aratat si noua dra.
intusa o pe Bia sa-i treaca tusa. Si aici e moda cu gresia,marmura peste tot..vara e bine dar iarna e prea frig. Eu i-am cumparat Patríciei un covor puzzle cu cifre si il montez pe jos, pt ca e material cauciucat oarecum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Stefi a facut kk moale de s-a murdarit toata ce mai olita nu a reusit sa se tina,si a facut asade 3 ori.Mi s- facu t greata de am si . I-am fiert orez,sa-i fac laptele cu zeama aia.Eu am o durere de ureche de vine sa-mi iau campii,Stefi e mofturoasa,am vrut sa o dau cu gel pe gingii nici nu ma lasa sa o ating.Ufffff....cand vin ...vin toate ....Mac scuzati ca ma plang k o baba dar ma mai alin cand va scriu.

Blanca stiu ca iesa buna vinata la cuptor(o tai in doua cureti miezul storci putina zeama de lamaie pe ele,miezul il toci marunt si-l adaugi la calit in putin ulei sau unt cu o ceapa mica ,peste care adaugi putin suc de rosii,si cand s-a ingrosat umpli jumatatile de vanata cu aceasta compozitie .Spargi un ou si-l amesteci cu o lingura dev smatana si pui deasupra si le lasi la cuptor.Ies foarte bune)

Inutza de asta nu am vrut sa pun gresie decat in baie si acolo dc [uteam a inlocuiesc cu altceva nici nu ma gandeam.Stiu k e rece k asa a racit Stefi de Pasti la bunici ca au gresie aproape in toata casa.

Siacob usor usor o sa se invete acum vor mai mult sa stea la vericala si Stefi daca ar putea ar sta pe olita in picioare.

Bely sa zicem k sunt obisnuita cu dureril de otita dar, si sunt pe baricade dar oricum am momente de imi vine sa .

Ulliasi macar m-a ferit DD de dureri de dinti,nu am avut proble dar cu urechile din copilarie ma chinuie.Asta e..

A adormit si printesa mea in sfarsit.

5+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Saluatare!
Azi am fost si noi la medic pentru controlul de 9 luni. 10kg, 77 cm. Nu a mai luat nimic in greutate luna asta. Nici nu ma mir cu 30 scaune/saptamana. La examenul coproparazitologic nu a iesit nimic. Mai face doar 2-3 scaune moi, si in ultimele 3 zile nu mai facut noaptea. In schimb avem interzis la fainoase, paine biscuiti, orice. Doar orez avem voie, asta pt ca are niste bubite albe pe fata si brate. Mi-a zis sa o spal pe fata doar cu ceai de galbenele si tarate de grau, fara sapun, de 3 ori pe zi. Si cica bea prea mult lapte si sa incerc sa-i scot mesele de noaptea.
Trimit asta ca nu ma mai lasa printesa si mai revin io...

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

E sotul la calculator Asa ca eu tot cu telefonul m'am pricopsit.am zis ca scriu Mai tarziu,dar am citit msjul corinei si ma mananca "limba".cum adica mananca prea mult lapte??d'na sau d'nul dr nu stie ca laptele e BAZA pana la 1 an??mesele de noapte si le va scoate micuta singura parerea mea!!offf,scuze Corina dar nu m'am putut abtine.sa nu te superi da?gata fug sa imi iau baiatul in brate ca l'am lasat in patut sa scriu si plange.pup

Mergi la inceput

fetelor,,stiti k va spuneam k verisoara mea trebuia sa nasca la Iasi la maternitate,dar ii era frica de stafilococul auriu si s-a hotarat sa mearga la Suceava, si a nascut la 37de saptamani fara 2 zile,si copilasul nu respira corect se invinetea.L-au bagatla incubator si au zis ca este mai greu cu adaptarea.a nascut de doua zile,astazi l-au trimis de dimneata la matern in SUceava si acum La Iasi si k nu stiu de ce nu poate respira fara aparate,cu toate ca radiografiile si analizele sunt in regula.Sunt distrusi amandoi,ce ti si cu doctorii astia,zic k nu stiu ce are .Este posibil asa ceva ?In ce tara traim?Ce oameni avem langa noi sa te minta k bebelusul tau este ok si de fapt...Ahh..i-au dat Apgar 9 si au zis ca asta e nota cea mai buna.
Sunt revoltata,intrigata...

mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

monitza offfff ca mi-au ddat lacrimile cand am citit mesajul despre puiut, dar ea a nascut normal la 37 sapt. sau a fost indusa nasterea?. Doamne ajuta sa fie bine bebelusul, imi inchipui prin ce trec oarintii lui.
corinna voi stati bine cu greutatea dar si cu inaltimea, eu nu stiu daca ajungem la 10 kile cand o avea 1 an, dapoi acuma la 9. Si eu zic la fel ca nu exista prea mult lapte la bebici, doar asta e hrana lor de baza pana la 1 an.

Mergi la inceput

Bely a avut contractii,din ce in ce mai puternice ,regulate,s-a dus la spital,avea dilatatie 2,dar ea era programata la cezriana la 38 sapt, si a nascut prin cezariana nu natural.Si-mi spunea k maine se duce la Iasi cu sotu cu masina, k astazi nu i-au dat bilet de esternare.

mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

noce tot cartea asta de Spock mi-o gasise si sotul, asa ca nu am ce sa mai pun
Si cu olita fiecare cum i se potriveste, daca Filip deja stie ce urmeaza si face e super, mergi pe Elimination Communication atunci si te scoti mai devreme cu pampersii.
Eu daca nu am inceput in nici un fel (si nici chef n-am :D) atunci mi-a mers pe suflet ce a zis Spock despre pipi. Nu toate capitolele imi merg la inima, hehe, dar iau ce imi place si atat.

N-are cineva vreo carte de SEARS electronic?

Mai e cineva fara dinti in tufa noastra?

Nuah daca v-am zis, dar de cand a fost cu diareea Dari si i-am dat cu lingurita, deh, ca sa manance ceva... acu face mofturi nu mai vrea sa apuce. Daca ii dau cereal cu lingurita vrea!!!! S-o fi puturosit? Ca io nu am de gand sa ii mestec in mancare, sa puna mana sa pape singura, uof!

Mergi la inceput