**Zmeurici de iulie-august 2009 (38)**
Raspunsuri - Pagina 18
uliiasi spune:
Buna, mamici dragi!
Monitza, vin si eu cu un sfat. Si David la fel s-a obisnuit sa doarma cu mine in pat, de fapt si acum jumatate de noapte doarme in patutul lui, jumatate cu mine. Adoarme in patul mare, si cand e adormit il transfer la el in patut. Ce mai fac eu sa se obisnuiasca cu patutul: il mai pun in timpul zilei cand e treaz in patutul lui, ii mai dau cate o jucarie, vorbesc cu el, radem impreuna, imi caut de treaba prin camera ca sa ma vada, pun muzica, cantam, toata ideea e ca el sa stea in patutul lui sa se joace si sa se reobisnuiasca cu el. Deja reusesc sa-l mai las si singurel acolo si uita ca e in patut si incepe sa se joace. Azi de exemplu mi-a adormit somnul de la ora 11 singurel in patut, in timp ce se juca, lucru care nu s-a mai intamplat de foarte multa vreme. Si eu vreau sa-l obisnuiesc sa doarma toata noaptea in patutul lui, dar deocamdata suntem la stadiul de jumatate de noapte (sau mai putin), doar primul lui somn.
Noce, ti-am dat PM.
Ma duc sa strang rufele de pe franghie, am pus niste orez la fiert, pe care o sa-l amestec cu piureul de legume ramas de ieri si cu un galbenus, eventual si o lingurita de iaurt sau niste ulei de masline.
Pup!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
andreea_1979 spune:
Multumesc mult tuturor fetelor pentru urari ! Ieri nu am reusit sa intru pentru ca am avut musafiri , dar azi am recuperat .
Trimitem si noi cateva pozici http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/PozeLauraMariaDeZiuaMamiciiEi
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
MONITZA86 spune:
Ulliasi multumesc pentru sfat am sa incerc si eu asa.STefi se joaca in patut ,dar cand deja ii este somn plange si intinde manutele sa o iau .
5+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
uliiasi spune:
Am facut programare la clinica Oftapro la dr Daniela Cioplean, sa vedem ce zice de canalul infundat a lui David. Am mai citit una-alta, chiar sunt curioasa daca ne recomanda sau nu interventia respectiva. Am sa va povestesc.
www.oftapro.ro/blog/2010/04/28/obstructia-canalului-lacrimo-nazal-la-sugari/" target="_blank">http://www.oftapro.ro/blog/2010/04/28/obstructia-canalului-lacrimo-nazal-la-sugari/
nusy spune:
Buna,dragele mele,imi cer scuze ca n-am mai scris de foarte mult timp...de citit am mai citit dar nu reusesc sa tin pasul intrucat nu pot sta mult la calculator,nu ma lasa Ingrid...
Noi suntem bine, nu merge inca singura,doar tinuta de o manuta sau se tine ea singura cu o manuta de pantalonul meu si merge pe langa mine..are echilibru din ce in ce mai bun,dar nu are curaj inca sa plece singura...dintisori abia cei 2 de jos,si astia au iesit abia la 10 luni si 1 zi-primul,iar al doilea dupa 12 zile...de vorbit,nu spune nimic cu directie,dar nu-i tace gurita toata ziua...singurul cuvant pe care il spune imediat cum te aude ca-l pronunti este" cahhh"...repeta dupa tine,e haioasa tare..cu somnul,doarme uneori toata noaptea dar de cele mai multe ori se trezeste o data sa manance. La capitolul mancare stam mai prost...lapte bea cat cuprinde,dar cu solidele nu se prea impaca...cateva lingurite si gata...
Cand ma gandesc ca mai e o luna si face 1 anisor...nu-mi vine sa cred ce repede a trecut....
Va pupam pe toate si pe toti zmeureii si zmeuricile si va citim cu drag de cate ori putem!!!!
La multe lunite tuturor!!!!
Poze foarte noi(de ieri si alaltaieri)avem aici: http://community.webshots.com/album/577386837GFPSNs?start=96
uliiasi spune:
Nusy, ce bine ca ai mai dat binete. Tare frumusica e zmeurica ta, ce ochisori dulci are, si vorba ta...mai e putin si face un anisor, nu-mi vine sa cred.
Lorelay, te mai deranjez cu niste intrebari. Doctorul la care ai fost are cabinet particular sau lucreaza doar in spital? Ca a cautat sora mea pe net si nu a gasit informatii despre vreun cabinet particular. Si daca are, ai cumva un numar de telefon? Multumesc muuuult!
bely spune:
uliiasi am citit articolul si exact prin asta am trecut si noi, ne-am luptat cu ochiul stand vreo 3 luni, pana am dat de o dra. simpatica si mi-a explicat cum sa-i fac masaj si mi-a dat un tratament de 7 zile cu antibiotic picaturi si unguent, de o sapt. am terminat tratamentul si momentan suntem foarte bine, sper sa nu reapara
nusy ce frumoasa fetita ai si ce mare e, imediat faceti anisorul
blanca000 spune:
Ia uitati ce am vazut eu pe cantar azi ..mda..stiu ca er aimbracata si cu scutec pe ea..insa oricum suntem pe acolo.
Si aici cateva secventa de la baita de seara...
Eu franta iar..tot singura..J e inca cu cateaua la perfuzii..si e trecut de 22:00..saracul si el. Eu abia mai pot...vreau nani, insa pana nu vine el nu ma culc..uff sa se face puiul odata bine, azi erau la cabint vreo 5-6 catei cu aceeasi boala, cred ca misuna prin aer/iarba, habar nu am insa e nasol.
De dimineata Eva mi-a refuzat toate cele 4 feluri de mancare insa la pranz si dupa amiaza mi-a mancat bine legumele cu carnita si supa + vreo 200 e suc..sa vedem maine dimineata...uffff...
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
siacob spune:
Buna seara,
Intru si eu mai pe noapte ca numai asa am mai apucat sa citesc ce mai faceti.
ayda felicitari pentru , inca o data sa ai o sarcina usoara, sa ajungi cu bine la termen.
alinutza frumos foc Eric, e mortal pe trici. Noi inca nu am cumparat, ma gandeam ca va fi un cadou dragut cand va implini 1 anisor. Acum e innebunita cand vede in parc cate una, atata ce o admira si ii da tarcoale incat musai sa avem si noi, chiar daca in prima faza o va impinge
motana tareeee dulce Daris, si subscriu, buna de pupat
Blanca foarte frumoase pozele din prima vacanta a Evei, se vede ca i-a placut. Tu te plangi ca nu mananca fructele, eu ma lupt sa ii dau macar 50 gr de legume
Andreea tare zambareata Laurita ta
Cornelia ce cavaler s-a facut Vladimir de cand nu ni l-ai mai aratat!
Pooh, imi pare tare rau ca refuza zmeurelul , cum au spus deja fetele, poate cu rabdare treceti peste faza asta.