Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Doamne, btz, ma ingrozeste soacra-ta!!! Cum poate sa doreasca moartea sotiei fiului ei si a bebelusului?!?!?!

Si voi o sa stati in acelasi bloc cu ea??? Cam greu sa nu-l vada pe bebe!

Elena 24+ cu un cuminte

Nu puiutz,parintii lui sunt divortati de cel 12 ani,noi vom sta doar cu socru si sotia lui in bloc,mama lui e la distanta mare de noi.Daca ar fi sa povestesc intr-o zi prin ce a trecut saracu toata viata lui cred ca v-ati speria si nu m-ati crede.Cand avea el cam 11 ani a prins-o pe dansa cu altu in pat,i-a spus tatalui iar la divort dansa a vrut sa ii scoata certificat de nebun lui Ovidiu pentru a nu pierde in fata instantei.Am noroc ca e un om in toate facultatile mintale si nu i-a reusit ei faza cu carnetul.Asta e ceva doar o patanie,mai sunt multe de genul..

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Cine se aseamana, se aduna... nu degeaba lucreaza acolo unde lucreaza.

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Puiutz, si aici sunt distantele mari ca sunt spitale regionale si Norvegia e de la Polul Nord pana aproape de Danemarca iar spitale unul pe regiune, cam asa. Foarte rar sa nasca cineva tac-pac, in general travaliul dureaza ore bune, chiar si 2-3 zile .
Daca bb e foarte mare ramane de vazut mai aproape de termen. Mie de asa ceva mi-a fost teama si de aceea mi-au masurat copilul la 38 de saptamani, au calculat perimetrul capului iar mie mi-au facut radiografie si au calculat perimetrul interior al bazinului. De abia dupa o asa invetigatie poti afirma cat de cat ca nu are loc bb sa iasa. E abordarea inginereasca insa tot nu-i 100% in conformitate cu ce se intampla la nastere pentru ca nu se poate estima cat se va dilata bazinul mamei.

Si aschiuta are un fibrom care o supara. Al tau iti mai face probleme acum in trimestrul II?

Sheri, bafta la doctor, sa vii cu vesti bune!
Tina, la prima sarcina nici eu nu am riscat, l-am luat pana la 32s. La a doua am tinut cont de ce mi-a zis doctorul de aici ca imi garanteaza ca un col care a dus o sarcina 42s e bun chiar si micut. Si a avut dreptate. Nu pot decat sa te sfatuiesc sa discuti cu doctorul tau ca doar el te si consulta.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

puiutz..65 de km nu sunt multi..
inchipuie-ti ca la Brasov la clinica Eva vin mamici sa nasca si de la 200 de km..

24+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Ca tot vorbeati ce nasteri si marimea bebelusilor... Cumnata unei colege de munca, a nascut NATURAL zilele trecute un bebe la Giulesti de 4 kg si 900 grame... Hei, de asta ce ziceti? Curajoasa mamica si medicul, nu?

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 23+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Shery sa vii cu vesti din cele mai bune!!
Am auzit si eu cazuri, ce viteaza, cica daca esti inalta poti!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Fetelor o sa recuperez din urma, ca am avut 2 zile tare aglomerate la birou.
Pana atunci trebuie sa va intreb neaparat cate no spa se pot lua pe zi???

Am contractii nedureroase ff dese, cateodata ma apasa ceva jos de imi este si greu sa merg si burtica mea e tare mai tot timpul zilei. Ginecologul mi-a zis ca lui i se pare colul si mai scurt decat l-a masurat Iosup (34mm) si mi-a zis sa iau 2-3 no-spa de zi. Dar nu mi-a interzis alte chestii, si stie ca inca lucrez toata ziua.....
Dar vad ca fara efect cele 2-3 no-spa care le iau. OFFFF ce ma enerveaza ca mai vreau sa mai merg la serviciu dar nici nu vreau sa ma trezesc cu colul deschis sau fff scurtat sau doamne fereste nici nu mai zic de altele.....Sa ma simt raspunzatoare ca nu vine bebe la termen ca ma incapatanez eu sa muncesc.

Cred ca e si hormonul nevropat de gravida, ca acum daca simt burta tare si stiu si ca mi s-a mai scurtat colul, ma macina gandul ca poate ii fac eu rau lui bebe si nu o sa poata sta acolo pana la termen

Si pe deasupra acum dorm si tare rau noaptea...

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Ochidut trebuie sa ai o dicutie cu medicul si sa decideti riscurile impreuna! Colul scurtat spun astia aici ca nu mai creste, am intrebat 3 medici au spus ca nu au auzit niciodata sa creasca un col scurtat, ca poate o fi fost masuratoare gresita, dar aici pe forum am citit ca se lungeste, nu stiu ce sa cred, dar eu ca stan patitul te sfatuiesc sa iei decizii in totala cunostinta de cauza! Si sa ai in vedere ca perioada asta e una stresanta pentru col ca incepe bebe sa creasca in alt ritm si alta este presiunea, contractiile nedureroase nu sunt bune daca sunt mai mult de 4 pe ora din ce stiu eu!
Nospa mie imi este interzis pentru ca el calmeaza pentru mine sa nu simt si nu ii mai pot spune doctorului ce se intampla!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Ochidut, eu iau preventiv nospa si scobutil(e recomandat sa le iei impreuna) la 8 ore. Cand am avut contractii mai dese mi-am sunat doctora si mi-a spus ca le iau la 6 ore, in cazul in care funduletul nu mai suporta injectiile....
Ideal ar fi sa faci 5 zile, la 12 ore o injectie cu nospa si scobutil. Ajuta mult mai mult decat pastilele.
La injectia care o faceam seara bagam si o fiola de diazepam pe langa nospa si scobutil.

Cat despre col....ar fi bine sa stai mai mult in patut cu o pernuta sub fund.

Dar de ce nu reduci programul la 6 ore? sau macar 3-4 zile de concediu...

Multa sanatate!

tina 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

din cate stiu eu colul nu se mai lungeste-poate se face o confuzie intre faptul ca sunt cazuri in care placenta se ridica daca este apooape de col.
Acest lucu se intampla deoarece uterul creste inantea placentei!

la mine la 12s placenta era inserat jos (dar nu in ofificiul colului) si s-a ridicat acum este chiar ok!

Daca exista diferenta de cativa mm la lungimea colului se poate intampla de cum a fost pozitionat ecograful in mom analizei si de cum l-a manuit dr!

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ochidut, si eu eram in situatia ta, cu diferenta ca, dupa un timp, incepeau si ceva dureri. Mie medicul mi-a dat sa iau Gynipral 0,5 cate 2 pe zi. Eu nu le-am suportat. Am redus la o jumatate la 12 ore, apoi am luat doar dimineata. Acum nu mai iau deloc, dar asta pentru ca m-am mai linistit si nu se mai intareste asa tare burtica. Ai grija de tine.

29+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput