Prietene la bine si la greu - 6
Raspunsuri - Pagina 5
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot maai , avem un zimtisor de dintoc. puteti sa ne spuneti Capisonila Iepurila. mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009) |
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
laurairina13 spune:
Ava, noi sucu de mar il amestecam cu morcov si il dam cu lingurita, da mai mult e pe langa decat in gurita..Sincer tare as vrea sa il dau cu bibe din comoditate, si ca dureaza mai putin si in felu asta il bea si ea, dar mandra mea nu stie sa bea cu biberonu...Asadar ne enervam la lingurita..si ajunge de se plictiseste repede , iar urmarea...doar cativa ml bauti...20-30 ml..nici pe departe 100 cat ar trebui sa ajunga
Na bo, si la noi e la fel de pretentioasa mandra...........Si eu mi's cam putin dezamagita, ca o credeam o pofticioasa, dar de unde..ea lipaie 2-3 lingurite de alea mici mici de piure si gata..se face ca vomita pe urma..Cand mai citesc la fete ca is papaciosi si bat in masa dupa lingurita de papica, asa ma apuca o stare .....Asta e, fiecare copil cu ritmu lui, cu poftele lui...Le-om da noi de cap
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Cory_B spune:
Lumi_Richard - ms , da ..e si el un mic Albastrel. Nu am crezut vreodata sa am un copil cu ochi albastri. Eu ii am caprui-verzui, sotul caprui. Dar avem si bunici...Krelia - da,si eu sunt curioasa mai nou de surprizele din pampersi Acum face in fiecare zi dimineata, e ceas In sfarsit vad si eu ceva in pampersul ala de cand cu diversificarea. cand era doar alaptat era din an in Paste Eu zeama de legume cred ca ii ajuta la digestie, pe langa ce piureutze le mai dam noi e nevoie si de o zemuta acolo Eu inca nu am incercat-o.Poate saptamana viitoare. Oricum e o mare varza in capul meu cu diversificarea asta Azi i-am dat piure de mar cu suc de morcovi, ca se saturase cred de mar(desi nu o arata ) I-a placut la fel de mult.Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas
Alinus25 spune:
Ziua buna si de la noi,
Imi pare rau ca nu am apucat sa citesc din urma...tot la cap3 am ramas..., aseara tarziu am ajuns acasa, am hoinarit toata ziua...
Diana,Shtephy si eu ma bucur ca sunt alaturi de voi...
Piticii mei sunt bine, pe Dragos il chinuie dintii in continuare, Riana parca incepe sa se cuminteasca.
Intrebare: Am vazut un anunt la cresa Rianei legat de cursuri de inot intre 9 luni-4 ani. Eu asa da-o pe Riana, dar oare invata ceva la varsta asta sau e numai asa de balaceala?
O zi frumoasa
Alinus25 spune:
Revin: Mutumesc pentru trecerea in lista, vin cu o corectie, Dragos e nascut din 07.11.
na_bo spune:
Dymo- sa iasa repede dintisorii si fara maraieli prea multe
Ilinca- bine ai venit, pup bebe mancacios
Biara- mersi de retete
Andre- bine ca aveti pana la urma scaun, amuzant de citit, in realitate ..., sa te faci bine
Miany- ce bine ca papa puiul tau
Smarandita- faina aniversare, cu exceptia accidentului, bine ca a fost fara urmari grave
Monica 80- ce fetita curajoasa ai, bine ca s-a rezolvat oarecum si problema voastra
Krelia,Shtephi
revin
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
krelia spune:
Cuuucuuuuu
Va multu' foarte pentru premiu....asa de bine ma simt...ca in cl. 2a cand am luat premiul I ....in rest, 2 si 3..nah....ca doar trebuia sa le iau pe toate
Si tot vorbind de premii si de scoala...si amintindu-mi de votca lu' Lili ...mi s-a facut un dor de liceu....heheeee..ce vremuri ..(nu zic mai multe ca ma dau de gol )
Si pentru ca e 28...trebuie sa-mi urez NORA mea draga, Chiara
La Multe Lunite, frumoasa fata! tare.
(hai, fie, s-o pup si pe ma-sa, nah ... Cuscri drag!)
La Multe Lunite & Ani si pentru ceilalti sarbatoriti!!
Intrebare pentru parc ....daca las masina la intrarea de la Ambasada Chinei sunt way-off de unde trebuie sa ne intalnim noi?..strabat juma' de Bucuresti pana la nasturelu' ala, au ba?...sau pana la urma trebuie sa ajung la arc....??
(da, da, stau in Buc. ...da' nu prea am fo' singurica cu tutu-ul prin zona aia, si n-as vrea sa apelez la scutecele lu' fi-miu )(
Licurici, io nu-ti mai zic Laurici, ca deja esti plagiata...si tu esti..uuuniiicaaaa (ca-n reclama )..asa ca "se boooteeeaaazaaa roab'mnezeeeuuu Licuuuriiiici" (dar asta o sa te coste salopeta aia si palariuca )
Si localitatea nu e Costesti, ci Voinesti (langa Targoviste)..la Costesti s-au batut minerii
Mersi pt espicatiile cu supa....cand o sa-i dau in premiera dovlecelul, o sa incerc sa vad si eu..ce si cum...
Succes la banana!
Si pentru ca Albastrel a adormit pe la 10...e posibil sa pot ajunge la o ora rezonabila, in asa fel incat sa nu prind doar urmele rotilor
Lumi, super tare articolul.....la noi, timid..tare timid cu bancomatele. Cred ca pana acum avem doar de cartele telefonice, de cafea, de guma, de suc si chipsuri si de papa pt porumbei (am vazut je in Piata in Bv )
Simina, va va traiasca zimtisorul!
Mihamora, mersic!. Am inteles.
Stephy, inca odata, sar'naaa .
Am luat si eu calciu lactic sa fac banzica, dar as mai astepta un pic....sa-l mai obisnuiesc cu niste legumite mai intai
Lavi, bafta la vaccin si multam pt cafia!
Dankutza, idem si la mine, cand mai fug..simt mici furnicaturi pe interior. Probabil o fi....normal, la ce am "patit" noi acolo. Muschi taiat, zona sectionata (zise doctorita din mine )
(unde gasim revista aia cu ratzepturili pt copkii?)
Raluci, succes la doctorel, sa te intorci cu Bubu rezolvat!
Diana, ce sa fac si eu...ma luase valul...rau...dupa cum vezi...sau mi-o fi fost foame ...
Ce buna e apa plata dimineata, dupa ce inghit galbenusul
Ava, ce "onoare" ai avut...sa fii vecina cu madama....si ce pacat ca totul la noi se bazeaza pe "cine esti si cat lasi din buzunar"....cu ocazia asta mi-am adus aminte de un reportaj de la "Romania, te iubesc"...cu spitalele din Ungaria..in care se duc tot mai multi romani (cei mai multi din Ardeal, e drept, but still..).....ca la noi, ciu-ciu....ba nu stiu, ba n-ai fatza sa te opereze ei, ba te pun pe liste de asteptare si cand iti vine randul, esti tai-tai de mult...si tot asa...ca mi-am amintit acu' si de paralela ta, Lumi...cu bisericile vs spitale si iar ma apuca toate alea....greu cu civilizatia...si cu bunul simt....
Eu nu i-am dat suc de mar. Doar suc de morcov, cu lingurita.
Flavours, nu ai gasit nici un filmulet ajutator pe youtube, pentru caruciorul tau?
Natalia, nu fi tristuta, o sa-si intre si Amalia intr-un ritm al ei. Sau poate e doar o faza de moftureala. Uite, si Rares azi a facut nazuri la morcov cu mar, spre sfarsit mi-a tras niste urlete de nu-l mai recunosteam...asa ca, dupa vreo 3/4 de castronel papat, a trebuit sa ii mai dau nsite laptic, sa satur copilul. Ia-o incet, trebuie sa se obisnuiasca cu gusturi noi, doar n-o sa pape lapte pana la 18 ani si apoi sa treaca direct pe votca
Coque, felicitationes pentru zimtzishoran de dintuc!
Gata, azi facem pauza de placinte ca sa nu cada coca aia greu, la stomacele.
all!
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
Cory_B spune:
Ava ok, e mai usor asa. Nu prea stiu ce sa iti spun eu de sucuri pt ca am trecut peste ele si am dat direct piure Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas
ali762000 spune:
Buna dimineata si de la Cluj! Afara e urat si ploua poate dupa amiaza iasa si soarele.
Vreau si eu sa va intreb ceva pe fetele care au facut vaccinul de 6 luni daca l-ati platit? Ca doctorita mea a zis ca nu sunt fonduri si nu stie daca il primeste gratuit si atunci trebuie sa il cumpar.
In rest Mihai a descoperit ca poate sa se intoarca pe burta si se intoarce nonstop pe burta zi si noapte. Nu conteaza unde se afla ca e in pat, carucior, masa de schimbat, etc spre fericirea lui si spre disperarea mea.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia Licurici, io nu-ti mai zic Laurici, ca deja esti plagiata...si tu esti..uuuniiicaaaa (ca-n reclama )..asa ca "se boooteeeaaazaaa roab'mnezeeeuuu Licuuuriiiici" (dar asta o sa te coste salopeta aia si palariuca ) Si localitatea nu e Costesti, ci Voinesti (langa Targoviste)..la Costesti s-au batut minerii Mersi pt espicatiile cu supa....cand o sa-i dau in premiera dovlecelul, o sa incerc sa vad si eu..ce si cum... Succes la banana! Gata, azi facem pauza de placinte ca sa nu cada coca aia greu, la stomacele. [ |
da mah...vazui ca mi's plagiata...Da nu-i bai!!e mai mumos Licuriciu Da sa stii ca faci precum popii, ceri pe langa bani de pe chitanta si ceva pt 'locas'(a se citi salopeta si ciupilica)
Dispre Costesti-Voinesti am banuit io ca gresesc..de aia m-am si scuzat anticipat..
Si la faza cu placintele m-am prins io de ce ie pustiu pe forumache azi, va pregatiti toatele de ieseala la H., va sulemeniti, scoateti garderoba pruncilor la puricat sa alegeti cu ce ii imbracati pt promenade, las ca va stiu io
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici