Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Am trecut la hainute de gravida de vreo 2-3 zile.
De ce? este cam devreme nu?
Acum ce sa zic, nici la dublu test nu au putut sa-mi zica ce este ca nu statea cuminte si se tot agita prin burtica, dar vorba aia, sanatos sa fie!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Alexia, daca vrei nebuna cu hainele de gravida uite eu: la 5 sapt prima eco eram imbracata in pantaloni de gravida, si de la 6 sapt port bluze de gravi cu mesaje . Dar imi vin inca si blugii mei, pe care inca ii mai port.

10+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

JoAnn ai candida si ti s-a dat tratament in primul trimestru de sarcina?
Si eu am, dar doctora mea mi-a zis ca nu o putem trata acum ci in trimiestrul 2 si deci mie nu mi-a dat nici un tratament acum.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

chiar ma intrebam pe unde umbla gabriella.........

9+

Mergi la inceput

rala la mine nu este ca vreau eu sa port bugi de graviduta, dar cei normali pe care ii avem pana acum ma strang pe burtica, si stiti cum sunt blugii ca au partea de sus destul de tare si este incomoda daca devin stramti pe talie. Asa mai pot purta si eu pantaloni de trening care sunt si cu talia mai joasa, dar din blugii pe care ii avem nici o pereche.
Bine eu m-am si ingrasat 4 kg poate este si din cauza asta

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

eu inca insist la vechile haine sperand ca o sa am cu ce sa ma imbrac pana pe la 12 saptamani si abia atunci......... sa intervina cumparaturile din magazinele speciale

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Va multumesc tare mult pentru fiecare raspuns.
Eu sunt o tipa tare curajoasa, in general, lucrez cu oamenii, sunt specializata in a-i alina pe altii. Cu toate astea, aceasta sarcina ma pune intr-o ipostaza in care nu am mai fost: cea de a imi fi frica, de a sta "la panda" ca un iepure sa nu se intample nimic.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

allexxia iau ampi pt. infectie urinara
dr. mi-a zis sa bag iaurt la greu,dar daca incepe sa se manifeste candida, si nu mai rezist sa iau clotrimazol.
dar cum azi e ultima zi de AB. am zis sa dau cu ceva naturist.

ma gandeam sa merg sa imi cumpar o crema de galbenele facuta in farmacie, sa o folosesc macar la exterior sa mai atenuez din senzatia de iritare.

fetelor si eu abia astept sa trec la haine de graviduta, cu toate ca prefer mai mulate, oare gasesc???

8+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Allexxia,am plecat intr-o zi cu niste blugi mai stramti la bata si am crezut ca ajung seara acasa, in chiloti, asa de tare ma jenau.... Gata cu ei, i-am scos din garderoba!
JoAnn, eu mi-am luat un gel pt igiena intima de la Uriage, care este special pt iritatii cu Ph mai mic, parca 6. Este foarte bun, poti sa incerci!

Symo 13+

Mergi la inceput

JoAnn deci iaurtul ar fi un remediu pentru candida? Nu stiam asta, eu beau iaurt dar nu chiar in fiecare zi, daca e pe asa ma pun si eu serios pe iaurt
Eu cred ca se gasesc si bluze mai mulate pentru gravidute, caci nici eu nu vreau sa port din alea largi ca te fac grasuta nu graviduta
Asa ca o sa-mi iau bluze normale gen baby doll care macar sunt normale sus si nu sunt chiar asa largi.
Inca port bluze normale, pe corp, chiar daca se vede putin burtica, ce daca, doar sunt gravida

13+

Mergi la inceput