Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

onybony la multi ani
olga la multi ani

am fost si eu azi la doc...mi-a gasit si mie candida dar f slaba si mi-a dat 3 ovule (1 zi da o zi nu)..a zis ca in nici un caz nu trebuie lasata netratata(dupa cum stiti infectiile dn timpul sarcinii pot duce la nastere prematura)..si niste pastile pt aciditate -se pare ca noaptea niste acid gastric urca la mine pe esofag(n-are altceva mai bun de facut) si provoaca o tuse tampita iritativa(nu stiu daca asa se zice in rom..)anywayyyyy a zis ca colul este f ok lung...bb are 3.79 cm la 11 s si 1 zi(cred ca eu fac bb mai micuti) dar a zis ca totul e ok...fetele lasati baia in cada...oricum nu cred ca puteti sa stati in cada in apa calduta ...apa prea calda cred ca inmoaie si colul asa k aveti grija...aaah si mi-a zis de dublu test ca nu am nevoie..k o sa masoare transluenta nuchala si daca e ceva in neegula atunci fac si ala ...cam atat am de zis deocamdata...am citit multe pag. nu am retinut totul...aaah mai vroiam sa-i zic alexei sau allexiei(nu mai stiu exact care a intrebat)-eu daca as stii k spitalul meu are probleme din alea nu as mai sta pe ganduri chiar daca doc. meu e cel mai famous din lume ..nu ma intereseaza de nimic si de nimeni ..doar sa fie copilul meu bine..e adevarata ca orice spital are "ganganiile " lui dar ce ma citit pana acum de spitalul ala m-a ingrijorat...aveti grija..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

muah,muah ptr bebic.sa fie sanatos!

Gabriela
7+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa

Salut!
Dupa modelu ma bag si io in discutie:
- dublu test iti spune statistic cate sanse are bebe sa sufere de: Sindrom Down sau Edwards;
- triplu test iti spune acelasi lucru plus spina bifida.
la dublu test te duci cu eco, translucenta nucala si dai sange - rezulta probabilitate de x ....
la dublu test te duci doar cu eco si dai sange.
In cazul meu DT a iesit prost, TT a iesit relativ bun :D. Copchilu e perfect sanatos...
Eu nu va incurajez nici sa-l faceti (prin prisma experientei personale) nici sa nu-l faceti. Fiecare mamica stie mai bine ce gargauni are si cum trebuie sa si-i trateze :D.
sarcini minunate si fara griji in continuare!

mami de Micalea Picalea, alias Piculin :)))
http://family.webshots.com/album/573334973EfiPzd?start=0

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144183

Raluca,moldoveanca mea, ce m-ai linistit!
sa-ti traiasca kupilu'!

Gabriela
7+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

link la noul capitol nr 21

sper ca mi-a reusit bine

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Salutari de la viena!

11+
mami de baiat

oooooooo, ti-am vazut semnatura, felicitari!

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

vad ca trecuram iar la subiecte amuzante!
Gabriella, m-a bufnit rasul... cu tzatza ta!
iar cu parul, aceeasi problema o am si eu. ca mai dorm cu mama, ca dormeam cu al meu fost consort, bai, astia toti aveau o problema in a se aseza cu capul pe varfurile mele. si cand simt asa ceva, ma crizez!
bine ca dorm singura, mai nou.... n-are cine sa ma accidenteze, nici tzatzili, nici podoaba capilara...
si, de la una la alta, imi comandai uleiul de argan. natura shop si bang, imi livreaza produsul la domiciliu!
deci scapat si de "broblema" asta.
oricum, vad ca va axati doar pe produse naturale. niciuna n-a zis nimic de mustela, galenic, ma refer la produse anti-vergeturi din farmacii.
cine vrea o limonada proaspata? o lamaie, 1/3 zahar brun, 1/3 zahar alb, 1/3 miere si apa rece!
ah, si-un biscuite, asa, la "shto"...
pupiiii!

13

intrebare: de ce ti-ai comandat la natura shop? e mai scump ca la biomonde

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

La multi ani fericiti, Olga ! Sarcina usoara in continuare , sa te bucuri de bebe si de Sof !

Raluca cu Ioanna si Georgios

Mergi la inceput