Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Gabriela uite aici link pt ambele teste:
dublu test:
acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize/dublu-test-screening-prenatal-trimestrul-i_413
triplu test:
acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize/triplu-test-screening-prenatal-trimestrul-ii_414

Scuze nu stiu cum sa pun direct link

13+

copy/paste

Gabriela
7+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Off, ce chestie ciudata, nu ma lasa forumul sa pun un link de pe alt site ....
Cum vine asta?
eu vreau sa scriu acest topic este si pe site-ul Desprecopii si ei imi pun "acest topic este si pe site-ul Desprecopii" de ce asa?
pai cu copy/paste am facut si uite ce a iesit

13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Off, ce chestie ciudata, nu ma lasa forumul sa pun un link de pe alt site ....
Cum vine asta?
eu vreau sa scriu acest topic este si pe site-ul Desprecopii si ei imi pun "acest topic este si pe site-ul Desprecopii" de ce asa?
pai cu copy/paste am facut si uite ce a iesit

13+

nu te lasa ptr ca-i considerata ca si reclama!

Gabriela
7+

Mergi la inceput

uite si tu, nici numele site-ului nu ma lasa sa-l scriu...
ce-i cu monopolulul asta?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

onybony la multi ani
olga la multi ani

am fost si eu azi la doc...mi-a gasit si mie candida dar f slaba si mi-a dat 3 ovule (1 zi da o zi nu)..a zis ca in nici un caz nu trebuie lasata netratata(dupa cum stiti infectiile dn timpul sarcinii pot duce la nastere prematura)..si niste pastile pt aciditate -se pare ca noaptea niste acid gastric urca la mine pe esofag(n-are altceva mai bun de facut) si provoaca o tuse tampita iritativa(nu stiu daca asa se zice in rom..)anywayyyyy a zis ca colul este f ok lung...bb are 3.79 cm la 11 s si 1 zi(cred ca eu fac bb mai micuti) dar a zis ca totul e ok...fetele lasati baia in cada...oricum nu cred ca puteti sa stati in cada in apa calduta ...apa prea calda cred ca inmoaie si colul asa k aveti grija...aaah si mi-a zis de dublu test ca nu am nevoie..k o sa masoare transluenta nuchala si daca e ceva in neegula atunci fac si ala ...cam atat am de zis deocamdata...am citit multe pag. nu am retinut totul...aaah mai vroiam sa-i zic alexei sau allexiei(nu mai stiu exact care a intrebat)-eu daca as stii k spitalul meu are probleme din alea nu as mai sta pe ganduri chiar daca doc. meu e cel mai famous din lume ..nu ma intereseaza de nimic si de nimeni ..doar sa fie copilul meu bine..e adevarata ca orice spital are "ganganiile " lui dar ce ma citit pana acum de spitalul ala m-a ingrijorat...aveti grija..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput

Incerc sa fac capitol nou ...
Pentru prima oara, sa-mi tineti pumnii

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

ASA.....mi-era o foame de nu stiam nici cum ma cheama...ingurgitat 2 caserole si acu' sunt gata de povesti

Gabriela, eu zic sa mirosi fiola inainte de injectie...mai stii ?

haine de gravida....tocmai am "comandat" de la prietenele care au nascut pentru ca am realmente nevoie....la Miruna aveam burta asta pe la 4 luni

dublu test cica-i musai, ca ma striga 30 si.......asa ca.....o sa ma duc, fac si sa citeasca rezultatul cine-o vrea ca eu sunt sigura ca 1, 2, echipa de fotbal sau ce-o fi, e bine !

am uitat ceva ?

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

tinem pumnii!

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Salut!
Dupa modelu ma bag si io in discutie:
- dublu test iti spune statistic cate sanse are bebe sa sufere de: Sindrom Down sau Edwards;
- triplu test iti spune acelasi lucru plus spina bifida.
la dublu test te duci cu eco, translucenta nucala si dai sange - rezulta probabilitate de x ....
la dublu test te duci doar cu eco si dai sange.
In cazul meu DT a iesit prost, TT a iesit relativ bun :D. Copchilu e perfect sanatos...
Eu nu va incurajez nici sa-l faceti (prin prisma experientei personale) nici sa nu-l faceti. Fiecare mamica stie mai bine ce gargauni are si cum trebuie sa si-i trateze :D.
sarcini minunate si fara griji in continuare!

Mergi la inceput

ioi,ce-mi place topicul cu cainii .tara arde si BB de Romania plange soarta maidanezilor

Gabriela
7+

Mergi la inceput