Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Am uitat sa spun. Teodor si cand era mic mic si se trezea din 2 in 2 ore, nu plangea, manca si adormea la loc.
DE pe la o luna se trezea cam de 2 ori pe noapte.
Pe la o luna jumatate a ramas la o masa pe noapte, iar de la 2 luni nu se mai trexeste deloc noaptea.
Stiu ca am pierdut o singura noapte cu el. LA inceput cand era pe lapte praf. pana sa-mi vina mie laptele, dar dupa nu am mai pierdut nici una.
Pediatra m-a sfatuit de la inceput sa-l las sa doarma in patutul lui daca vreau sa am liniste noaptea. Ca va fi mai greu un pic la inceput dar dupa nu voi mai avea treaba.
Si ea spunea ca de la varsta de o luna nu a mai pierdut nici o noapte cu fata ei.
Si se pare ca a avut dreptate.
Teodor imi place sa cred ca e un baietzel independent(cat se poate la 3 luni).

noi dormim lipiti, ca nu ma simt eu bine daca nu-l simt alaturi... si am inceput sa-l pun in patut la culcare (ora 11) in care doarme pana cere prima masa de noapte (ora 3) si atunci il iau cu mine in pat... eu consider ca inainte de a fi independent trebuie sa isi dezvolte si sentimentul de atasament, nu dezlipit din prima ca sa nu se invete cu narav ci... lipit, ne atasam, dupa aia ne detasam treptat si ne iubim in continuare de la distanta pat-patut.

Ziua dorm si eu cu el in brate, ne pupam, ne jucam, dar noaptea nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
noi dormim lipiti, ca nu ma simt eu bine daca nu-l simt alaturi... si am inceput sa-l pun in patut la culcare (ora 11) in care doarme pana cere prima masa de noapte (ora 3) si atunci il iau cu mine in pat... eu consider ca inainte de a fi independent trebuie sa isi dezvolte si sentimentul de atasament, nu dezlipit din prima ca sa nu se invete cu narav ci... lipit, ne atasam, dupa aia ne detasam treptat si ne iubim in continuare de la distanta pat-patut.

Asa si noi. Dupa masa, de cele mai multe ori, ramane langa mine in pat.

Mirela fericita de Mara Ioana

Si noi la fel

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

idem..si io dupa prima trezire 1-2...raman cu el...e atat de fragil...nu vreau sa se simta singur...eu am fost un copil precoce..prea prea si f independent...si pe urma la fel....insa...atat de mult mi-as fi dorit sa ma stranga ai mei in brate si sa-mi spuna ca ma iubesc..:(....asta s-a intamp dupa ce m-am maritat...dar a fost cam tarziu...asa ca vreau sa simta ca-l iubesc muuuuuult

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

mama cand ma suna imi tot da sfatul sa hranesc copilul si sa-l las in patut! ca se invata rau si o sa am mainile legate... nu ma deranjeaza! sa am mainile legate cu puiul meu... si ca razbunare pe mama ca ea ma hranea si ma lasa in patut si la 2 luni s-a si dus la servici si m-a lasat cu sora mai mare decat mine cu 3 ani... ca eram f. cuminte, ce copil n-o fi cuminte daca nu-l bagi in seama cu orele? am inceput sa vorbesc la 3 ani, dar inainte de asta isi facea griji ca as putea fi retardata... nu plangeam, nu protestam cand mi se lua jucaria, ma duceam si la tigani in brate, puteam sa stau flamanda sau uda fara sa plang... pe copiii mei am zis ca ii voi creste altfel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna ziua! ieri si luni am fost cu ambii copii acasa si nu prea am avut timp de forumit. de citit sunt aproape la zi, mai am cap prezent.
plateea multam de nominalizare. eu ii dau lp 100%, masa de la 10, 11 depinde de ora este din suc de mar sau morcov.la acceptat e ok, nu il doare burtica. stiu ca sunt parerile impartite cu diversificare, dar si cu lp nu prea mia luat in greutate si de aceea am inceput cu sucul de mar.
sambata ii fac ziua puiului mare si mie asa drag ca o sa am casa plina decopii, deranj..... dar andrei abia asteapta sai fac ziua.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

ii combini sucurile? eu ii dau dimineatza mar si dupa-masa morcov si ma batea gandul sa incerc sa le combin. Tu ai inlocuit o masa de lapte cu sucul sau dai sucul si apoi lapticul? eu una asa fac...dau suc si la juma de ora bag laptele. as vrea sa incep din we si cu supe...sunt incurajata ca le-a acceptat foarte bine, chiar s-a reglat tranzitul de cand cu sucurile

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

marul si morcovul crud?????
si cu ce scoti sucul din morcov?
si cat i-ai dat la inc?
prima data lapte apoi suc?
sau numai suc?

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

da, si marul si morcovul i le dau crude, le dau pe razatoare apoi le pun in tifon si le storc in biberon. Am inceput cu marul: cate o lingurita in prima zi, apoi 2 in a doua zi si asa mai departe pana am ajuns azi de exemplu la 80 ml de mar. Dupa vreo 2 saptamani numai de mar am inceput si morcovul. Acelasi procedeu, dar nu ii dau mai mult de 20-30 ml pe zi...cica e suficient atat si ar cam da si o culoare portocalie a pielii in exces. Ii dau mereu sucul la inceput si apoi lapticul. Cateodata nu vrea laptele imediat dupa suc asa ca il mai las o jumatate de ora si apoi bem si lapticul, masa normala.

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

mersiiiiiiiiiiii
deci cred ca diversificare scrie si pe noi cat de curand.............
in 2 sapt a pus 40 grame......ala e putin nu??????????????

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

Bea...ce-ai facut mama cu palatul lui Ivan???? L-ai amanetat?

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

da da l-am pus la pastrare pt fetitza.................

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

da' ce-mi place semnatura ta!
io chiar ca am o probl...numa' amu am vazut-o

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

sarumana d link...m-am dumirit si io acum...totusi la cat sta jiji la tt ar trebui sa n-am ovulatie...atunci mucusul ala...

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

mda stiu k nu v-am obisnuit cu astfel de vesti dar jiji doarme de la 7 fara ceva....la 8.30 t [metacafe][/metacafe]rebuia sa fie baia. ce sa fac sa-l las sa doarma ? cand se trez e face suge si se culca la loc sau e fresh si ...intreb pt ca nu a mai dormit chiar atata..EL..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Daca nu dorm noaptea cu el nu inseamna ca nu-mi petrec toata ziua cu el, nu inseamna ca nu-i spun ca-l iubesc, nu inseamna ca nu-l pup sau nu-l tin in brate, nu inseamna ca nu ne jucam mereu sau ca-l neglijez.
Dar toate astea le fac ZIUA, NOAPTEA doarme in patutul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Asa si noi. Dupa masa, de cele mai multe ori, ramane langa mine in pat.

Mirela fericita de Mara Ioana

Si noi la fel

_

idem..si io dupa prima trezire 1-2...raman cu el...e atat de fragil...nu vreau sa se simta singur...eu am fost un copil precoce..prea prea si f independent...si pe urma la fel....insa...atat de mult mi-as fi dorit sa ma stranga ai mei in brate si sa-mi spuna ca ma iubesc..:(....asta s-a intamp dupa ce m-am maritat...dar a fost cam tarziu...asa ca vreau sa simta ca-l iubesc muuuuuult

poze

subscriu..
si ai mei au fost destul de reci, nu mi-au spus niciodata ca ma iubesc sau sa ma stranga in brate.Nu mai spun cate subiecte tabu au fost, pana si cand mi-a venit ciclul am tacut si nu s-a vb despre asta deloc....eu vreau sa fiu apropiata de puiutul meu si sa vb orice cu ea.Sper sa fiu cea mai buna prietena a ei mai incolo.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

Bea...ce-ai facut mama cu palatul lui Ivan???? L-ai amanetat?

_

da da l-am pus la pastrare pt fetitza.................

Poze

eeeeee, da! pt fetitza! corect!

ma tot gandesc la finutza ta ca ai spus ca va dormi pe pat de paie si va papa lapte devaca daca mam ei nu va avea...mi s-a facut o mila...:(
ce face? are lapte mama ei? cum o cheama?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Daca nu dorm noaptea cu el nu inseamna ca nu-mi petrec toata ziua cu el, nu inseamna ca nu-i spun ca-l iubesc, nu inseamna ca nu-l pup sau nu-l tin in brate, nu inseamna ca nu ne jucam mereu sau ca-l neglijez.
Dar toate astea le fac ZIUA, NOAPTEA doarme in patutul lui.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

ai dreptate Lucia, te admir, as vrea si eu sa pot asa, dar nu ma indur. o vreau mereu lg mine.. sper ca nu te superi ca am replicat, noi probabil suntem mai posesive, defapt ce sa vb in numele altora, vb despre mine, cam sunt mama closca, ceea ce nu mi-am dorit insa...nu prea pot sa ma abtin!

_

Mergi la inceput