Iepurasi de Mar-Apr 2010 (137)
Raspunsuri - Pagina 8
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Ma doare un cap de azi-noapte de simt ca-mi bubuie.
E adevarat ca m-am culcat suparat si gandurile urate nu mi-au dat pace nici in somn. Nu legat de ai mei, ci de mama. Incerc sa ma eliberez, dar e tare greu ca ADN-ul e o ancora pacatoasa.
Bebe e tare cuminte, dar si tare rau de foame.![]()
Dimineata pe la 6.00 avea chef de joc si voie buna. Mancat, uscat si curat, nu vroia sa doarma si nici sa stea in patut. Scancea cum il puneam, desi nu l-am invatat in brate. Mi-e drag sa-l tin si chiar o fac, dar fara excese pentru ca descurcandu-ma sngura cu ei, nu pot sa fac treburi cu el in brate sau sa mi-l urc in cap, cand n-oi mai putea sa-l tin.
Azi voi sta mai mult singura si nu imi place deloc. Sotul va trebui sa plece la tara si deobicei mergeam impreuna. Iar prin casa ma uit si stiu ce-as mai vrea sa fac, dar nu pot de una singura. Astept sa vina femeie, sambata si sotul and o putea.![]()
Am facut eu pe grozava si am ridicat un cos cu rufe si in secunda 2 simteam cum imi paraie operatia.
De cocotat nici nu se pune problema.
miria_cristina spune:
VLADI - Multumesc pentru mesaj!
Macar am intelesca nu-i o reactie izolata si trebuie sa am rabdare cu ea. Este un copil tare sensibil, dar foarte posesiv. Cand ne vedea impreuna se aseza intre noi ca sa ne desparta, iar acuma o inteleg ca se simte in pericol.
Cu fratiorul se poarta frumos si il iubeste. Ea asa zice, doar ca in rest, are reactii incapatanate si rautacioase.
Si eu o implic, ii explic, ii arat poze cu ea mica, dar este insuficient.
dayanara spune:
andira eu ma gandeam ca ar fi bine ca doctora ta sa aibe dreptate cu ochii, asa poate ii raman si silvanei albastrii, dar sa stii ca lui alex ii pot ramane asa, cum stiu copii cu parinti cu ochi albatsri si lor li s.au facut caprui, cunosc caz unde ambii parinti sunt buruneti cu ochi inchisi si copilul blond cu ochi albastri! asa ca lui alex ii pot ramane asa
miria tare aia cu nu moare calu :)) o stiam , ma rog si eu m.am cam saturat sa.i suflu in fund, lasa.ma doamne iarta.ma ca nu moare de gelozie, ce bine de aia de au vreo 5-6 frati numai de gelozie nu le arde
asa si cu oboseala imi trece instantaneu cand imi aduc aminte asta iarna de.o familie cu 8 copii toti bolnavi de gripa A , de zicea mama lor ca daca apuca sa doarma 3 ore toata ziua e fericita si nu mai muri nimeni nici de oboseala nici de gripa :)
cu masuratul nici asta nu e batut in cuie, mai ales ca ei cand se nasc nu se pot masura f bine, chiar si la spital cu o chestie speciala, pai la 2-3 saptamani silvana nascuta cu 49 de cm avea 52, tre sa fie o greseala, ori n.au masurat bine la nastere ori a doua oara, ca e prea mult
tind sa cred ca n.au masurat la nastere, ca deja hainele de 54 de cm nu.i mai vin
ma duc sa mananc apa cu suc poate apuc sa vad si eu un 66-67 pe cantar ca m.am vazut in oglinda si tot ca porcu sunt
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara ma duc sa mananc apa cu suc poate apuc sa vad si eu un 66-67 pe cantar ca m.am vazut in oglinda si tot ca porcu sunt roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)POZE M...2kg |

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
miria_cristina spune:
JENI - La multe lunite de acum in colo!

Eu am ramas mai lata in solduri si la prima sarcina. Sunt curioasa cat voi avea acuma, ca n-as vrea sa raman la batranete cu balastrul revarsat.![]()
Oricum, niste modificari inevitabile vor ramane.
Mie mi-e teama de vezica sensibila, care sa ma faca o pisacioasa in timp.![]()
![]()
Fiecare cu obsesia ei.![]()
![]()
ioanaa28 spune:

raman fara laptic
...tare putin se produce. Il pun pe bebe des , la 1,5 ,2 ore dar degeaba. Sanii sunt moi si nu mai simt senzatia aia de umplere. Beau ceai mult, azi mi-am comandat si Galafor dar cine stie cand ajunge..
Acum i-am dat completare formula, a baut 40 ml...
ce sa fac mai mult?
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina [ Oricum, niste modificari inevitabile vor ramane. Mie mi-e teama de vezica sensibila, care sa ma faca o isacioasa in timp. Fiecare cu obsesia ei. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
daca nu te bunfneste rasul e ok :))) pe mine ma ia asa cate.o serie de ras de bat din picior nu alta , e pe fond nervos cred
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)POZE
M...2kg
miria_cristina spune:
ROXANA - Eu am o burtica de 5 luni, picioarele imi sunt tot umflate de n-as putea sa ma incalt si de suit pe cantar refuz categoric ca sa nu intru in depresie instananeu.
Cu Dami am slabit destul de repede. In jumatate de an aveam deja cu cateva kg mai putin decat cand ramasesem gravida. Desi ma indopam cu vitamine tot ma simteam slabita. Sotul venea pe marginea patului si ma ruga sa nu mor, ca nu stie ce sa faca cu fata.

Acuma, am imbatranit, iar metabolismul s-a lenevit. Asa ca, eu stiu cum voi mai arata si in cat timp, ca eu tot bella si tanara ma vad.

miria_cristina spune:
ROXANA - Serie de ras nu ma ia, ma ia, insa cate o serie de plans.
Problema e ca nu plang din senin, ci cu motiv.
Adica, nu cred ca e chiar depresie.
Poate ajung si eu sa rad ca prostul, ca prefer de 1000 de ori, decat sa dau apa la soareci.
Ma uitam aseara in oglinda de la sifonier, cand alaptam bebeul si aratam ca statuietele alea micute de la Hamangia, cu solduri si burti mari si titile proptite in ele.
dayanara spune:
miria sa stii ca asa am patit si eu, in juma de an la ivan, eram mai slaba, acum ma chinui rau de tot sa slabesc, nu mananc nimic , aproape ca mi se face rau de foame si degeaba! dar nu ma las eu tre sa intru neaparat in blugii de dinainte, de fapt intru, dar nu mi se inchid fermoarele sau nasturii si arat ca un parizer
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg

si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina