Copilasi de Iulie - August 2004 (47)
Raspunsuri - Pagina 20
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corianai Helou! Azi a fost soare, cu dinti normal dar am prins momentul sa pozez magnolia... poze aici cu dedicatie pt Gabi... http://picasaweb.google.com/verailiescu/MinaDokument#5469655677290982818 Gabi, intrebare: cat de mari au crescut castravetii inainte sa-i scoti afara? ca noi i-am pus in minisera impreuna cu rosiile care sunt de 3cm si amarate, in schimb dumnealor sunt ditamai 20cm si ma gandesc sa-i dau afara... |
Uau - e aboslut SUPERBA!!!! Si imensa! M-am uitat si la pozele de la inceputul albumului - tufa (tot imensa..!) roz e cumva rododendron? E minunat! Mai, daca ma uit la tine in gradina - cu magnolia care abia infloreste si cu forsythia care e inca cu flori, as zice ca vremea e inca mult prea rece ca sa scoti afara castravetii, indiferent cit de mari sunt. Castravetii sunt cei mai sensibili la frig si nu se planteaza afara decit atunci cind temperatura pamintului nu coboara sub 13-15 grade. (nu rideti de mine, m-am documentat temeininc!). Una peste alta as zice sa-i mai lasi in solar - eu i-am plantat pe ai mei afara simbata, unii au si 50 cm, sunt plini de flori si pe alocuri si de castraveciori - acum nu stiu daca florile si fructele vor rezista la aclimatizare - daca nu sper, sa aiba altele in curind...Am scos si o paret din rosii afara (si astea erau mari, tot cam de vreo 50 cm, dar e soiul de asa natura) si weekendul asta am sa scot in gradina si rosiile cherry ca am zeci de rasaduri...
Scuze de off topic...
Aseara Stefan mi-a facut febra...l-am dus la gradi, dar stau cam cu inima strinsa, sper sa nu mai faca...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roller025 spune:
Neatza si io.
Monica, sedere placuta in Atena. Acropole merita, pe mine m-a impresionat nespus! Iti urez somn usor! Deocamdata "rascoala" s-a oprit sunt in negocieri.
Cori - hehehe - si io incepui interviurile... Sa videm...
Gabi, sanatate!
Alice, primit mail - ma ocup si te anunt!
Am o zi dementiala. Va pupu
leeloo2004 spune:
Deci Cristal a ajuns; sa stii ca si la mine e la fel - copiii se frichinesc si ma inghesuie doar pe mine...iar Vali doarme cu vise frumoase...du-te si viziteaza ca ar fi pacat, mai ales daca ai parte si de vreme frumoasa....
Andries, sper ca si tu ai ajuns cu bine!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Salutare si de la noi !
Ma bucur ca a dat un semn Cristalina, pupam galustile sa fie bine
Corina, admirat pozele
Io`st tot cu dosu`n sus noroc cu Giulia care are o perioada de intelepciune rara ptiu, ptiu sa nu o deochi si ne intelegem tare bine si cooperam
Insa simt nevoia de un concediu, de o ceva-orice departe de servici, ca m-au secat cu totii, si sefii, colegi, clientii, toti
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
corianai spune:
Neata
Mai intai le urez sanatate piticilor cu febra si eu am morcovu ca Eva a avut sambata un episod cu scapat pipi pe ea de vreo 3 ori la rand... sambata seara am petrecut la urgenta pt ca banui ca se apropie o infectie, i-au facut analize dar ca de obicei, totul pare ok... ma tot rog sa nu ma trezesc peste o saptamana cu 39,5 din senin, ca asa s-a intamplat in ultimele dati... sunt fiarta rau
Gabi e tare frig la noi anul asta, nu stiu de ce naiba incalzirea aia globala nu-si face treaba si pe aici... in orice caz vegetatia e intarziata cu o luna fata de anul trecut, m-am uitat la poze si am comparat... deci mai las castravetii la caldurica, merci
Cristal zici ca e cald pi acolo??? ufff... numa la noi nu mai vie
Dana io am avut ieri interviu si mai am si maine unu... asta da distractie... am scos hainele de friptura de la naftalina ciudat e ca a inceput sa-mi placa, o iau ca un tip nou de socializare, cine mai sta in ziua de azi cand toti sunt asa de preocupati de propria pesoana sa te intrebe ce ai facut, vrei sa faci, si iti place sa faci... e mai misto la interviu ca la psiholog dupa mine
Va pup, fug si io la munci, ca saptamana asta lucrez acasa si am un spooorrr
roxanaz spune:
musai sa ma laud ca cophilu al mare a aparut in GSP cand au fost Sp0rtacus si Stefania la noi la mall: http://www1.gsp.ro/oraselul-lenes/oraselul-lenes/simbata-i-duminica-sintem-la-bacau-oraselul-lenes-vine-la-tine-189470.html
Cori, sanatate multa Evei si sper sa nu apara episodul febril!
Gabi nu e deloc offtopic asta cu gradinareala, e tare interesant!
cristalina spune:
Am avut prezentarea..am vorbit in acelasi timp cu secretarul general al partidului comunist...Mie mi se pare cam liniste p'acilea, cica azi nu se asteapta demonstratii dar maine (cand vreau sa ma duc sa vizitez ) se anunta proteste!!!
Grecu' zise ca-mi face itinerar, ca sa evit baietii cu molotoave...
Inainte sa plecam la sala de seminar au citit stirile, cica la TEI din Pireus (care e cam la 1-2 km de acilea) au pus foc la cladirea administrativa. Prima mea reactie a fost sa vad la ce etaj suntem...:)))
Astia au zis sa stau linistita ca ma evacueaza ei in caz de ceva...
Acilea au astia activitate seismica multa, multa, 10 cutremure de 4 richter zilnic cica...Partea frumoasa e ca ieri cand ma duceam la metrou mi-au povestit ca pana acum 5 ani nu prea se hotarau ce sa faca cu metroul pentru ca in cas de seism e o problema...m-am inverzit...
De asemenea se anunta temperaturi crescute, 35 de grade spre joi si in crestere pana duminica (cand plec!) M-au intrebat daca am costumul de baie la mine ( "multumesc, nu servesc ca luai raceala de la fete!")
Cam atat de pe meleagurile grecesti. O zi excelenta la toata lumea!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
L-am admirat pe Pat la spectacolul cu Stefania (si noi suntem mari fani Sportacus si Stefania!) si pe Eva in rochitza vaporoasa (sanatate multa din partea noastra si sa se lase fara infectii!)
Corina, tu ai o gradina botanica! (magnolia e superba!)
Liliana, dstractie placuta in vacanta!
Daria, ca zisesi de bazar...promit sa fac un inventar cand ajung acasa si te anuntz (in general cum a rescut Oana am maritat tot ce aveam, dar poate gasesc niste maimutzoi care sa prezinte interes sau niste rochite care i-au ramas bune de curand)
Gabi, sanatate multa lui Stefan si sa nu fie decat un episod trecator!
Dana, o sa incerc sa vizitez si eu, maine am zi libera dar cica se anunta ceva proteste...n-as vrea sa mi-o iau pe coaja...:)))
Poimaine am organizat o tura de shopping la megamagazin de jucarii...:))) Cred ca atata m-am plans ca nu stiu cand o sa ajung sa le iau ceva jucarii la fete ca li s-a facut grecilor mila de mine. Asa ca la Acropole si Partenon ajung sau nu, dar cert ma duc la Jumbo sau cum i-o zice sa caut papusi pentru pupeze...
Si ce mi se pare ciudat e ca la astia cresc portocalii pe marginea strazii cum cresc la noi corcodusii...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi