Copilasi de Iulie - August 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Din pacate majoritatea romanilor...daca te porti frumos te iau de fraier.
De ex la birou (acum unde m-am mutat, fosta intrep de stat) la inceput i-am luat pe oameni cu textele clasice de management, motivationale, etc. M-au luat de fraiera si culmea: treaba mea era sa-i fac pe ei sa-si faca treaba, ceea ce nu faceau!! dupa trei luni cand deja tipam la ei si le dadeam sarcini clare, directive (ce colaborare, feedback si ale rahaturi! la dracu cu ele) isi faceau si treaba si din saru'mana sefa si sa traiti sefa nu ma scoteau (si acum la fel, sefa'n sus sefa'n jos)

Asa ca din pacate de multe ori functioneaza si nu-ti mai umfli ficatul de nervi din cauza unor nesimtiti.

Kim, daca ai mult de tradus, poti sa folosesti un program automat si tu doar sa lucrezi sa aranjezi putin wordingul, chiar si cu google translate te poti ajuta destul de bine, ca daca e sa scrii tot la tastatura capiezi.

Apropos' de educatoare: ce-a patit? s-a "deranjat" la mansarda brusc, are vreo problema?

Poele... poate apuc mai tarziu sa le vizionez, deocamdata sunt plina de spume pe FMI si pe cretinii din guvern.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Din pacate majoritatea romanilor...daca te porti frumos te iau de fraier.
De ex la birou (acum unde m-am mutat, fosta intrep de stat) la inceput i-am luat pe oameni cu textele clasice de management, motivationale, etc. M-au luat de fraiera si culmea: treaba mea era sa-i fac pe ei sa-si faca treaba, ceea ce nu faceau!! dupa trei luni cand deja tipam la ei si le dadeam sarcini clare, directive (ce colaborare, feedback si ale rahaturi! la dracu cu ele) isi faceau si treaba si din saru'mana sefa si sa traiti sefa nu ma scoteau (si acum la fel, sefa'n sus sefa'n jos)

Andries

mey parca a vorbit Sorin!!! El imi tot explica ca la romani..diplomatia nu functioneaza..I-am relatat incidentul de azi (prin tel)..si cand a venit acasa i-a iesit in cale.. "specimenul" (care nu-i mos!)...speciment ce a incercat sa evite intrevederea..Sorin l-a alergat si a rezolvat problema barbateste...nu cred ca v-a mai indrazi sa se lege de noi..Io am murit cand il facea pe Luca nesimtit..fara motiv..el nu sta in fata blocului deloc!!!

Ioana f ciudata atitudine..dar tipic pt sistemul comunist din inavatamant
Andries am descoperit si noi sistemul de tradus...si asta fac..sint vreo 15 pagini A4...tampesc numai pana fac typing...si vrea si repede!!!!
Monicule ma bucur ca pleci in Grecia!..cit despre ce se intampla acolo...ce-i aia TV???
Daria de aia este bine sa ai un mascul ..io l-am si atentionat ..nu profita de faptul ca-s o femeie fara sot de fata..ca s-ar putea sa ai surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, eli!
olivia,
citeva poze de a paste si 1 mai http://family.webshots.com/album/577550614pwibsX?start=0
mac sa citesc din urma ca n-am apucat tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eli, la multi ani. sper ca esti mai bine
bun revenit, marcela, ne-arati si fetele?
carmen, ce poze frumoase, m-am bucurat sa te mai vad si pe tine
pupici
cristal, nu's cand pleci, distractie frumoasa si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Eli, la multi ani fericiti!!
Oliv, bine ca s-a rezolvat cu "domnul" vecin... ce specimene...
eu tot pe fuga.
Ioana, inadmisibila purtarea educatoarei, sper sa ii treaca fitele ca nu e ok deloc asa.
Danule, tare frumos la cluj, zau! asa ca go ahead as zice eu
Carmen, am admirat stolul de pasarele dragute!
Cristal la greci? ff frumos. ai grija ce furtuna mai starnesti pe acolo
Daria, Patrick nu s-ar aspira singur in veci. si se incapataneaza sa nu vrea sa invete nici in ruptul capului sa isi sufle nasul....
si ma duc la munci. sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Nreatza!
Aseara am vazut muulte poze, toate senzationale, dar mi-au ramas la inima ale lui Carmen... de la mama de acasa... mi s-a facut un dor de mama
Multumesc de incurajari - decizia mea e luata, dar depinde si de ce ni se ofera. Incep sa ma uit pe piata imobiliara din Cluj - pentru ca vreau neaparat o casuta. Asa ca e posibil ca pana la sf anului sa imi schimb domiciliul...
Pe de alta parte eu am o alta durere: relatia cu Victor. Care e cu suisuri si coborasuri... asa ca am hotarat aseara sa gasesc un psiholog. Mai intai pentru mine, pentru ca imi dau seama ca am niste probleme nerezolvate si apoi pentru noi. Problema mare pe care o am e lipsa sotului din perimetru, lucru care incepe sa ma ingrijoreze dion ce in ce mai tare apropo de dezvoltarea lui Victor. Asa ca, daca aveti ceva cunostinte / recomandari pe aceasta tema - sunt bine-venite

Azi am o zi belicoasa, asa ca va urez spor si sper sa ne auzim mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!

Un mesaj scurt, ca se plimba seful pe aici...
Am vazut pozele cu tzucureii si mama lor...cel mai mult mi-au placut ultimele doua poze cu Ilinca si Ionut cazuti lati....

Marcela, bine ai revenit! Pune repede pozele cu fetele!

Dana-roller - acum am vazut mesajul tau - iti dau un contact pe mail!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
La multi ani Eli si Mitzu
Io scriu in mare viteza, m-au napadit trebile, tocmai ce am prins de veste ca prezentarea mea va fi la inceputul lui iunie si nicidecum in august cum credeam io... va cam dati seama din relaxarea mea in ce belea am intrat
Rox am vazut ce ai scris despre cartea de bucatareala... am reusit abia ieri sa o iau de la biblioteca... are fro 500 de pagini, diverse tehnici, de transat, preparat, etc, plus retete de baza... nici nu cred ca am cand sa ma apuc sa citesc... parca vad ca se duce de suflet marele meu plan
Olivia nasol momentu cu vecinii idioti... io stiu o singura solutie, dai tel la sectia de politie de care apartii, e acolo un flacau care se ocupa de astfel de prebleme... io asa am facut l-am chemat pe nenea cu chipiu si sa vezi dupa aia ce i-am umplut de respect pe toti in blocul meu din calea grivitei
Carmen vazut pozele, Ilinca are un zambet superb. Cum stati cu pipilone?
Daria, succese in razboiu tau cu mucii cred ca Giulia d-aia nu vrea sa-i stearga, ca altfel cum te mai oftica pe tine??
fug la trebi, pup, o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la noi !
Eu am avut ieri o zi iesita din comun de kkcioasa si toti s-au gandit sa-mi mai puna creierul pe moatze inclusiv printesa casei
Azi sper sa fie mai bine, am de mers la gradi
Revin cu comentarii la raspunsuri cum pleaca belitu` asta din birou

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Buna

Am aparut si noi ... vacanta in Romania extinsa de la 2 la 3 sapt terminata cu stresul cauzat de cenusa vulcanica. Am reusit sa ajungem acasa in final, copilul a reinceput scoala in forta. Acasa a fost tare bine, s-a jucat toata ziua in gradina la mama, vizite, prieteni si batut patinoarul de la AFI . Ne-a placut tare mult si imi pare rau ca nu mi-am luat laptopul sa va ctc sa ne vedem acolo.
Dar daca venim la vara ( deocamdata mi s-a luat de calatorit cu avionul ) il inscriu la scoala de patinaj.
Si sa fim in ton in wk-end-ul asta am fost toti 3 la patinoar aici.

In rest mie mi-ar mai trebui citeza nopti bune de somn sa imi revin !
Nu cred ca reusesc sa va citesc din urma dar sper ca sunteti bine si zilele frumoase va umplu sufletele de bucurie. Aici sunt 9-10C de kk ... ne-am intors la haine groase dupa ce acasa am stat in tricouri ! Dar asta e. Macar totul e atit de verde si pomii infloriti - e o frumusete!

O zi excelenta

Mergi la inceput