*LMA* Puiuti de Randunici 2008! (404)
Raspunsuri - Pagina 2
ramo_cata spune:
olgu ma bucur ca bb e bine ,doamne ajuta sa fie bine pana la final este satisfacator programul,nu te ia nimeni ,oarecum ,la intrebari,tu esti seful tau..este nesatisfacator ,salariul dar asta este nu le putem avea pe toata dintr-o data..sper sa fie bine..inca nu stiu ce si cum voi face dar asta ar fi o varianta...la cat mai multe poangouri nici eu nu stiam ce e ala
kya si mie imi place f mult de tine cand citesc mesajele tale simt o bunatate ,sinceritate,caldura multa
va
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
CristinaGoji spune:
Seara buna randunici dragi!
Azi am avut o zi plina si epuizanta pentru mine, asa ca ai mei dorm de la 7, iar eu am reusit sa va citesc.
Ca tot se discuta de mancare, ai mei mananca fructe dimineata la trezire, dupa aia cereale integrale sau sandwich-uri cu branza, rosii, castraveti, ardei, le mai dau si tofu, mai fac eu un pateu de masline cu avocado, urda+miere+avocado. Cand apuca la muraturi, mananca, dar noi avem din alea fara otet. Otetul mi se pare totusi mult prea acid. Peste zi nu avem un meniu fix, ciorbe rar de tot, ca nu prea mai vor sa manance si de aia nu prea mai fac.
De dormit, Daria rar a sarit somnul de pranz, dar ea cere singura la somn, Vladut rar a mai dormit in ultimul timp (ultimele 6 luni)la pranz, dar seara merge la somn devreme. Pentru mine e mai ok asa, sa nu doarma el, ca in zilele in care doarme, seara numa pe la 11 adoarme.
Cu pedepsele - la Vlad am incercat, mai demult, time-out, a fost un esec si am renuntat. E mult mai bine acum. Cand e obosit, adica in fiecare seara dupa ora 5, intr-adevar e mai agitat, cateodata imi vine sa-l scutur, dar stiu ca nu ne-ar ajuta nici pe unul, asa ca strang din dinti si ii sunt alaturi (nu,nu, nici intr-un caz nu-mi reuseste de fiecare data, mai clachez si eu si ridic vocea, dar dupa aia imi cer scuze). La Daria nici n-am mai incercat nimic, ca mi-a fost suficient experimentul Vladut , dar ea e si mult mai linistita si calma. Rar se isterizeaza, e foarte intelegatoare, pacifista, dornica sa-i multumeasca pe altii. Cateodata chiar ma ingrijoreaza felul asta al ei de-a fi. Mi-i sa nu lase prea mult de la ea, numai din dorinta de a multumi pe altii.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
CristinaGoji spune:
Mimo cred ca nici cu mine n-ai vrea sa te asociezi la plimbarile din parc Ai mei se rostogolesc prin iarba, sar in baltile cu noroi, Daria musai sa-si bage un deget in apa din balta, dupa care si-l duce la gura, are un fix cu asta, probabil e curioasa ce gust are apa din balta de noroi , iau mancarea de pe jos si o mananca, vara trecuta mancau corcoduse verzi de pe copaci, cred ca si vara asta n-o sa fie o exceptie. Ce sa mai zic, ii duc curati in parc (desi nu stiu de ce ma mai obosesc), si-i iau negri acasa...De ce-i las? Ca nu ma tin nervii sa nu-i las, ar trebui sa stau intruna cu gura pe ei si nu pot!!! Astia-s doi, se indeamna unul pe altul, se distreaza de numa, mai ales cand vad ca-s nervoasa ca fac ei ceva.
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
CristinaGoji spune:
A inceput show-ul meu???
Cu time-out-ul am vrut sa mai spun, ca mai nou imi iau eu time-out cand nu mai pot. Le zic in fata ca nu mai rezist si ma duc sus sa-mi iau o pauza. Sa faca ce vor ei! Asa se mai potolesc. Cand nu, ma duc, se opresc totusi destul de repede si vin la mine.
Le acord totusi destul de multa libertate, in casa. Au voie la absolut tot: cutite, furculite, ciocane, surubelnite, aragaz, la prize nu se baga, le-am zis de cateva ori ca-i curent si periculos si n-au fost curiosi. Dar cand mergem undeva, libertatea lor se termina atunci cand ingradesc libertatea altora.
Vladic
Daria
Author unknown
CristinaGoji spune:
No, amu cand am intrat si eu, nu ma vine nimeni la bu-hu-hu
Cred ca v-am speriat cu mancatul de pe jos Hai ca nu mananca decat mancare, pe cuvant, iar in balti se baga doar echipati corespunzator: cizme de cauciuc si salopete de ploaie. E mai bine asa?
Vladic
Daria
Author unknown
mimonix spune:
Zic si eu doua vorbe, numai asa sa stric showul Cristinei , de rea ce sunt !Si nu de alta , dar m-a provocat. Nu e vorba de plimbare in parc cand am zis ca nu mai iesim vara asta, ci de weekenduri la munte/mare si concedii.Pentru ca asta presupune programe diferite de masa si somn, nu de mizerie si d-astea. Ca bete in parc linge si Dudu si nici eu nu-l spal pe maini din 5 in 5 min. Asa ca daca vrei sa ma inviti in parc, nu te sfii
Luny tare ma bucur ca nu te-ai suparat si trag concluzia ca nu te vei supara nici daca dezvolt C-asa-i romanu', ii dai un deget iti ia toata mana Bai, eu inteleg ca fiecare mama are un motiv de vine cu mancarea in parc si inteleg si cat e de groaznic sa vezi ca nu vrea sa manance nimic nimic...o luna am trecut prin asta si imi amintesc perfect. Dar parcul e maaaare, nu-i musai sa-i dai acolo unde se zgaiesc alti copii in gura lui. Asta zic, in calitate de mama de copil care se zgaieste de-ti sta in gat (desi niciodata nu mananca ) Mai pe o alee, mai pe o bancuta...unde nu faci pofta nimanui, ca tot ce-i al altuia e mai bun , se stie . Cu mizeria , la altceva ma gandeam. Am vazut eu cum trecea banana spre gura copilului fix prin norul de praf facut de lopetile cu care zgurmau nisipul. O Doamne...plus ca stai sa-ti zic, nu mananca numai mancare copiii si nu numai copiii mananca. O mama rontaia niste sticksuri azi. De asta ce mai zici? Sa fim seriosi, chiar acolo o apucase foamea ? Le-a impartit cu Dudu, ca sa spun drept ...eu ma enervez si-l las acolo la cersit daca mi se pare meniul imbietor
Si stiti ce ma mai calca rau pe nervi? Copiii care tusesc si mucesc in parc...ma refer tot la locurile de joaca, in aglomeratie. Du-l nene pe alee, pe strada, la fantana, la lac...arata-i natura...ca daca stranuta o data imbolnaveste inca 10 De ceee
Gecko nu-i subestimez , zau ca nu-i subestimez. Dar al meu nu tine minte ca altfel zau daca ar repeta de n ori aceeasi porcarie cu maxima inocenta. Al meu, na...altii poate sunt mai avansati, asta e!Cu vorba multa am vazut eu ca merge, surprinzator de altfel dar merge. Acum sa nu-ti imaginezi ca bat orasul in lung si lat sa caut branza bio, niciodata n-am zis asta. Ca nu-i dau mezeluri si bomboane e cu totul altceva. Si stii ce temere mai am cu libertinismul asta? Ca ma duc cu el pe undeva ...la munte , la mare...si cere ciorba la micul dejun si se mai si tavaleste pe jos daca n-au Pe cuvant de n-am vazut eu cu ochii mei copil care a cerut clatite la micul dejun si altceva nimic n-a vrut
Oricum, constat ca degeaba mi-am propus ca pe Dudu sa-l cresc mai relaxata, sa las instinctele lui libere sa actioneze, sa dau mana libera ingerului lui pazitor....degeaba In comparatie cu multe dintre voi sunt tot stresata si "ciudata" vorba oamenilor alora Asa mi-e mie felul , greu sa ma mai schimb la varsta asta Am avut recent o astfel de revelatie , cand vorbeam cu niste prieteni despre copii iar ei au zis asa "copilul sa-si faca viata dupa a mea, nu eu dupa a lui..ca mai intai am fost eu si pe urma a venit el" Corect, dar pentru mine personal imposibil de aplicat
Simo sper sa nu ajungeti la niciun Tg Mures si Micu sa fie din ce in ce mai bine
Olgutz ma bucur ca bebe mic e bine si are de toate in dotare iar Sof sa stapaneasca sanatoasa fotoliul
Ioana mi-a placut cu empatia Sper ca unul dintre voi sa dea tonul la starea de bine si celalalt sa fie imediat empatic in continuare
Va pupa Stresi, noapte buna
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
ramo_cata spune:
bu-hu-huuu cristina..tare nazbatiosi si puiutzii tai...m-am distrat cu mancatul de pe jos..se pare ca randunicile au obosit de cata u ciripit azi...
ma duc si eu la culcare ca maine trebuie sa ma trezesc devreme,merg la somaj sa-mi depun dosarul,ma duc cu socra'miu ca sa am intrare ,cunoaste el pe cineva..parca vad ca-mi mai trebuie nu stiu ce acte,eu zic ca le-am facut pe toate dar cine stie...
simo te imbratisez cu mult drag si ai sa vezi ca o sa fie bine
va si va doresc o noapte linistita...si
LA MULTI ANI ,NAOMI!!!
zoze sper ca esti bine si cuminte..nu ne-ai mai zis nimic zilele astea
poze
ramo_cata spune:
duamna Stresi
Citat: |
"copilul sa-si faca viata dupa a mea, nu eu dupa a lui..ca mai intai am fost eu si pe urma a venit el" Corect, dar pentru mine personal imposibil de aplicat |
chiar azi am avut o discutie cu soacra mea..calma si sincera..ea este un pic fan carne de porc cand este vorba de tocatura...vorbeam ca as vrea sa fac niste sarmalute sambata si ea ca sa ma ajute imi zice sa tocam carnea de vitel dar ar fi bine sa cumpere si de porc ,ca trebuie si un pic de grasime,ii da un gust mai bun..eu i-am zis de f multe ori ca mie/noua nu ne mai place carnea de porc..eu una as scoate-o din meniul nostru..i-am zis ca sarmale se pot face din carne de pasare ,vitel nu neaparat din porc...i-am zis ca din partea mea si mezelurile sa dispara ca nici astea nu-mi plac...tocmai ce fusesem cu Cata pana la dr si a avut tensiunea cam maricica 14/10.5 si ca ar fi bine sa mancam sanatos ca si-asa suntem incojurati de stres si agitatie macar cu mancarea sa avem grija..m-a inteles si i-am zis ca poate i se pare ca sunt exagerata dar gandesc asa de cand il am pe Andru,de cand a inceput sa manance din mancarea noastra....inainte nu tineam cont ce mananc dar acum ma gandesc cam la tot si ce fac fac in functie de Andru...
acum chiar ca fug la nani...
poze
lianam spune:
LA MULTI ANI OLGUTA DRAGA!
LA MULTI ANI IRINEL-BITZUNEL!
Va doresc sa va dea Dumnezeu sanatate si toata linistea si fericirea de care aveti nevoie!
“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI,OLGULE!!!
LA MULTI ANI,BITZULINA!!!
VA DORESC SANATATE,NOROC SI FERICIRE
poze