LMA Natalia&Eduard!Albinutze de Mai-Iunie 2009(73)
Raspunsuri - Pagina 20
SoriLea spune:
LA MULTI, MULTI, MULTI ANI sanatosi frumosi si plini de noroc, urez si eu sarbatoritilor de pana acum dar si celor ce urmeaza .
Imi cer mii de scuze ca nu am mai intrat in ultima vreme, dar chiar nu mai am timp deloc. Razvan e un maraici care nu vrea sa stea decat agatat de mine ca o maimutica, iar acum cu vremea asta frumoasa, stam mai mult pe afara sau plecati la tara. Ii place ff mult sa se joace cu copii, doar sa le auda glasul si incepe circul.
Avem deja 2 dintisori si urmeaza sa apara si cei 2 de jos si cand ma gandesc ca in urma cu 2 sapt ma gandeam ca v-a face anul fara nici un dintisor.
Am intrat tot pe fuga, nu am reusit sa citesc din urma si cred ca nici prea curand n-o sa pot face asta (si cat am )asa ca nu stiu ce sa va mai spun....sanatate multa voua si puiutilor vostrii si petrecere frumoasa celor care sarbatoresc acum sau in viitorul apropiat
pt intreg stupul.
cand voi avea mai mult timp revin si cu poze, am facut gramezi, gramezi , daca vedeti pe cineva cu un aparat in mana zi de zi...eu sunt aia
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"
cosminica spune:
andata, vrem reteta!
cris ai facut si poze cu Miruna la mare??
fericita de ELIZA (04.05.09)
http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
strunfita spune:
La multi ani, Natalia si Eduard!!!
La multi ani cu intarziere mare, Clara si Bianca!!!
of, ce dor mi-era de voi ... toata ziua stam pe-afara, in sfarsit imi place si mie la casa, cand e cald e perfect. Bogdan deja e bronzat ca tractoristii, Andreea mai are un pic si-l ajunge cu toate ca-i dau cu crema pe amandoi cand iesim afara.
Seara n-apuc sa stau pe net din cauza de sot care lucreaza pana la 12 noaptea, acum e in pauza vad.
Andata, mare, imi pare tare rau, tin pumnii sa reziste sotul cat mai mult, fara probleme de sanatate.
Mihaelutza, felicitari pentru primii pasi!
Coraly, mersi de articolul cu paracetamolul Andreea a luat o singura data, inainte sa ajung cu ea la homeopata. Eu aveam o parere tare proasta de nurofen, chiar care o fi mai safe, nurofenul sau paracetamolul?
Va pup, sa stiti ca si daca n-apuc sa scriu va citesc din umbra, sunt pe-aici pe undeva
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
narcisica28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strunfita La multi ani, Natalia si Eduard!!! La multi ani cu intarziere mare, Clara si Bianca!!! Andata, mare, imi pare tare rau, tin pumnii sa reziste sotul cat mai mult, fara probleme de sanatate. Mihaelutza, felicitari pentru primii pasi! Va pup, sa stiti ca si daca n-apuc sa scriu va citesc din umbra, sunt pe-aici pe undeva |
Ce bine ai scris tu, parca mi-ai citit gandurile.
Mesajul e valabil si din partea mea; completare, noi am fost pe balta azi si ne-am distrat.
Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau
laurraa spune:
buna fetele!
o zi plina, am fost la curte la cei care au avut botezul,inca sunt fff obosita, dar avanad in vedere ca Maya abia a adormit pana maine la 10 am timp sa-mi revin
andata, va apreciez ffff mult cat luptati si cat de unit sunteti....20 de ani...bravo,felicitari si la cat mai multi
cris, eiiiiii, da ce invidioasa sunt......pe cei 500 si ceva de km pana acolo....abia astept sa mearga Maya la mare,inca nu ne-am hotarat unde mergem,dar deja imi imaginam printesa ta cu bulanasele in nisip cum e ea fericita,abia asteptam si noi la vara
strunfita, ce folosesti impotriva razelor solare la copii?
coraly, fff interesante informatiile despre paracetamol
fetelor, Maya cred ca e alergica la intepaturile de tantari; a piscat-o ieri, la plimbare, pe obraz si astazi avea umflate ochiul obrazul si partea de sub ochi rosie toata; am dat-o cu fucidin dar ma sperie chestiile astea; maine daca nu cedeaza merg la dr; a avut si la cap odata si s-a umflat fff tare, am luat aparat de atasat la carut pt plimbare cu ultrasunete de la Chicco zanzano parca, dar am inteles ca nu e fff bine sa-l tii o perioada indelungata; ce "arme" mai cunoasteti? in casa nu exista nicio insecta, suntem inebuniti,dar afara e jale
scuze daca am omis vreun raspuns,sunt fff obosita, beau un pahar cu lapte rece si nani
somn usor si o saptamana cat mai frumoasa
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
cris_82 spune:
neata mamici,o ???
sectorista asta tota noaptea s-a maraitpana la urma,la 4 dimineata am luat-o langa mine si acum inca doarme in patul nostrusigur e de vina zana aia bagaboanta care nu-i mai aduce si dintisorul ala de sus ca tare ne mai chinuie
sorilea musai poze,da???vrem si noi sa vedem mandretea de flacau in actiune prin parc
cosminica daca-ti spun ca din patru insi cati eram(eu,ta-su,frate-miu si cumnata)toti prosti gramada ne mi unam de tero cum adora nisipul si unul nu a pus mana macar pe-un telefondar de acum incolo la mine s-a dat startul la plimbari pe malul marii si o sa-i pac pozici in curand
strunfita si tero e bronzata un pic si musai o sa trebuiasca sa-i iau o crema cu SPF50eu tind sa cred ca depinde si de fiecare copil in parte de cum il tolereaza,la noi e bun nurofenul,la fina mea merge super panadolul(care are la baza paracetamol)..deci,parerile sunt impartite
laurra intreadevar,a foat foarte incantata,dar si curioasa sa vada ce gust arenasol cu piscaturile astea de insecte,dar cred ca un spray sau o crema pentru asa ceva e singura solutie
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
cris_82 spune:
LA MULTI ANISORI!!!!!!!!!!
Marina Denise
sa cresti mare si frumoasa si sa-ti bucuri parintii in fiecare zi cu zambetul tau!!!!!!!!!
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
maria_bunica spune:
"La multi ani,Marina Denise!,multa sanatate ,bucurii si impliniri!
Mami si tati,sa va bucurati mereu de minunea mica!
Andata..off,ce lume rea si profitoare de criza asta..,ii doresc multa putere sotuli sa reziste programului si sa dea D-zeu sa nu aibe probleme de sanatate!
Laurraa..imi pare tare rau pt Maya..nu stiu ce idei sa iti dau,dar sper din suflet sa gasesti solutia perfecta!
Fug sa ma imbrac sa plec la munca..pupici la toate si o zi buna!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
clodyac spune:
buna dimi
la multi ani!!! Marina sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de noroc in viata si de tot ce e mai frumos
fetele schimb capitolul
ps cris sa dea dumnezeu sa iasa dintisorul mai repede
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic