LMA Natalia&Eduard!Albinutze de Mai-Iunie 2009(73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

LA MULTI ANI NATALIA SI EDUARD!!!

Cris, totul e mai simplu la primul copil. Sergiu a racit prima data dupa un an, si a fost ceva minor. La 1 an si 8 luni a facut febra prima data si a avut afte in gura, cred ca a prins un virus hepetic. Dar la al doilea se schimba treaba, ca intra in contact cu fratele/sora mai mare, si daca acesta merge si la gradi, sa te tii...

Andata, vai ce nesimtiti. Nu stiu daca e bine si merita sa-si distruga sanatatea acolo. Poate isi va gasi altceva. Ce crezi? E inuman programul si daca a mers legal poate sa reclame la un oficiu de protectie a muncii, la camera de munca sau undeva!

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, Natalia!
La multi ani, Eduard Luca!

Multi pupici mamicilor si felicitari pentru comorile lor!

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Natalia si Eduard

sa fiti sanatosi,voiosi si tot ce va doriti sa aveti parte de la viata

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

LA MULTI ANI, NATALIA!

LA MULTI ANI, EDUARD LUCA!

mamicilor multe

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

andata imi pare tare rau de situtie!! sotul sa reclame ilegalitatea, cumm a zis si coraly.

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

LA MULTI ANI NATALIA SI EDUARD LUCA!
SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI.
ANDATA,parca tu ai zis de poze.avem si poze din concediu,dar din pacate am uitat aparatul foto in Italia,asteptam sa il trimita cat mai repede.
Si acuma hai sa va dau o veste:ieri a facut Andreiuta primii pasi.Doamne,am fost asa de bucuroasa cand am vazut-o,draguta de ea.e asa scumpa,face niste pasi marunti marunti,merge frumos cu mainile pe langa corp,in schimb gurita nu-i tace deloc.a inceput sa lalaie si sa rada de numa.azi dim de cum s-a trezit a facut o tura buna,a mers vreo 3 m singurica.
va.Duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

felicitari Andreiuta pt pasi
cris, da, a dormit mai bine, dar si-a dat tot programul zilei peste cap
andata, uf, imi pare tare rau, ce obosit o fi saracul tau sot
picky, multumim, te mai asteptam
la multi ani inca o data sarbatoritilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

[quote]citat din mesajul lui laurraa

Natalia si Eduard

sa fiti sanatosi,voiosi si tot ce va doriti sa aveti parte de la viata

pupici

si din partea noastra!!!!!!!!!!!!! Multi pupici!

Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
http://picasaweb.google.ro/108007027533031130378/MariaSiMaya#
http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

clody, multumesc mult, si eu sper sa se rezolve, poate ii gaseste un post de sofer
cris, . Mie imi e mai usor sa tin capul sus decat lui. Numai ca eu cu el suntem mai mult decat un cuplu, suntem o echipa bine sudata in 20 de ani si cand unuia i se intampla ceva sufera si celalalt...
Picky, ce deranj? Te mai asteptam pe aici
Anda, ok, o iau ca pe o gluma. Chiar nu as fi vrut sa stiu ca te-am jignit in vreun fel
coraly, multumesc ca te-ai gandit la solutii. Din pacate insa nu prea are ce sa faca, pt plecarea lui noi am imprumutat niste bani care trebuie returnati. In plus ar trebui sa-si plateasca si drumul inapoi pt ca sunt convinsa ca aia s-ar descotorosi imediat de el daca ar depune vreo plangere, iar la cata germana stie el nu cred ca ar rezolva ceva. Si nu in ultimul rand, el incearca sa-si gaseasca de munca de un an, nimic nu ne indreptateste sa credem ca ar gasi ceva daca ar veni inapoi. Iar acolo, nici atat. Singura sansa e sa reziste suficient de mult incat sa poata veni inapoi sa-si faca iar cursurile IMO si sa se imbarce.
cosminica, , ms mult
mihaelutza, felicitari pt primii pasi
Andreea (philip),, multumesc mult pt empatie

Azi ca sa ma mai scutur de ganduri am facut gogosele, f benefice kg-lor mele . Am mancat ieri la mama si copiii au fost atat de incantati incat azi am bucatarit impreuna. Reteta e simpla iar gogoselele sunt grozave. Daca vreti reteta, ziceti.
ici intregului stup

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

hello trupa,
noi suntem obositi ..a fost o zi incarcata,cu plecari la costinesti(eu sofer dupa aproape 2 ani de pauza)ca soata trebuia sa demonteze o antena de net,bucatrit cu pandispan si pizza,si musafiri..fratele cu viitoarea sotie
A facut si sectoriciul cunostinta cu marea si nisipul pentru prima data si chiar am lasat-o sa mearga in picioarele goale si tare mult i-a placut ca la plecare deja se miorlaia ca mai vrea sa stea

coraly asa e,cu doi pici e mult mai greu cu virusii astia ca si-i impart cu darnicie de lka unul la celalalteu oricum ma opresc doar la sectorici si atat,ca altfel sigur astia de la Palazuar trebui sa-mi rezerve o camera
mihaelutza felicitari pentru primii pasi singurica
andata in primul rand trebuie sa pui reteta gogoseasca aicea ca uite cum mi se scurg balele pana la tineunde se inchide usa,se deschide o fereastra..impreuna o sa razbiti si o sa fie bine,ai sa vezi

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput