machioza buna

machioza buna | Autor: iarina

Link direct la acest mesaj

Cred ca tot eu am mai deschis acum ceva vreme un subiect asemanator, insa nu am primit foarte multe raspunsuri asa ca incerc din nou. Asadar caut pe cineva care sa stie realmente sa machieze si sa nu aiba tarife ametitoare. Destul de des trebuie sa ma pregatesc pentru anumite evenimente (din cauza job-ului uneori, dar si personal) nu numai nunti sau botezuri si sincer nu sunt multumita de abilitatile mele.
As prefera sa ma aranjeze cineva, si nu intotdeauna ceva pompos, de nunta ci un machiaj usor, dar in acelasi timp bine facut. Ati putea sa-mi recomandati pe cineva la care sa apelez mai des si cu incredere, pt. machiaje usoare, de zi? Din Bucuresti, ca aici stau

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

chiar nimeni din bucuresti care sa-mi recomande pe cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

La sephora fac machiaje de zi sau de seara

Mergi la inceput

Merci karfe...sunt pricepute fetele? Adica te poti duce cu incredere la orice sephora...sau e cineva priceput la unul dintre magazinele lor. Tu te-ai facut acolo, ai fost multumita? Cat este un machiaj de zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

La salonul Baroque Espace Beaute ( http://www.baroque-beaute.ro/ )este o tipa Denise care machiaza f bine. Habar n-am de tarife, dar stiu ca e tare, ea o machia pe Andreea Marin (de seara, evident, ca asa cerea piesa...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Buna Iarina! Eu ti-o recomand pe Luminita, este cosmeticiana mea, de la beautyandstyle, undeva pe la Alba Iulia. Au si pagina pe web, nu strica sa incerci, este f buna in tot ce face.

Mergi la inceput

Multumesc stefiuta, ma uit pe site. Tu te-ai machiat la ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Cu multa placere!
Din pacate nu prea recent, doar tratamente si epi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Uite ceva care te poate ajuta. Pe mine m-a ajutat si ma ajuta mereu cand nu am idei de machiaj.

http://www.youtube.com/user/panacea81

cauta videouri puse de utilizatorul panacea81, nu vei fii dezamagita.

asta e mai ok

http://panacea81.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Iti recomand o super fata care se numeste Carmen. Salonul se numeste "Famous" by Ana Maria Prodan situat in Dorobanti , strada Iuliu Tetrat , nr 13.
Iti pot da si un numar de telefon daca te intereseaza.
Eu sunt clienta ei de 6 ani si niciodata nu am fost nemultumita!

Tratamentele cosmetice le face cu produse Academy si Guinot(sper ca am scris corect denumirile), machiaj cu produse profesionale, epilat cu ceara de unica folosinta.
Are preturi foarte bune! Daca vrei "o pila" da-mi PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Revin cu exemplificari nemachiata si machiata

Mergi la inceput