Copilasi din 2002 *76* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 19
cristina22 spune:
Helou, pe fuga.Nu stiu ce-a fost azi, da' abia am respirat.Am zis ca las totul si vin sa va vad!
Mai, mai, cum sa nu ne placa barbatii nostri, ca doar suntem perfecte.Serios!! Ia intrebati-i, n-au vazut in viata lor ceva mai fain ca noi
Lucia, Cristina-nici noi nu stim ce-s http://www.mightybeanz.com/. Si vorba lui Katty, nici nu vrem sa stim, ca si asa e destul de scumpa viata
Nico-si noi am inceput cu inghetata.Off, alta dependenta de a mea.Eu mor, pur si simplu, dupa cea la cornet, dar mai ales cea de Napoca...vanilie si ciocolata....
Katty-iarasi ati papat bunatati, da' tot e bine ca nu le-ai pozat, ca iar vad negru de foame...
Pt dinte, i-am cumparat victimei un joc pt playstation.Bucurie maxima pe capul lui
Azi a mers la scoala cu banii de avans pt excursie.Iarasi mi-a subliniat ca ii este rusine sa vin cu el, ca toti copiii platesc singuri...off, si io care ma imbracasem frumos, doar doar oi avea succes la Andrei....
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
Uff, Cristina22, ai baiat mare...daca nu vrea sa-l mai duci la scoala!
Si noi suntem disperati dupa inchetata, si dupa Napoca Lux, si dupa vafa obisnuita de la Joe, asta e preferata mea, are la final bucati de ciocolata, miamm, iti pare rau ca se termina! Curata dependenta! Iar in weekend, caserole intregi!
Si, ai MARE DREPTATE, suntem perfecte!!!!!!!!!!!!
Cristina_C, am vazut The Ugly Truth, saptamana trecuta, mi-a placut, mai ales ca imi plac ambii actori! Oricum, filmele mele preferate sunt comediile romantice, din astea as vedea si revedea in prostie! Ai vazut The proposal, cu Sandra Bullock?? Super!
Gabi, nasol cu pizzeriile care nu-s compartimentate pentru fumatori/nefumatori! In Bucuresti n-am mai vazut asa ceva de mult! Cu facebook-ul am inteles ca nu e chiar asa safe, (am primit chiar azi un link in sensul asta)..doar dau impresia ca sunt safe, dar nu e asa. Eu am cont pe facebook, doar ca sa mai stau pe ici pe colo de vorba cu cativa cunoscuti! Dar azi mi-am editat contul si am sters pozele si multe informaii mai personale!
Nicoleta, asteptam sa te hotarasti cu pozele unde le pui!
Nicoleta spune:
Katty, nu stiu unde sa imi pun pozele de acum inainte... Cineva imi zisese de Flickr... Sa vad, trebuie sa fie ceva simplu fiindca mama si matusa mea nu se pricep... si exclus invitatie pe mail. Mama o are pe Cristina... ma gandesc inca.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
andy.p spune:
M-am adunat si eu de pe drumuri,am hrabit copii si acum sper la un pic de liniste,da n-am nicio sansa..m-am ales si cu o amenda ,mama ei de centura si de telefon,noah da am reusit sa-l imbunez un pic pe politist
Maaaaai nu mai vorbiti de inghetata ca moor de pofta si fiind tot cu graba n-apuc sa-mi iau
Cris noah gata,ai baiat mare si fara dinti si independent
Nico si eu tot FB cu pozele,bravooo ptr slabit,hai nu te lasa
Katty mie mi-e frica de furtuna recunosc,am niste amintiri nu tocmai frumoase..cand ploua linistit as sta afara,da cand vine furtuna nuuu,ma ascund ,in asa fel sa nu ma vada copiii
Gabi distractie placuta si las' ca slabesti dupa.
CristinaC nici noi nu cunoastem jocurile,distractie placuta cu familia.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
light spune:
Victorasul meu a fost tare plangacios azi. De mers nu a mai mers singur insa merge foarte repede si sigur pe el daca il tin de mana dreapta.Nicoleta vad ca lui Matei i-a trecut raceala daca v-ati destrabalat cu inghetata. Ce ai patit de ti-ai sters pozele?
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Lucia, nu am patit nimic concret... Eh, piticii!
Azi i-a dat costumul de karate. Ce incantare!! Ce fericire!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Cristina_C spune:
Nicoleta, sa-l poarte sanatos si sa-i poarte noroc!
Laura, preocuparea lui de baza ramane tot lego. Chestiile astea noi care apar sunt asa, mici variatii.
Va ziceam mai demult ca Robert se tot plangea de dureri de spate, de oase din diverse locuri, mana, picior, sold, desi e activ si energic si sport face fara probleme si, cand face sport sau e in miscare, culmea, nu-l doare nimic. Dar, cand e acasa, dimineata, seara, mai ales, se plange ca il doare una, alta, mai nou ii facem seara masaj cu un ulei. M-am gandit ca-s doar dureri de crestere, am citit ca 30% din copii le resimt. Totusi am fost azi la medicul de familie care a zis si el tot de durerile de crestere, dar l-a chemat si la analize de sange si de urina, ca sa fie complet sigur. Maine si poimaine nu se poate ca are scoala si e cam aiurea sa se duca imediat dupa ce-i ia sange, joi e o sarbatoare, deci ramane tocmai pe vineri dimineata si rezultatele o sa le avem candva la inceputul saptamanii viitoare. N-a mai facut analize complete, de sange, de la 4 ani si s-a cam speriat azi gandindu-se la ac, mai-mai sa nu mai vrea sa mearga, dar o sa stau langa el si-o sa-l tin de mana. Sper sa fie totul bine, nu arata a copil bolnav, ma gandesc c-ar fi si alte semne, dar noua ni se pare sanatos tun, desi cam slabut, doar 23 kg.
Nicoleta spune:
Cristina, maine ii duc si eu sa le facem analizele de sange. Matei nu le-a facut niciodata, Stefan acum 2 ani si cateva luni. Sa vedem ce iese...
Cristina_C spune:
Din cand in cand trebuie si asta. O sa profit de ocazie si-o sa cer sa-i faca si grupa, poate fi la fel de bine 0 sau A, poate cineva sa creada ca n-o stiu pana acum?!
sinzi_ana spune:
Ce mult ati scris!!! Abia tin pasul cu voi!!!!
Cristina22, join the club...si David imi da drumul la mana cand mergem la scoala...dar...in alte ocazii reusesc sa il mai tin de mana inca!!!
Cristina, ce grupa aveti voi parintii??? (stii cumva si bunicii??) Iti spun eu ce grupa are Robert
Eu i-am luat lui David sange si lui, si prietenului lui de 5 ani...nu au clipit nici unul!!!! Lui David ii mai luasem din deget....dar niciodata din vena...si s-a "lasat"...
I-am facut ceva analize...eu...