Copilasi din 2002 *76* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 16
light spune:
Gabi la multi ani cu sanatate fericire si noroc!Lumeeeeeeeeeeeeee lumeeeeeeeeeeee azi a facut Victor primii pasi singur, la 11 luni fara 3 zile, primii 3-4 pasi.Nicoleta am halit si noi chiftele tigaie facute la magazin cu ceapa si verdeata ca tot mi-ati impuiat capu cu chiftele voastre. De fapt mai mult hamburgeri au fost astia.
my deviantArt Gallery
katty spune:
Felicitari, Victoras! Si ce veselie pe voi, Lucia, acum sa te tii tras de lucruri prin casa !
cristina22 spune:
wow, felicitari Victor!!Mai, mai ce baietel precoce!!
Lucia-nu stiu cum sa-ti spun, da' nu mai ai bebelus.Nu-nuuu, ai baietzoi mare!! De fapt doi!!
Gabi-cate zile a stat Lili in tabara?
Da' a fost cu Robert??? Ca atunci nu se pune
Cred ca in fiecare ora il intreb:
-Siii, mergi, mami, in excursie?
-Daaa!!(a se citi, fericire maxima)Voi sta in camera cu Claudiu, cu Rares...
-Da', mergi fara mama??(la asta completeaza barbatu-meu ca nu-s normala si ca influentez copilu)
-Da!! Ne lasa d-na sa stam cu cine vrem.Fetele cu fetele, baietzii cu baietzii...
Da' stiu ca si d-na are spirit de convigere!!!Se deduce asta din atitudinea lui Andrei.
Katty-slabim latu', slabim... ce sa facem?!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
light spune:
Ei, nu ca nu-i chiar asa, l-a furat peisajul, era foarte concentrat,eram la cineva in vizita, era atent la joaca copiilor, avea o jucarie in mana si i-am dat un biscuite in cealalta si a uitat efectiv ca nu il tin si a plecat dar nu s a mai repetat scena, mai dureaza pana cand va pleca de buna voie singur.Cristina foarte tare cu Andrei si excursie. Pai lasa draga copilul, vorba sotului , nu l mai influenta si lasa-l sa se simta bine! Io vorbesc, stai ca cica in grade III or sa plece astia in tabara cu cortu, atunci sa ma vezi si pe mine.
my deviantArt Gallery
Gabi_K spune:
multumesc pt urari!
felicitari lui Victor, gata, ai baieti mari
Cristina, da, a fost cu Robert, dar in camere si grupe separate.
Se intalneau doar la mese si la cateva activitati comune. Au stat 8 zile.
O lasam si la 6 ani, ca tot l-am dus pe Robert, era si Lili cu mine, i s-a oferit sa ramana, dar avea inca pampers noaptea, si murea de rusine daca o vedea cineva (ca pampersul si-l schimba fara probleme, singura)
Apropo de pampers: vara trecuta era la noi gradinita de vara, era si o fetita de 2 ani cu pampers pt somnul de amiaza. Cand lumea era ocupata, Lili o schimba
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
andy.p spune:
GABI!!!![MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!!
Eu saptamana asat nu prea am intrat pe forum,a fost soatza in concediu,asa ca am petrecut cat mai mult timp impreuna.
Cris nush ce sa zic..stii ca si eu sunt paranoia,da'ei au mers la gradinitza in excursii,nu pe doua zile ca erau prea mici..
Nico chiar ca nu e bine sa se baga in toate certurile,si mie mi-ar fi frica,poate a inteles ce i-ai spus si se tine deoparte.
Lucia felicitari ptr.Victor..am vazut si filmuletzul,am noroc ca Alexia n-are treaba cu oalele.
Sanzi ce bine de voi!!!!
Katty
CristinaC,Nico sa va sarbatoriti super duminica
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Salut.
Baietii mari inca nu s-au culcat inca, s-au uitat la Razboiul Stelelor...
Astazi Stefan a primit o invitatie de la un baietel de la hort sa se duca in vizita la el saptamana viitoare. Am fost de acord, erau amandoi foarte incantati. Sper sa fie ok...
Cu conflictele: el nu se baga sa se arate grozav, o face din spirit justitiar, sa-i spunem. Asa a fost el mereu. Si probabil asa va ramane, ceea ce nu e tocmai rau. Insa trebuie sa invete ca nu este tocmai indicat, mai ales ca sunt "poveri" pe care nu trebuie sa le poarte el.
Somn usor. Sper sa avem cu totii zile frumoase in week-end.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Gabi_K spune:
Multumesc Laura!
La noi oalele erau jucarii top la amandoi si daca aveau acces la oale plus cateva kile de cartofi, aveam liniste in casa ore intregi (ca dupa joaca spalam toate oalele plus bucataria, e alta poveste)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Victoras, felicitari! Lucia, rabdarea fie cu tine!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
light spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Victoras, felicitari! Lucia, rabdarea fie cu tine!---------------------------------------------------------------------------------------------------Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau. |
my deviantArt Gallery