Copilasi din 2002 *76* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

un filmulet proaspat cu nazdravanii meihttp://www.youtube.com/watch?v=01PDa2ZMyyY

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Lucia, ce dulci sunt amandoi! Ce frumos se joaca ei, si ce rade Liviu de giumbuslucurile lui Victor! Cool!

Cristina_C, ce ma bucur ce se va rezolva cu pasapoartele pana la urma, si nu veti mai rata concediul din Romania! Iar despre Robert, n-am decat cuvinte de lauda, bravo lui ca nu s-a lasat! Si ce bine s-a descurcat dimineata cand a transcris rapid rezultatele, ii merge mintea brici! De ce sa vada doamna ca si-a uitat caietul? mai bine le scrie el repede si e totul in regula!!!

Gabi_K, nasol cu orele lui Lili de inot ca s-a anulat tura a doua...pana la urma cum e? Nici la noi nu se mai tine cursul de karate la Casa Armatei ca pana acum, ieri a fost ultima zi, de sambata incepe tot cu senseiul acesta dar la alta sala si in alte zile! Sa vedem cum va fi si acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Astazi am dat banii pentru costumul de la karate. Avea unul dar era prea mic. Asa ca de luni voi avea copil in costum . Nu ma intrebati cat a costat...

Cristina, ce ingrediente pui in chiftelutele la grill? De care grill ai? Ce fel de carne folosesti? (si daca tot te-am prins) Ce alta mancare mai faci pe grill?

Ce-mi place mie este ca partile mobile respective se pot spala
in masina de spalat vase.

A, i se clatina un dinte, dar nu de sus, cum ar fi normal, ci de jos! Al treilea ar fi, care-i cade... Ce mai e si asta?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

LUCIA, Victor este tare dulce! Si pe Liviu l-a distrat jocul lui. Iaca-l tii ocupat asa, cu oalele, capacele si lingurile

Katty, Gabi, Nico

Nicoleta, le cere costum la antrenament? Stii ca Robert merge la kung fu dar imbracat obisnuit, sport. Are un tricou cu emblema, dar il poarta cand si cand.
Cu dintii, lui Robert al treilea care i s-a clatinat a fost tot de jos. Deci primii 2 de jos, apoi inca unul de jos, apoi foarte putin cei 2 de sus din fata la care s-a si lovit si i-au fost extrasi prematur, iar acum i se clatina binisor chiar vecinul de sus din dreapta. I-a crescut cam pe-un sfert un dinte de sus, iar jos 2 au terminat de crescut si unul e la jumatate. Ar trebui sa facem un fel de tooth chart copilasilor de 2002, sa-i comparam.

Azi, la intalnirea cu copiii pe terenul de sport unde se antreneaza la fuga, aruncat si sarit (noroc ca n-a plouat) - antrenoarea nu-i cunostea pe toti si-a intrebat-o pe-o fetita cum o cheama, iar ea a zis "Annabel", la care alta: "Am o papusa pe care-o cheama asa". Mai erau cateva mamici care-au auzit si am zambit toate

Mergi la inceput

Lucia, ce distractie la voi! Si Liviu, ce implicat! Parca-parca isi amintea si el ceva de cand era pici!

Cristina, si lui Stefan i se misca cei doi de sus, puuutin. Cel de jos de care va spun a inceput dupa cei de sus... dar asa harnic este ca parca vad ca va ramane in vreun mar (la mare moda la Stefan acum: vrea un mar pe zi, azi a maicnat chiar 2!!).

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Bravo lui Stefan ca-i plac merele! Robert chiar azi mi-a refuzat unul, desi altadata manca. In schimb a mancat capsuni si asteptam ciresele.

Mergi la inceput

Am uitat sa scriu de costum: nu este obligatoriu, insa toti copiii au! Si stiti cum este, nu a cerut el, insa mi se pare firesc sa facem asta fara sa asteptam sa ne ceara...

Cristina, Stefan mananca de cate ori are ocazia capsuni! Este mare fan!

Mergi la inceput

Neata!

Avem soare, nu stim daca in vizita sau... M-as baga sa va ofer o cafea virtuala, dar nu prea ma pricep, asa ca le las pe cele cu cafeluta sa vina si sa ofere.

Eu sunt cam obosita, se simt noptile cu Matei racit (este inca racit, inca miorlait...)... sper sa imi revin, sa dorm mai mult, sa fac si mai multa miscare... Cred ca si lipsa de "dulce" din alimentatie isi spune cuvantul (probabil imi scade glicemia iar organismul este lenes, nu-si foloseste resursele generoase sa isi "revina" din hipoglicemie si uite-asa sufar pe-aici...).

Ieri la karate l-am intrebat pe profesor cum se descurca Stefan si a zis ca foarte bine s-a integrat, face cu placere tot ce le cere. Si era incantat si el. De cate ori plec de la sala il vad pe Stefan intrand in discutie cu profesorii (sunt 2, seful si inca cineva mai... grasut), incearca sa creeze punti de comunicare cu oricine intra in contact. Ieri in recreatie a "salvat-o" pe colega unui coleg, Erdem,
pe care au vrut sa o prinda 3 baieti mai mari. Si el, solid cum il stiti, a sarit sa o scape... Si cand unul dintre cei 3 a fugit, s-a bagat si l-a prins... Si Erdem i-a spus ca sora lui (clasa a treia, deci si ceilalti erau tot mari, probabil) "a ramaas fara aer". Nu stiu exact ce inseamna asta... dar Stefan s-a rugat aseara pentru ea sa "aiba din nou aer" :). Si alaltaieri s-a rugat pentru baiatul doamnei invatatoare care era bolnav, din care cauza doamna lor a si lipsit. Ma emotionez cand vad ca seara spune dupa rugaciune si ceva care sa-i ajute si pe cei aflati in "necaz". Uneori se exprima si haios, ceva de genul: " de data asta te rog Doamne sa il ajuti pe X sa nu mai fie bolnav." sau se mai roaga ca toti sa fie buni, asa ca el , si iertatori (aici se refera la noi care ne mai suparam pe el si nu-l iertam imediat, asa cum face el :) ).

Sa aveti o zi cu soare, ceea ce-mi doresc si mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Ce sensibil si sufletist e Stefan!
Iti zic si eu cum imi spune si mie d-na invatatoare referitor la sensibilitatile lui Andrei:Nu e pentru lumea asta
Acuma sa trecem la chiftele.Deci, chiftelele le-a facut mama dupa reteta obisnuita: carne (porc), usturoi, putina ceapa, putin pesmet, un ou, sare, piper.Cand se asaza pe gratar se aplatizeaza, ca sa se patrunda.
Pe gratarul electric eu fac cam orice:gratarel, pulpe, aripioare, ciuperci etc. Il folosesc ca e mai comod si mai rapid, decat cel cu foc.

Lucia-eu un am obosit sa-l urmaresc pe harnicutul Victor, el, vad ca nu oboseste sa tot munceasca.Mai, da' ce dexteritate la asezat oale si capace!!

Si lui Andrei i se clatina un dinte de jos.Alta distractie pe noi

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Cristina, multumesc. Si deci zici ca ceapa/usturoiul se fac si ele asa, in chiftele. Stii cam cat se tin pe gratar? Eu am unul care se face si sandwich, dar poate sta si intins. Nu stiu cum sa explic mai bine... Si am facut si eu aripioare, piept, dar pulpele mi se pare ca se fac destul de greu... As incerca si cu legume, dar de care? A, cred ca si ardeii copti ies o nebunie, nu?? Stefan adora pieptul de curcan la gratar, nu s-ar fi mai oprit din mancat!

Mergi la inceput