Copilasi din 2002 *76* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 12
Gabi_K spune:
S-a plans prietenul meu de vremea din Italia, ploua ieri cu galeata, si nici azi nu e mai bine, e frig si urat la ei.
Din pacate s-a anulat tura a doua de curs de inot Lili era tare trista. Asta e, n-avem ce face, aia de la piscina se pare ca sunt neseriosi Au promis ca trimit microbuzul pe 11,50, inca la ora 13 nu a ajuns. Cica e criza in tara asta, dar cand vrei sa bagi bani in buzunarul oamenilor, nu le trebuie. Chiar nu mai inteleg nimic
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Cristina_C spune:
Neata!
Katty, bine ca n-ai scos pozele sa le vad si eu. Ce poate fi mai fain decat un gratarel la iarba verde cu prietenii! Am vazut ca mai era un baietel cam de varsta lui Andrei, a avut cu cine sa se joace.
Gabi ufff si asta cand era Lili mai entuziasmata! Poate se reia cursul la vara sau apar alte oferte.
Raportam vreme urata si aici: 10-12 grade, ploaie si vant si da, se pare ca de la noi a inceput si a ajuns la toata lumea
Sanatate copilasilor raciti!
Robert mi-a facut ieri o figura, exact inainte de culcare si-a amintit ca si-a uitat la scoala un caiet pe care avea o tema la mate. Ieri a avut la el si alte caiete cu teme, si ceva de citit, m-am gandit ca asta a fost totul. Nu s-a mai intamplat sa-si uite vreo tema si i-am zis ca-i scriu un bilet invatatoarei in care ii cerem scuze ca nu si-a facut tema aia din motiv ca si-a uitat caietul. Dar nu si nu, ca el nu poate sa se duca asa, a si plans. In disperare de cauza am cautat pe internet caietul respectiv si am avut noroc ca l-am gasit, chiar pagina cu pagina, avea vreo 2 exercitii unde trebuia doar sa adune si sa scrie rezultatul, am vrut sa scot foaia la imprimanta dar nu mai aveam toner, iar a inceput sa se agite de parca era o mare tragedie, a plans iar si a zis ca nu poate se adoarma si atunci i-am dat o foaie de mate pe care a scris totul, si socotelile, si rezultatul. Numai asa s-a linistit dar la 10 s-a culcat. Si tot i-am mai scris un bilet invatatoarei cu scuze si cu o mica explicatie. Daca nu era atat de afectat ramanea doar cu biletul si invatatoarea intelegea, ca si-au mai uitat si altii temele, si, in plus, lui nu i se mai intamplase. Sa vad ce-mi povesteste azi.
cristina22 spune:
Doamne, ce scump e Robert! Constiincios si corect
Parca vad ce stres ati avut...
Gabi-deci asa cu Lili...noah, pana la urma se va mai tine ori ba??Nimc nu ma mira in our country
Katty- nu scoate pozele, ca pot saliva aci pe tastatura.Nu-i bai, nu ma vede nimeni...
Nico-aaa, am uit sa-ti spun ca si eu am gratarul electric.Am copiat modelul prietenilor nostri din De, care fac gratare pe balconsi repede l-am luat si noi.Eu sunt multumita.Chiar ieri am avut chiftele prajite la gratarul electric, asta ca s-a evitam uleiul.
Mama le-a prajit, de fapt
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Cristina, imi pare rau ca Robert s-a stresat atata si nu a vrut sa se culce pana nu a facut tema! Dar toata povestea are si o parte buna.
Lui Stefan i se intampla sa isi uite la scoala cate un caiet pe care trebuia sa isi faca tema... Insa la hort ii trage la xerox foaia respectiva si se rezolva asa (nu s-a intamplat de multe ori, dar nici de putine... eu stiu ca al meu este mai uituc, seamana cu cineva din familie, nu spui, persoana importanta! ).
Cu ploaia... uf, sper sa plece mai repede!
---------------------------------------------------------------------
Un prieten este acela care se apropie cand intreaga lume se departeaza.
light spune:
Aoleu Cristina, parca ai fi povestit despre Liviu al memu. Si el s-ar fi strofocat la fel desi noi nu avem inca teme si caiete.Nicoleta felicitari pentru rezultatele lui Stefan la scoala. Ai vazut ce bine s-a adaptat si ce descurcaret e? Iti mai aduci aminte ce griji iti faceai inainte de sosirea in Austria?Sanatate multa lui Matei!
my deviantArt Gallery
Cristina_C spune:
Da, nu e deloc delasator, e constiincios si asta e bine dar, pe de alta parte, se streseaza prea mult in astfel de situatii si vreau sa evit asta. M-am simtit vinovata pentru ieri. De acum, cand il iau de la scoala, il pun intai sa se gandeasca bine ce teme are si sa se uite in geanta daca le-a luat pe toate, ma uit si eu, ca sa nu mai patim o data asa. De fapt si-a mai uitat pe la inceputul scolii, prin septembrie, o foaie cu o tema, dar si-a adus aminte in timp util, la iesirea din scoala si s-a intors dupa ea. De atunci si-a mai uitat cate un creion, manusile sau radiera, dar niciodata lectiile.
Mi-a raspuns nenea de la consulat ca pot depune si pentru Robert cererea de pasaport (v-am povestit ca, de cateva zile, fac exceptii pentru cei care au actele expirate sau la limita valabilitatii, cum suntem noi). Pentru ca trebuie si prezenta tatalui, o sa mergem exact de azi intr-o saptamana toti 3 acolosi, dupa calculele mele, cel tarziu la sfarsitul lui iulie avem pasapoarte noi, nu temmporare, ci pe 5 ani.Le-a venit mintea la cap, sunt sigura ca au facut-o sub presiune, dar ce mai conteaza! Sa vad si cererile depuse si ma linistesc... asta ca sa vedeti ca si Robert are cu cine semana cand se panicheaza.
Nicoleta spune:
Cristina ma bucur ca uite, se rezolva! Cat despre Robert care nu este delasator, felicitari! Despre Stefan nu as putea spune acelasi lucru mereu. Parte din vina imi apartine...
---------------------------------------------------------------------
Un prieten este acela care se apropie cand intreaga lume se departeaza.
Cristina_C spune:
S-a smecherit, dimineata a ajuns mai repede la scoala, invatatoarea era la catedra si lucra ceva si in clasa erau doar vreo 2 copii, asa ca a luat caietul din banca si a transcris rezultatele. Foaia cu biletelul meu nu i le-a mai dat invatatoarei. Dar de scris a scris si s-a culcat tarziu ieri iar azi are cearcane mari, cred c-o sa-l culc la 7 sa recupereze somnul. A fost de acord.
Gabi_K spune:
offff vreau si eu sa-mi culc odata copiii la ora 19
Felicitari pt smecheras si ma bucur pt pasapoarte! tin pumnii sa fie gata cat mai repede!
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Cristina_C spune:
Gabi, ora de culcare de azi e exceptia exceptiilor. In ultima vreme adoarme intre 8,30 si 9 pm. Vara e mai greu ca-i lumina si geamul nu-l pot acoperi complet, ramane un triunghi sus, dar iarna reuseam pana in 8. Azi cred c-ar mai fi dormit o ora, mi-a fost si mila sa-l scol, dar ce sa-i faci